Poraďte barvu interiérových dveří

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
18.7.25 20:49

Poraďte barvu interiérových dveří

Ahoj všem,
prosím poraďte barvu dveří…Vždycky jsme měli bílé dveře, když jsem bydlela s rodiči, potom v nájmu, nyní v koupeném bytě jsou taky bílé. Nějak jsem to neřešila. Ale nyní kupuji dveře nové, původní jsou dosti zničené, něco už bylo, něco časem…myslela jsem, že automaticky zase bílé, jak jsem zvyklá, ale jak se dívá, jaké jsou jiné možnosti a různé odstíny, tak přemýšlím, že koupím jiné. Ale otázka, jaké. Podlahy mám hodně světlé, předsíň nejvíc, pokoje lino imitace světlého dřeva, něco jako dub sonoma. A barva dveří by neměla být údajně stejná jako podlaha…, takže jedině tmavé dveře? To se mi zase tak nelíbí, vypadalo by to blbě světle hnědé dveře i podlaha?? Nebo vzít ty bílé?
Já vím, někdo si řekne, to jsou starosti :zed:, ale já jsem strašně nerozhodná obecně, dveře nekupuji denně a mám strach, ať to pak nevypadá blbě…děkuji za pochopení a rady. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13116
18.7.25 20:57

My máme bílé právě z toho důvodu, aby se netriskalo několik barevných odstínů dřeva :nevim:… To jsem ti moc neporadila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.7.25 21:06
@Magical-eyes píše: Více

Úplně to chápu a začínám se přiklánět k té bílé variantě…a bude klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.25 21:16
@e.mici píše: Více

Jedině bílé. Taky jsme si je nechali dát teď do celého bytu, a jsem moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
35565
18.7.25 21:19

My máme stejné jako podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.25 21:24

My máme kontrast k podlaze. Světlé podlahy, tmavé dveře a bílé zdi.

• Citovat
  • Upravit
9166
18.7.25 21:28

Tak dej ne hladké bílé, ale třeba bělené dřevo 3D…taky nic nezkaziš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
18.7.25 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
18.7.25 22:24
@Anonymní píše: Více

Taky to tak mame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
18.7.25 22:46

@e.mici taky zalezi na barve nabytku. My mame cely byt ve skandinavskem stylu, takze dubove drevo, cerny kov, hodne prirodniho materialu. V celem byte je lino stejneho dekoru, imitace dreva. Dvere jsem tedy volila bile a dobre jsem udelala. Pokud mas v kazde mistnosti jinou barvu podlahy, tak za me jedine bila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
19.7.25 01:20

A co celoskleněné? Ty máme my a jsou nadčasové, odolné a hodí se ke všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.25 15:30

Dal bych bílé s černými klikami. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24756
19.7.25 15:44

Buď úplně stejné jak podlaha - aby se netřískaly odstíny dřeva
nebo bílé jsou sázka na jistotu kvůli prosvětlení interiéru..

já měla bukové a byl to děs..
teď mám od CAG jasan bílý (bílé, ale je tam mírná kresba dřeva, jsou fakt nádherné) a prosvětlilo to nádherně celý byt, hnědé bych už nikdy nechtěla…
někdo má třeba i černé, ale to musí ladit s obvykle moderním interiérem a musí být vymalováno na bílo-světlo, protože černá je vždy moc tmavá
za mne - bílé s lehkou kresbou…
 https://www.dverecag.cz/…mm/standard/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.25 15:56

Ahoj, my máme světlé podlahy, hnědé dveře a bílé stěny. Celkem fajn kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
19.7.25 22:46

Dizajn moze pekne vyzerat v predajni, dokonca aj v byte mozu byt pekne, ale za rok sa ‚okukaju‘. Biele niesu nicim zaujimave, ale su ‚univerzalne‘. Ak si mala biele a nijako to nevadilo, tak by som ich kludne nechal biele.

My mame dvere zladene s podlahou (teda NIE kontrastne) a paci sa mi to doteraz. Ale akonahle chces cokolvek vymenit/opravit/upravit je to obrovsky problem… Aj taka blbost ako stol sa neda len tak kupit, bud na zakazku (a to ti nikto nevezme, alebo nevie…), alebo musis zatvarat oci ked ides okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný