Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám nízkou hladinu progesteronu a estrogenu. Dočetla sem se o přípravku Sarapis,který by mohl pomoct,nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za radu.
U mě nezabral vůbec. Hladinu hormonů mi upravili až léky předepsané dr. duphaston a utrogestan ![]()
Ahoj,
tak mě zabral, že mi upravil delku menzesu (z 9 na 5 dnů), ale i přesto jsem stále dost krvácela a na to mi pomohl až utrogestan.
Věra
Brala jsem Sarapis 1 měsíc a jediné co mi to změnilo na cyklu bylo to, že se mi posunula ovulace na 24 DC. Možná jsem ho brala moc krátkou dobu. A prodloužil se cyklus jako takový z 26-28 dní na 32-36. Možná radši nejdříve zkus co ti na to dá dr.
Ahojky,
já u prvního těhu nemohla 3 roky otěhotnět. Měla jsem anovulační cyklus. Poté mi byla zjištěna nefunkční štítná žláza. 3 měsíce před otěhotněním jsem cvičila Mojžíšku, jedla léky na štítnou žlázu a právě jedla Sarapis (samozřejmě mi mohlo pomoct k těhu cokoliv jiného). Takže já ho doporučuju, ale vesměs pokud nepomůže do pul roku, tak to nemá cenu.
Lucka
Je mi 30 a asi rok mám velké kožní problémy-akné. Na obličeji a na zádech. Myslíte si, že by mi pomohl? Nechci s tímto problémem jít ke gynekologovi, ale je to vlastně víceméně hormonální záležitost. Když jsem brala antikoncepci, tak jsem tyto problémy neměla, ale když ji přestanu brát, problémy jsou tady zase. Poraďte prosím.
Děkuji