Poradny

cher
1.9.10 19:28

Poradny

Prosím, může mi někdo odpovědět, podle jakého kritéria se odpovídá na otázky v poradnách? Čekám na odpověď už měsíc a půl a některé otázky z konce srpna už mají odpověď. A koukala jsem, že není problém narazit na dotazy z ledna 2010, které jsou schváleny a čekají na odpověď. Takže mám už počítat s tím, že můj dotaz je už taky vytříděn a nebude se na něj odpovídat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3329
3.9.10 19:12

Pokud vim, tak za fungovani poradny tem lidem nikdo nic neplati, delaji to ve svem volnem case. Poradi zodpovezenych otazek je jen na nich (nektere jsou jednodussi na zodpovezeni a nad jinymi se musi vic zamyslet, tak asi zalezi kolik maji zrovna casu).
A pak kdyz se tazatele ptaji stale na to same dokola, tak uz ten dotycny asi nema naladu porad to same opakovat. Myslim, ze by nekdy stacilo si precist odpovedi na podobne otazky a neptat se na to same. A nepsat takove desne romany, to se ani nedivim, ze to nectou.
Tim tedy nemyslim konkretne tebe, ale obecne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
3.9.10 20:09

Já spíš myslela, jestli má vůbec cenu čekat odpověď, po měsíci a půl to už vzdávám. Myslela jsem, že se odpovídá v pořadí, jak jdou dotazy za sebou :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová