Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den rada bych se zeptala, picha me v podbrisku v levo ale jen kousek od pupiku , ale hodne dole, jakoby nad stydku kosti, neni to pichani, ktere trva furt jen jako chvilema ale tak, ze se uplne zakroutim, trva to par vterin, pak to prejde a a treba 10 krat behem 2 minut… Dnes to mam uz asi po 3. tak o 2 hodinach… Myslite, ze to muze byt neco vazneho, nemohou to byt nejake nerviky?? Naposledy jsem to mela pred tydnem a dnes zase, jsem uz nestastna, prosim poradte… Diky Linda
Jeste jsem zapomnela dodat, ze to asi nema nic spolecneho se samovolnym potratem, ktery jsem prodelala… Mela jsem to obcas i pred tim, na gynde na nc neprisli, tak nevim, bojim se, aby to nebylo nco vazneho… Diky a krasny vecer!!! L.
Ahoj holky, uz asi tyden možna i dýl me pícha v podbrisku. A Vcera jsem zjistila ze jsem těhotná
je to normální to pichani? Nechci strašit ale u prvního těhu si na to nepamatuju ze by me to píchalo. Dekuju za rady ![]()
@ChZuzka snad jo
ale je to fakt nepříjemný tak sem z toho byla trochu nervózní ![]()
@Emmicka2012 U mě to píchání u prvního těhu znamenal ZT. U druhého bolesti pociťuji až po prvním trimestru, do té doby mě taky nic nebolelo.
@offi tak zamlklé těhu to snad nebude
dělala sem si rano znovu test a čárka byla mnohem výraznější
snad to nebude nic špatného ![]()
@Emmicka2012 Já si test nedělala, takže nevím. Ale neber si to tak, to je jen má zkušenost, u tebe to může být jinak.
@ChZuzka no pravé ze kdybych bydlela v Čechách tak uz tam jsem naklusana dnes rano jenže bydlím v Anglii a tady se musím objednat k PA a ta me objedná az na předpokládaný 3 mesic do nemocnice na UTZ. ![]()
@Emmicka2012 nedělej si starosti, má zkušenost je, že první trimestr bolí a bolesti můžou být různé intenzity a v různých místech - uhnizďuje se vajíčko, roztahuje se děloha, povolují se vazy… je to úplně normální ![]()
@Emmicka2012 píše:
Ahoj holky, uz asi tyden možna i dýl me pícha v podbrisku. A Vcera jsem zjistila ze jsem těhotnáje to normální to pichani? Nechci strašit ale u prvního těhu si na to nepamatuju ze by me to píchalo. Dekuju za rady
V klidu mě to dělalo taky
podle toho jsem přišla na to, že jsem těhotná ![]()
@Mariana.cz @Bobulenk tak snad to bude OK
prave se snazim si z toho nic nedelat ![]()