Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, poradily by jste kočárek do města. Požadavky mám, aby nestál 20 tisíc (sporťák a vajíčko si chci koupit zvlášť), aby se vešel do auta (Fabia). Líbí se mi kočárky s velkými koly, ale není to důležité. Chci ho do města, max procházky kolem města. (žádné túry po lesích). Jelikož v okolí žádné obchody s kočárky nemáme, musím přes internet, tak bych byla ráda za typy. Moc Vám děkuji a krásný předvánoční čas přeji
PS :kdyby měl ve výbavě i fusak, bylo by to nejlepší ![]()
Náme Cybex Balios S a jsem s ním spokojená. Předtím jsme měli Valco a to bylo i do města za trest, natož s ním přejet nějaký kořen.
Nevím teda jestli se dá koupit bez sporťáku, ale nás celý set (korba+sporťák+vajíčko) vyšel na 12000 a vajíčko jsem prodala, takže s kočárem jsem byla pod 10000.
Mám Camarelo Sevilla New z druhé ruky. Podvozek bytelný, lehko říditelný, zvládá i horší terén. Korba vysoká, dost prostorná. Fakt se nemusím se bát, že by se mi tam dítě v půl roce nevešlo, jak řeší spousta maminek u jiných kočárků.
Ale možná nejsem tak náročná a mně zkrátka vyhovuje perfektně. ![]()
Šla bych do použitého Bugaboo Fox nebo Buffalo. Dají se sehnat kolem 14tis a jsou skvělé.