Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když Deimoška cítila už týden po oplodnění uhnizďování, je tedy možné, že když cítím píchaní v podbřišku a sem tam i na vaječnících mě píchne, mohu být také těhotná?
Ahoj děvčata, chci se zeptat, jesli jste náhodou neměla některá něco podobného. POslední MS jsem měla 1.srpna a včera sem to měla dostat, ale nic se nedostavilo (ale mám to celkem rozházené). Už tak 2–3 týdny cítim lehké bolesti břicha-jako bych to měla dostat, tu a tam mě zabolí v jednom pak v druhém vaječníku. Teď i poci´tuju čas od času v podbřišku takové teplo jako ohýnek (nevim ja to popsat něco jako překrvení:D¨) a ze začátku mě bolela bedra a mám po celou dobu zvýšenou teplotu (cca 37,5) pořád stejně. A začali se mi dost mastit vlasy a bolí mě prsa (taky jako před MS ale ted bolí už 2 týdnen). Jinak žádné jiné příznaky nemam (možná večer chodim 2× na záchod). TT sem si ještě nekoupila. Chtěla sem vědět Váš názor, jesli jste některá něměla v těhu taky něco podobného.
Anonymni vsechno co pises muze i nemusi byt priznak tehotenstvi. Je to hodne podobne jako PMS. Teplota ti muze napovedet, ale jen kdyby byla bazalni, a to myslim neni, a ani tak by to nemuselo nic znamenat, pokud uz nemeros par mesicu a nemas grafy. Pokud mas ms nepravidelnou, tak se neda nic odhadnout a jaky koli zaver by byl jen od oka a nic by nerikal.
Udelej test a uvidis, ale ani ten nemusi byt presny. Hold je to tezky a nezbyde nez par dni pockat a uvidis.
Ahojte holky mam takovy problem, moc si prejeme s pritelem miminko, brala jsem i clostilbegyt, ale nic na kontrolnim usg mi rekl lekar ze tam nic neni ale ze tam neco maleho vidi a nevi zda je to praskly starsi folikul nebo ted novy.
Tak jsem byla zklamana. Musela jsem i dost pribrat nemela jsem MS a pak jsem dostala hormonalni anti. a pribrala jsem z ni 12kg ted jsem 4 shodila ale i tak veliky narust hmotmosti.Tak jsme ji vysadili…a zkusili klostik. ted po vysazeni klostiku jsem mela priznaky tehotenstvi aniz bych vedela ze to jsou priznaky:kazdy vecer nafoukle bricho, otoky koncetin, po cviceni zle, pres den mi bylo divne-blivno, pichalo me v pochve pri cupu, a zniceho nic jsem prestala kourit samo od sebe, nemela jsem chut. a dnes rano ke vsemu me zacala palet zaha. no a udelal jsem si test a samozrejme negativnni tak jsem zkusila ovu test a taky negativni tak nevim cemu pridat tyto priznaky. dnes mam zacit brat duphaston a bojim se ze jeste vic naberu a ty priznaky budou horsi a nebo se mi nepodari otehotnet a jeste jeden priznak stale brecim porad a bez duvodne…
muzete mi prosim nekdo poradit?,dekuji moc za ochotu
Zdravím, chci se zeptat celý srpen sem mesicky neměla dělala sem si tehotensky test ale negativní asi týden mě bolí v podbřišku jako bych to měla dostat ale nic…jsem. stoho už nervózní…ale jinak žádné příznaky ![]()
Ahoj holky, už týden po ovulaci me picha v podbřišku spíše jako vajecnik myslíte žeto muže byt příznak??? ![]()
Pred tim nez sem si udelala test coz bylo dva dny pred ocekavanou ms, se mi jen obcas v praci motala hlava, boleli me prsa, a mela sem chut na sladky, po pozitivnim testu mi bylo v celku fajn, nevolnosti prisli po 5 tydnu,14dni sem jen lezela a zvracela, jsem 11tyden 10+3 boli me prsa, obcas hlava, nemuzu videt ani jist maso, zvracim ale uz ne cely dny, vetsinou rano nebo k veceru, ale pomalu se to lepsi ![]()
Ahoj, mela bych dotaz, mozna je hloupy ale i tak. Uz druhy den mi je vecer zle, krece v brise, nechut k jidlu, obcas mne polije horky pot. Vzdy se to stane jen vecer pres den nic. Ms jsem dostala ale velmi slabe, oproti jindy. Myslite si ze by to mohlo smerovat k tehotenstvi. O miminko se zatim aktivne nesnazime, ale chteli bychom. Dekuji D.
Ahoj, rada bych se optala na radu. S pritelem se snazime o miminko uz 6 mesicu, ted prvim mesicem si delam ovu testy a taky merim teplotu, oboji vyslo pozitivne na 15CD, s pritelem jsme se snazili dva dny pred pozitivnim ovu testem, v den pozitivniho testu a obden po pozitivnim testu, takze bychom se teoreticky meli trefit. Od te doby se merim dal, teplota se zvysila na 13 dni, pak se propadla jeste nize nez v obdobi ovu, pak zase stoupla dalsi dva dny nad ovu teplotu a pak pak propad a ted zase na dva dny stoupla. 12 den po ovu jsem mela pres noc slabe krvaceni, spise spineni na spodnim pradle velmi svetlounka krev a pak dalsi dva dny uz jen nahnedly hlen. To se vlastne stalo 3 dny pred tim nez mi mela prijit normalni menzes, ktera se nedostavila, normalne ji mam 3 dny a celkem silnou. Ten velky pokles teploty byl kolem toho dne slabeho zakrvaceni. Fertility friend mi rika, ze mam uz vic jak 18 dni vyssi teplotu, coz ale na grafu neodpovida, kdyz jsem tam mela ty dva poklesy, tak nevim co si myslet. Krom obcasneho pichani v podbrisku a toho, ze jsem casto nafoukla jako balon, zadne dalsi priznaky nemam. Normalni menzes se nedostatila uz tyden, tehu test pred 6 dny mi vysel negativni tak nevim, ted se bojim otestovat, at nejsem zklamana znovu. Ma nekdo podobnou zkusenost? Mohlo to slabe zaspineni byt menstruace jen se tak strasne zkratila na par hodin a mela tak slaby prubeh? Jsem zmatena, kdybych alespon ten graf mela normalni se vzrustajici teplotou a nebo mela napriklad bolest prsou nebo nevolnost. Vazne nevim. Diky moc za radu.
Ahoj. Chtěl bych se zeptat a poprosit Vás o radu. Je mi 17 a včera jsem měla svůj první sex. HA nevěru, ale pritel měl kondom. Trvalo to jenom chvilku. Ode dneška mám ale divne příznaky. Chodím neustále na malou, je mi špatně a bolí me v podbřišku. Nevím co mám dělat a hodně se bojim že jsem těhotná. Je to možné? Měli jste to po prvním sexu stejně?
Ahoj, neco si sem jen zaznamenam a odlozim… meli jsme nahodou sex v dobe ovulace, resp. Den po sexu mi ovulacni test ukazal dve carky. Nahoda. A ja mam ted jakoby nejake a podle me docela silne priznaky a samotnou me zajima jestli to jsou priznaky tehotenstvi nebo nejsou. Protoze jestli nejsou, tak pak uz fakt nema cenu abych si vubec nejakych priznaku vsimala. Myslim ze silne jsou dost a pokud tehotna nejsem, tak to proste u zadneho tehot. Nemam sanci poznat. O radu nezadam, za 14 dni se to samozrejme dozvim sama:)
Jen si to tu odlozim.
Priznaky:
Druhy az treti den po styku strasliva bolest hlavy a unava. Prikladala jsem to uzehu pac jsem byla dlouho na slunicku. Ale na uzeh nikdy netrpim. Strasny pocit zizne a protivnost k tomu
Dalsi den vymizela bolest hlavy, byla jsem vesela, ale plactiva…naladova. partnerovy jsem vycitala jak drzi vidlicku. Normalne to nedelam a nevadi mi to…stridani nalad mam az doted a nikdy jsem pritom zadny pms nemela, navic je na pms jeste brzY.
Dnes jsem vstavala velmi brzy rano. To se mi moc nestava.
V tramvaji si nemuzu lrecist ani sms aniz by se mi navalilo. Obcas se mi to stavalo uz driv, ale prijde mi ze jsem to vydrzela lip. Ted mam naval na zvraceni i ted po ranu kdyz jsem se nenasnidala.
Bricho mirne poboliva, ale to nepovazuju za priznak to se mi deje pri ovu i pred mns…
Mam svedivy vytok…ale to take nepovazuji za priznak, protoze ten mivam skoro porad…hlavne po mns, ale i v ovulaci nebo jindy, na kvasinky proste trpim.
Jinak zadny jiny priznak neni, prsa nic, to nepoznam, teplotu si nemerim, unava uz neni, ale sklony k tomu ze se mi zatoci hlava obcas mam. Vcera jsem byla na rozhledne a i kdyz mam z vysek respekt tak jsem to vubec nedavala a to to nebylo ani moc vysoko. Prisla jsem si trapne ale nesedlo mi to a podlamovaly se mi nohy.
Tak ja pak treba napisu. Protoze jestli tohle nejsou priznaky tehotenstvi, pak ja na sobe nemam sanci poznat uz zadne, kdyz ne tohle. U prvniho ditete jsem vubec netusila a zjistila to az vynechanim menstruace.
Tak jsem se najedla a je mi na zvraceni porad…ale jakpze fakt festovne…takhle mi nikdy neni ani pri ovulaci ani pri mns. Tak to je mazec… mam zaludek na vode jsem slaba…fakt se bojim ze tu hodim savli…ty jo.
Stale nevolnost a zaludek jako na vode. Tehotensky test neukazal nic. Tak proste to texh ctrnact dni jeste do mns vydrzet. Ale myslim ze uz si ho nebudu muset ani delat…je to zvlastni mit ty priznaky tak brzo a tak silne. Mela jste to nektera taky uz par dni po styku?
Ahoj milé diskutující, jednoduše řečeno - může jit o těhotenství? ![]()
Mám 2 děti bez jakehokoliv priznaku krom absence ms, proto jsem ted tak zmatená ![]()
U mladšího jsem vedela hned po styku, že to klaplo a potvrdila si to.ve 3+2 testem, k dr jsem šla azr v 6tt.
Ted:
Asi 14 dnů mám silenou touhu po miminku, takže hormony jako naposled? ![]()
Od včera jemi tezko, na zvracení, ale nezvracim. Mam tvrdy prsa a nechutná mi kafe, což jsem měla v 1. Těhotenství.
Podle poslední ms bych dnes byla 3+2, opět jako. u mladší ![]()
Test si koupim ale chci jeste pockat.
Myslíte, že se může o tehu jednat?
Odpovědi typu „nemám vesteckou kouli“,si odpusťte, vim, že mi to rekne jen test.
Ostatním dekuju