Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a ty chces byt tehotna? Kdyz te ani doktor nepresvedcil, tak rada na diskuzi nekoho, koho neznas, te presvedci?
Tehotna nejsi, tak se s tim smir.
Anonymko, tak nejak si jeste jednou nebo vickrat po sobe precti prispevek anonymky prede mnou. Jinak zkus napsat treba do Brava, tam by ti poradili mozna lepe nez doktor…
Já bych řekla, že těhotná jsi. Ono braní HA + přerušovaná soulož, kde vše skončí na břiše je dost ošemetná kombinace a dr. taky mohl být slepej nebo tak něco, no rozhodně se hlídej. ![]()
Nejdřív si přečti todle předpokládám žes to založila ty: https://www.emimino.cz/modules.php?…
Prostě HA má účinnost tak 99% a většina těch který otěhotněly přes HA udělaly nějakou chybu ( zapomenutá pilulka, zvracení… ). Kdybys byla těhu mohlo by se to projevovat ale taky nemusí ale pokud ti doktor z UZ řekl že těhotná nejsi věř tomu. Navíc podle toho jak bereš HA pořád bez pauzy ještě k tomu přerušovaná soulož tak nevím z čeho by si těhu teda mohla být
No při tvym stylu braní HA abys vůbec někdy těhu byla až jednou budeš třeba chtít. Nízká sliznice může být z braní HA to je docela normální. Tak se už nestresuj protože není proč.
teda já se mooooc všem omlouvám za hrubost, ale už mi to fakt nedá …
anonymní - a to si z nás děláš prdel, nebo to jako myslíš fakt vážně?? Jestli jo, tak jsi s prominutím fakt blbka …
aúúú aúúúú aúúúú já za to fakt nemůžu, už to ven muselo … to už je po několikátý takováhle diskuze … já bych to nečetla ale ten název mi o tom nic neříká tak pak musím otevřít a když už tak i číst že jo …
![]()
Sany - se moc nečil nad tím braním HA, sem zjistila že plno holek(žen, bere HA nepřerušovaně třeba 3 měsíce po sobe, pak mají pauzu kdy mají MS a zas jedou 3 měsíce. Když jedou nonstop, tak mají o 2 ms za čtvrtletí méně. Hm . taky bych to brala - tu ms že jako by byla jednou za čas , jenže já neberu prášky, tak nic no … ![]()
Že se tady rozčilujete, holky nad takový dotazem…ale např. Olča se ptá slušně na normální věc, jestli zmrazené spermie manžela se dají použít i jinde a na to jí žádná neodpoví ![]()
andela píše:
teda já se mooooc všem omlouvám za hrubost, ale už mi to fakt nedá …anonymní - a to si z nás děláš prdel, nebo to jako myslíš fakt vážně?? Jestli jo, tak jsi s prominutím fakt blbka …
aúúú aúúúú aúúúú já za to fakt nemůžu, už to ven muselo … to už je po několikátý takováhle diskuze … já bych to nečetla ale ten název mi o tom nic neříká tak pak musím otevřít a když už tak i číst že jo …
Sany - se moc nečil nad tím braním HA, sem zjistila že plno holek(žen, bere HA nepřerušovaně třeba 3 měsíce po sobe, pak mají pauzu kdy mají MS a zas jedou 3 měsíce. Když jedou nonstop, tak mají o 2 ms za čtvrtletí méně. Hm . taky bych to brala - tu ms že jako by byla jednou za čas , jenže já neberu prášky, tak nic no …![]()
![]()
Se nečílim
Jen nechápu že si někdo při braní HA huntuje tělo víc než je třeba, tim myslím braní HA non-stop, vždyť MS je přirozená… Ale to je každýho věc. Já osobně beru HA 8l ( s přestávkami ) a todle sem nikdy neudělala, příjde mi to prostě nepřirozený i když teď teda prášky nepolykám ale mam Nuvaring ale ten je taky hormonální a jde u něj taky jet non-stop.
Pavlička píše: Že se tady rozčilujete, holky nad takový dotazem…ale např. Olča se ptá slušně na normální věc, jestli zmrazené spermie manžela se dají použít i jinde a na to jí žádná neodpoví
jak už jsempsala výše .. páč název diskuze neříká že se jedná o takovýhle „ehmjaktonazvat“ dotaz, tak čtu a zavírám. Ale tohle už je po několikátý za krátkou dobu, a už jsem se fakt neudržela. Jinak mě to nevytáčí, jen nechápu co to má za smysl na něco takového se ptát, jestli je zakladatelka fakt tak nezkušená, nebo tak blbá, nebo se jen baví.
A.
Andelo, nejsi sama, myslím, že to naprostou většinu z nás…já se pustit do diskuze, tak jsem asi nebudu moct chodit, jsem slušné děvče
, ale obávám se, že jak by jednou začala, tak slovo
by bylo asi to nejslušnější! ![]()
Pavlička píše:
Andelo, nejsi sama, myslím, že to naprostou většinu z nás…já se pustit do diskuze, tak jsem asi nebudu moct chodit, jsem slušné děvče, ale obávám se, že jak by jednou začala, tak slovo
by bylo asi to nejslušnější!
však já se taky ovládám
to si zas nedovolím až tak veřejně vypoštět ostřejší výrazivo ![]()
Já už bych snad i takovýhle diskuze zakázala … to je porád dokola … a ať mi nikdo netvrdí že je někdou fakt tak neinformovanej v dnešní době…
Ahoj holky. Potřebovala bych poradit. Beru pravidelně a přesně HA Minesse. Beru jí bez pauzy. Až v lednu 2008 jsem si udělala pauzu a dostalasjem to 26.1.2008 a 28.1.2008 jsem začala brát další platíčko. 13.2 jsem měla pohlavní styk se stálým přítelem. Provozuje přerušovanou soulož. Další přerušovaná soulož byla 9.3. Přítel se mi vždycky udělal na břicho. Četla jsem, že lze z „kapiček lásky“ také otěhotnět, ale jen v případě, že by měl přítel tři hodiny před stykem ejakuovat. Když tři hodiny předtím neejakuuje, tak by v kapkách lásky neměla být žádná spermie. Myslíte, že když beru HA, že opravdu nemám ovulaci? Protože oba dva styky byly v době ovulace a bojím se těhotenství. Ještě jsem byla 20.3 na UTZ a doktor mi řekl, že mám nízko děložní sliznici a že těhotná nejsem. Myslíte, že by se to případně už mohlo projevit???