Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem, jsem tu nová a dlouho jsem se rozhodovala mám-li napsat nebo ne. Jenže nevím, kde jinde by mi mohli poradit. Měla jsem nechráněný leč přerušovaný styk (jenže znáte to
). Hned po tom mi bylo strašně divně, podivný pocit v podbříšku, jemná bolest - prostě jako kdyby něco bylo jinak než kdykoliv předtím. Brzo jsem to však pustila z hlavy. Týden na to jsem měla dostat menstruaci. V tu dobu jsem měla časté pocity nevolnosti, únavy, časté chození na malou. Těhotenské testy však končily jen s jednou čárkou. A já si tak moc přála miminko. Objevily se bolesti v podbříšku (takové spíš pichlavé), nevolnost přetrvávala. Menses však nakonec přišla se čtyřdenním zpožděním. Ze začátku vypadala, že bude jako obvykle, ale po dvou dnech už mám po noci úplně čistou vložku a přes den trošku špiním. Takže celkově mám menses 4 dny, vypadá to jako kdyby už měla skončit. Normálně ji mám tak šest, sedm dní. Nevolnost je stále, hlavně po ránu, ale i během dne. Na záchod musím zhruba po hodince a půl až dvou. Zkoušela jsem test i teď během „menses“ opět jedna čárka
. Myslíte, že by bylo možné, abych byla těhotná. Moc bych to mimi chtěla. Jenže nevím.
Ahojky,
tak já myslím,že těhotná nejsi,spíš jde o psychiku a tím,že na to myslíš a pozoruješ se,si i ty pocity vsugerováváš.Ale třeba se mylím a příroda byla silnější,osobně takový případ ze svého okolí neznám,ale držím palečky až to vyjde když tak příště!! ![]()
Asi máš pravdu. Taky už jsem si říkala, že to je asi v psychice. Jen jsem z toho byla prostě zrošku mimo. Nejdřív strašný strach z toho, že jsem když se mi menstruace nedostavila, a pak zas strašnej smutek když přišla. Tak dík
Neboj,myslím,že to tady zná každá znás to zklamání,když nakonec menses dorazí,ale určitě to vyjde co nejdříve,jen to chce hodit za hlavu,i když se to dobře radí,ale hůř provádí.Sama to znám…
Tak držím palečky!
Asi je to tak i lepší. Situace by nebyla zrovna nejlepší. Děkuju
Sirver - já mám trochu jiný názor.Klidně to mohlo být zahnizďování.Já jsem také při něm dva dny krvácela,myslela jsem si že je to MS,ale nebyla
.Tak nestácej hlavu a když to dopadne špatně,tak se podaří určitě příště
.
Vera - děkuji za odpověď, jsem objednaná k doktorce tak uvidím.
Pokud si moc přeješ otěhotnět - k otěhotnění doporučuji zakoupit si ovulační testy. Když je test pozitivní, měj sex a je veliká pravděpodobnost na otěhotnění (u mne na 100%, ale já měla MS jak hodinky-28dní, skoro i na hodinu). Test se dělá den před půlkou menstruačního cyklu - během 3dní by to mělo vyjít. Doporučuju!
Chtěla bych se přidat k dotazu. Vy:,–(ila jsem prášky a 9.3. normálně proběhly měsíčky (3 dny). Asi týden na to mi začlo být špatně vždy po obědě a vydrželo to až do večera. Taky nesmím přivonět k sojovce, protože se mi protáčí žaludek a poslední týden mě bolí bradavky a už nevím jakou podprsenku si mám vzít
Dělala jsem si v sobotu testík, ale vyšel negativně. O velikonocích jsem si dala půl panáčka alkoholu a okamžitě šel ven. A taky mám chutě po mlíce a nebo vajíčkách. Může to být vysazením prášků, nebo bych mohla být těhu? Díky za odpověď
Ahoj holky, sem tu nová a potřebuju radu! Vysadila sem antikoncepci po 4 práškách menstruace byla 14,15,16,17.10 a ted 1,2,3,4.11 a 14dní na to sem měla pohl.styk asi 2krát denně přítel do mě ejakuloval. Myslíte že je nějaká šance? Prosím poradTe