Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim tě nech přemejšlení jestli jsi nebo nejsi. To co jsi napsala tak je hloupost abys byla těhotná. Já jsem taky víc slinila a těhotná jsem nebyla. Jak bys asi mohla otěhotnět? Přes pupík asi těžko ![]()
když mě všude straší ty články, že mohu i přes HA otěhotnět. a všude se píše, že ještě před ejakulací se do pochvy dostanou tvz" kapičky lásky". Já fakt nevím
Ach jo 19? co je učí ve škole? o dětech a rozmnožování??? to už ví víc moje 11 dcera jak se děti dělají, že je potřeba aby se spermie dostaly dovnitř k vajíčku! ne na břicho!!!! Omlouvám se, ale přijde mi to dost trapný! NE? Doporučuji anonymní přečíst nějakou odbornou literaturu… která je k tématu… a trošku se v této oblasti vzdělat!!! Nezlob se… ale je to tak!!! Najdeš tam ale i mnoho dalších rad, které by ti mohly být ku prospěchu… Asi by to nějaké základní vědomosti chtělo… hezký den! ![]()
Ne určitě nemůžeš, ale když se tak moooc bojíš otěhotnět, přes tabletky a přerušovanou soulož, jediná rada NEDĚLAT TO!!!
když mě všude straší ty články, že mohu i přes HA otěhotnět. a všude se píše, že ještě před ejakulací se do pochvy dostanou tvz" kapičky lásky". Já fakt nevím
Anonymni-neverim ze jsi tehotna,to uz by musela byt sakra velka nahoda.MS jsi dostala tak co resis?Tehotensky test jsi mela taky negativni.
Muzu se zeptat kolik ti je let?
kočičko anonymní.. je to asi těžké… ale přečti si tady někde nějakou diskusi.. o snažení.. tady se některé holky snaží i mnoho měsíců.. ba let… než konečně otěhotní a dělají pro to vše - berou vitamíny… a prostě bez HA .. a tak… sice to může být náhoda, ale na tabletkách je napsáno že šance otěhotnění je úplně mizivá! tzn. jestliže je užíváš pravidelně… ve stejnou dobu… a nezapomínáš… na ně… tak mají účinost 99,9 % to ti je málo????? neboj! a pokud se tak moc bojíš.. tak prostě použijte ještě kondom! co chceš víc radit? a ještě jsi psala, že i menstruace proběhla.. co bys prosím tě chtěla???? tak jdi k doktorovi.. a on tě prohlédne.. a je to!
máte pravdu. Jsem opravdu pitomá. Všem moc děkuji za příspěvky.
ne neřekla bych pitomá jen mladá!!!! neboj přijde to s věkem! ale určitě není od věci prostudovat nějaké knihy.. které se takových věcí týká - o těhotenství, antikoncepci i sexu… určitě ti pomohou získat jistotu!!!
Tvému mládí zdar!!! A neboj se!!!! Myslím si, že určo těhotná nejsi.
Já jsem brala HA několik let… a neotěhotněla jsem a to jsem i občas zapomněla… a pak jsem byla asi 10 let úplně bez antikoncepce.. a manžel se jen hlídal.. a taky jsem neotěhotněla z těch kapiček! tak se fakt neboj! a nebo si promluv s někým… třeba přijď zas za námi!! ![]()
Děkuji. Nevím, prostě mě to ani nenapadlo, že bych mohla být těhu. Pak jsem se šla jednou večer vykoupat a vyděsila jsem se svého „velkého“ břicha. Ale bylo to po večeři. Od tý doby to řeším. Přítel je na prášky a mě z toho hrabe. Ale dost solidně. Díky moc
A já to jsem napíšu, proč jsi myslím, že bychmohla být těhu. Vždycky kyž jdu jíst, tak mě vždycky chytne kašel. Ale prostě vždycky u jídla mám kašel. Ale prostě nikdy jindy. A dále mám tak poslední týden kručení ve střevech a trpím plynatostí. Dneska mě dokonce pobolívá břicho.
Anonymní nevim zda to není jen legrace,ale člověk si dokáže vsugerovat vše.když jsi měsíčky dostala,tak těhu bejt nemužeš.Otěhotnět přez antikoncepci je skoro nemožné když bereš léky poctivě.Jestli se stejě bojíš,tak ještě k antiko používejte kondom ![]()
legrace to není. Kéž by to byla. HA beru pravidelně ve stejnou dobu. Ale že to je nemožný otěhotnět teprve čtvrtý den po začátku nového plata HA?
Otázka je jestli to bylo nové platíčko Ha nebo první platíčko. U prvního jsi chráněná až po 7 dnech spolehlivě. Pokud jsi už před tím měla nějakou jinou HA v tabletách, tak jsi chráněná byla. Ale neřeš to z toho co jsi popsala, tak těhu opravdu být nemůžeš.