Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím, jsem zoufalá. Poraďte mi. Mám strach že jsem těhotná. 3O.prosince jsem začala brát nové balení prášků a 2.1 jsem měla s přítelem sex, ale ejakuloval na mé břicho. A já mám strach, že jsem těhotná, tak jsem si dělala 23.1 test a ten vyšel negativně a následně jsem dostala 26.1 měsíčky. Mohu bejt těhotná? Ná váze mám tak o jedno kilo navíc. Strašně se bojím.
ahoj, a proč tedy myslíš, že bys mohla byt těhotná???? popisuješ uplně normalní stav netěhotné
a co je to zaprašky? nějaké hodně velké svinstvo? nebo z čeho maš obavu?
h.
Je to Minesse. Nevím. Mám strach. Přijde mi, že jsem nějaká tlustší. Ale prsa mě nebolí, na pache nejsem přeictlivělá
Přibírání není příznakem těhotenství. Přestaň se přejídat a nic si nenamlouvej. Ejakulát tě přes břišní stěnu opravdu oplodnit nemohl ![]()
Anonymko - fakt bud v klidu. jsi asi hodne mladá, a máš málo informací . ale to ze jsi přibrala nebude znakem těhotenství! Bud jsi to přes zimu přehnala s cukrovím a nebo přicházíš do věku, kdy se ti mění tělesná konstrukce (z holky se stává ženská) a nebo - což take bývá časté, ač tě reklama masíruje o opaku! - přibíráš v důsledku braní antikoncepce. Ano, spoustu lidí po antikoncepci přibere. ( po antikoncepci mimochodme muzes mit i spoustu jinych „problemu“ či divných stavu (v reklame se dozvis jen ty pozitiva, ale hodne lidi musi treba menit prasky, protoze nektere prasky vůbec nesnesou - takze pokud by to byla „jen“ vaha, jsi jeste díte štěstěny. )
Ano, prvně kdy mě to napadlo, bylo, když jsem podívala do zrcadla. Furt na to musím myslet a to mě ubíjí. Taky si říkám, že je to blbost. Teď jsem byla na gyndě a doktor mě neprohlížel. Letos mi bude 19, tak je to možné. Ale je pravda, že dost často ulítávám na sladkém, takže váhový přírustek může bejt z toho. Navíc si říkám, že čtvrtý den od začátku nových prášků nezle přece otěhotnět. Ale spíš si myslím, že ta váha je po HA. HA Minesse beru necelý rok. Ale na stehnech se mi udělaly dolíčky aněkde jsem se dočetla, že to může bejt i z HA.
Přijde mi, že mám nějaké větší břicho. A myslím, že jsem před pár dny měla velkou tvorbu slin. Už si to přesně nevybavuju
A taky jsem si teďka vzpomněla, že mám takový dojem,že jsem před pár dny měla nadměrnou tvorbu slin.
no vidis, ono to bude nejak takhle. s tehotenstvim to fakt nema co delat.
a přes zimu obvykle lidi - zvlast dospělí bývají obalenější - kilo dvě žádná míra, klidně i víc. a speciálně kolem devatenácti se ti fakt muže navíc měnit postava. proste jsi dospělá, třeba už se taky tolik nehýbeš jak dřív… nesedíš třeba nad učením k maturitě? A ono tělo je chytrý, se v zimě trochu víc obalí, at mu není zima. v lete to shodíš snadněji - pokud to tedy vubec potřebujes. S tou antikoncepci si to ale tak lehce hlidej, kdyby ti mela třeba i časem dělat čímdáltím víc potíží, tak by možná bylo lepší se na ní vykvajznout, ne? případně vyměnit… tak se měj H.
Dobře, jsi moc hodná. Ale zase mě vyděsila myšlenka, že jsem před pár dny více slinila. To je hrozný. Bojím se. Nad učením sedím. A taky ráda spím
Prosím, jsem zoufalá. Poraďte mi. Mám strach že jsem těhotná. 3O.prosince jsem začala brát nové balení prášků a 2.1 jsem měla s přítelem sex, ale ejakuloval na mé břicho. A já mám strach, že jsem těhotná, tak jsem si dělala 23.1 test a ten vyšel negativně a následně jsem dostala 26.1 měsíčky. Mohu bejt těhotná? Ná váze mám tak o jedno kilo navíc. Strašně se bojím.