Jaké byly vaše první příznaky těhotenství a kdy se objevily?

Anonymni
7.3.08 21:46

Příznaky těhotenství

Jaké byly vaše první příznaky těhotenství a kdy se objevily?

Nebo bylo vaše těhotenství zpočátku bez příznaků?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
7.3.08 22:23

Zacatky meho tehotenstvi byly skoro bez priznaku - snad mi jen trochu vyrostly prsa a asi ve 4.-5. tydnu me 2-3 dny bolelo bricho, jako kdybych to mela dostat,
ale jinak mi spatne nebylo vubec, nezvracela jsem ani jednou, ani jsem nebyla citliva na pachy, nemela zadny specialni chute nic
takze kdybych nemela tehu potvrzene z UTZ, tak tomu ani neverim :)
ty priznaky byly tak slabe, ze jsem si myslela, ze si je spis podvedome preju :)
az tak kolem 8. tydne jsme zacala byt unavenejsi a mela vetsi hlad

• Citovat
  • Upravit
1782
7.3.08 23:08

mě strašně bolela prsa, že kdyby se jich manžel dotkl, tak bych ho zabila. Před menzes mě sice taky bolela, ale ne tak hodně.
A měla jsem strašně chuť na mlíko.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
8.3.08 09:51

Ja jsme v podstate zadny extra priznaky nemela. Bolela me prsa, ale to jsem obcas pred MS mivala. A pobolivalo v podbrisku jako na MS. Jedine nezvykle bylo pichani v podbrisku, az se mi z toho 2× v praci malem podlomila kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.3.08 12:50

ahoj maminky to by me taky zajimalo.protoze posledni 2 mesice mene krvacela bez bolestmi jako vzdycky bolestma krvacela.posledni dobou me nejak trosku mota hlava.ale jine priznaky nemam.v ponedli skonicla mesicky od te az do dneska boli deloha jako kdyby kontrakce svaly,boli zada.tak nevim pockam do dalsi mesicky a uvidim.

u prvni dcery bylo poznat ze nejak bolela prsa,pak na silvestra jsem tancovala ono me jednou udelalo malinky krec v podbrisku tak uz pomalu vedela ze asi jsem v tom.jeli jsme domu doma jsem testovala byly 2 carecky.po za tyden zacala zvracet do 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.3.08 15:35

bolela mě prsa :wink: a začala mi vadit vůně masa, celý těhotenství jsem pak maso nemohla ani vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.3.08 21:10

V 1. těhotenství jsem to, že se něco děje, poznala už týden po oplodnění (cítila jsem uhnizďování - píchalo mě v podbříšku asi 14 dní, pak to přešlo a už jen sem tam píchlo). Asi v 5tt mě začala bolet prsa.

V 2. těhotenství úplně stejné příznaky, jen týden po oplodnění jsem kromě píchání v podbříšku cítila ještě jakoby menstruační bolesti. Prsa mě začala bolet až v 6tt, to se objevila i únava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.08 21:47

Anonymko jak dopadlo s priznaky???

Drzim ti palce at ti vyjde 2 krasne carecky //

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.14 16:45

Dobrý den, chci se prosím vás zeptat.
Brala jsem prášky, ale několikrát jsem zapomněla a tak jsem si prášek vzala vždy až druhý den, po více než 12ti hodinách. Potom jsem bohužel odjela pryč, a antikoncepci jsem si zapomněla doma, takže jsem ji nebrala celkem 5 dní, a právě ten pátý den mi dorazila nečekaná MS. Mezitím jsem samozřejmě měla pohlavní styk, tak se chci zeptat, jestli je možnost těhotenství, když jsem si dělala test, a ten vyšel negativní? Normální MS mám dostat za týden. Kdy si tedy mohu případně udělat další test? Nechci být znovu zklamaná. :( A myslíte si, že mohu být těhotná, když mě bolí v podbříšku, sem tam mi je na zvracení, mám zvýšenou chuť k jídlu a jsem strašně unavená? Děkuji moc za odpovědi. :)

• Citovat
  • Upravit
9754
12.5.14 16:51

Tehotna byt muzes. Test bych delala tak 17-20 dni od sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
12.5.14 16:53

Proc pises to samé do dvou diskuzí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
12.5.14 16:53

Uz jsme ti to přece psaly! Nejdříve 10 dni po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
12.5.14 17:02

Evidentně nám nechce věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 17:04

Nebyl mi nikdo schopen napsat odpověd na to, na co jsem se zeptala. :)
Až ted, děkuji za odpověd kar-maa :)

• Citovat
  • Upravit
356
12.5.14 17:16

Pátý den ti začala normální menstruace, další budeš mít za měsíc. Pokud si chceš dělat test, udělej tak desátý den po styku, u kterého si myslíš, že jsi otěhotněla. Podle mě ale těhu nebudeš. A také si rozmysli, jestli chceš brát antikoncepci nebo otěhotnět :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí