Hormony a Sarapis

9
13.3.08 10:09

hormony a Sarapis

Mám nízkou hladinu progesteronu a estrogenu. Dočetla sem se o přípravku Sarapis,který by mohl pomoct,nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
13.3.08 10:59

U mě nezabral vůbec. Hladinu hormonů mi upravili až léky předepsané dr. duphaston a utrogestan :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
13.3.08 12:43

Tchyne ho brala a pomahal ji jen chvili. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.08 14:46

Ahoj,

tak mě zabral, že mi upravil delku menzesu (z 9 na 5 dnů), ale i přesto jsem stále dost krvácela a na to mi pomohl až utrogestan.

Věra

• Citovat
  • Upravit
13.3.08 14:51

Brala jsem Sarapis 1 měsíc a jediné co mi to změnilo na cyklu bylo to, že se mi posunula ovulace na 24 DC. Možná jsem ho brala moc krátkou dobu. A prodloužil se cyklus jako takový z 26-28 dní na 32-36. Možná radši nejdříve zkus co ti na to dá dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
13.3.08 22:46

Ahojky,
já u prvního těhu nemohla 3 roky otěhotnět. Měla jsem anovulační cyklus. Poté mi byla zjištěna nefunkční štítná žláza. 3 měsíce před otěhotněním jsem cvičila Mojžíšku, jedla léky na štítnou žlázu a právě jedla Sarapis (samozřejmě mi mohlo pomoct k těhu cokoliv jiného). Takže já ho doporučuju, ale vesměs pokud nepomůže do pul roku, tak to nemá cenu.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 23:29

Akné a sarapis

Je mi 30 a asi rok mám velké kožní problémy-akné. Na obličeji a na zádech. Myslíte si, že by mi pomohl? Nechci s tímto problémem jít ke gynekologovi, ale je to vlastně víceméně hormonální záležitost. Když jsem brala antikoncepci, tak jsem tyto problémy neměla, ale když ji přestanu brát, problémy jsou tady zase. Poraďte prosím.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital