Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co se týče sexu,řekneme si co se nám líbí,zkoušíme všechno nový(až na fakt velký extrémy)Tak mě napadlo jak ho šokovat?Šokovaly jste někdy,přítele,manžely,popřip. milence?Jak čím?Polohou?Prádýlkem?Pomuckama?
No pokud jste takový odvázaný a zkoušíte všechno nový a děláte si, co se vám líbí…pak si myslim, že ho prádlem, polohou a vibrátorem moc nešokuješ.
Tak ho zkus překvapit ne v posteli, ale někde jinde
Třeba kabinka někde v obchodě a podobně ![]()
@Izzz píše:
No pokud jste takový odvázaný a zkoušíte všechno nový a děláte si, co se vám líbí…pak si myslim, že ho prádlem, polohou a vibrátorem moc nešokuješ.
Třeba ještě pomůcky a prádylko neměli ![]()
@Izzz píše:
zkoušíme nové věci co se týče poloh a podobně..ne hadříku a vibrátoru:) ![]()
@Anonymní píše:
zkoušíme nové věci co se týče poloh a podobně..ne hadříku a vibrátoru:)
Jsem to říkala ![]()
tak si zkus nějakou zajímavou polohu najít na netu
toho je určo všude dost ![]()
nebo snad nějaké sexy prádlo? http://www.youtube.com/watch?…
Ahojte holky
Potřebuju něco vymyslet na toho mojeho chlapa
Abych vám to objasnila
Jsme spolu s přítelem už 4 roky, ne že by to byl v posteli stereotyp, to ne, ale ted máme po dlouhé době možnost být sami, tak chci pro něj připravit „šok“. Co se týče sexu, řekneme si co se nám líbí, zkoušíme všechno nový (až na fakt velký extrémy). Tak mě napadlo, jak ho šokovat? Šokovaly jste někdy přítele, manžely, popřip. milence? Jak, čím? Polohou? Prádýlkem? Pomuckama? Moc vám děkuju za rady a doufám že mě nebudete mít za nějakou uchylačku