nova snažilka

5
10.3.08 22:43

nova snažilka

Ahojte snažilky,som tu nova a môj problem je 2roky sa snazime o miminko a nic v roku2005 a 2006 som potratila,a som uz dost zufala,neviem co mam robit stale chodim po lekaroch.Teraz som zacala uzivat cinsku medicinu vola sa Tianshi su to preparaty na prirodnej baze,je to trojmesacna kúra,ktora vlastne precistuje organizmus a lieci v tele to co nefunguje tak ako má.Dufam ze to pomoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
11.3.08 08:42

Ahoj mysiatko,
zkuz se pridat do jiz fungujicich diskuzi. Ve Snazilkach je spousta holcin, co se snazi uz dlouho a nektere za sebou maji i tu smutnou zkusenost, ze o mimiska prisly.
Ale je tu i spousta jinych diskuzi snazilek, kde Te jiste rady uvitaji!!!
Preji hodne sily, stesticka a brzke // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.3.08 08:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
11.3.08 09:57

Ahoj Mysiatko, pekne Te tu u nas vitam a urcite se k nam do diskuze pridej…je jich tu celkem dost a holky Ti velmi rady pomuzou…Ja osobne zkousim cinskou medicinu take, uz mesic a pul, vse na prirodni bazy, bylinky…k tomu i akupunktura…Co presne jakou medicinu uzivas, ja vim ze slozeni Ti nereknou, ale jak to vypada, jsou to jen bylinky?Za 9 dni testuju, takze uvidime jestli cinska medicina pomohla :D , celkove se potom ale citim mnohem lip…Urcite se do nektere z diskuzi pridej, ja jsem v Novych snazilkach, jsem tu take chvili..
Preji hodne sily, a brzke // :D
xmerssy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí