Jaké byly vaše první příznaky těhotenství a kdy se objevily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
27.5.17 22:22

@Destiny4974 tak já nejsem příznivcem toho, když do sebe ženská cpe hormony a umělé tím tomu těhotenství brání. Akorát po porodu jsem měla jednu dávku depo provery a nikdy víc. Tak to už máš za chvilku :) tak to přeji ať jste oba v pohodě a zdraví a bezproblémový porod :kytka: stáhla jsem si nějaký anglický menstruační kalendář a právě toho 11tého mi to ukazuje plodný den, tak uvidíme. Manžel si sice dává pozor, ale aby nějaká potvůrka neutekla tak tomu nezabrání :mrgreen: tak počkám ještě pár dnů a uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
27.5.17 22:58

@nela812 Ani já. Jsem toho zastáncem u žen, co ví, že by si dítě nenechaly. Ty ať se chrání antikoncepcí a podobně. :) Moc děkuji. Hrozně to utíká. Termín mám na 7. 8. tak uvidíme. :) Taky mám nějaký stažený, jmenuje se to Menstruační kalendář, je to takový deníček a na úvodní stránce je zvíře. :D Dneska má člověk aplikace na vše, je to paradox. :D No jak píšeš, nějaká mohla uniknout. Každopádně dej vědět, jak to dopadlo! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.5.17 11:28

@Destiny4974 určitě dám vědět :) ještě počkám pár dní a uvidím :) zhruba týden předtím než měla ms dorazit jsem si všimla slabého špinění tak nevím jestli to může nějak souviset. Pokud do úterý nedorazí tak si koupím další test, ale už ten z dr.maxe. S tím jsem byla vždycky spokojená. Teď jsem měla právě nějaký obyčejné z tety s citlivostí 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.5.17 12:13

@nela812 Já tenkrát špinila a myslela jsem, že je to MS a bylo to po uhnízdění, jak praskaly ty malý cévky, bylo to prý tím, že se děloha hodně prokrvuje. :) Určitě z Maxe. Ty jsou nejlepší. Taky jsem byla spokojená a měly tu citlivost 10. :) Budu čekat! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.5.17 13:12

Ahojky :) chtela bych se zeptat jsem cca 7 dni od nechraneneho pohl. styku. Bylo to cca 3-4 dny pred ovulaci. Je mozne byt tehotna? V noci se probouzim s bolesti v podbrisku ne velkou spis jednorazova bolest ale vzbudi me to… a uz tri dny mam zvlastni pocit jako bych mela z neceho strach takova uzkost… vnitrne se trepu… Muze to byt priznak? Nebo pokud bych tehotna byla Kdy cekat priznaky..mam jet za Par dni na dovcu tak jsem nervozni jestli si davat pozor, jelikoz si myslim ze na Test je jeste brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.5.17 14:38

@Katjes1993 Ahojky. Myslím, že je dost brzy na nějaké příznaky, pokud byl styk takto před ovulkou a i kdyby spermie „počkaly“ tak by ještě nedošlo k zahnízdění ani. Leda, že bys měla ovulaci dříve, než sis myslela. :) A ta bolest, co teď popisuješ by bylo zahnizďování vajíčka. Nemůžeš mít ovulku až teď?
Kdyby jsi byla těhotná, tak by asi teď docházelo k uhnizďování a příznaky bych čekala až kolem termínu, kdy má přijít MS. :) :srdce: Budu držet palce. Zkus kolem MS testík, to bude nejjistější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.5.17 15:11

Vsechno je mozne no ???? Pockam a udelam pak testik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.5.17 15:33

@Katjes1993 Přesně, jak říkáš. Všechno je možné. Určitě pak dej vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.5.17 21:03

@Destiny4974 už ho mám koupený, skočili jsme pro něj jak jsme šli na procházku. Ráno testnu tak uvidíme :) zítra to bude podle toho kalendáře pátý den zpoždění tak pokud je to těhotenství tak by to už mělo ukázat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.5.17 21:36

@nela812 No super, tak budu držet palce a dej vědět. To už by mělo. Když to bude z ranní moči, tak by to mělo být vidět dobře. :) Ale znám případy, kdy to ukázalo až o dost déle. Je to zajímavé. :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.8.20 20:50

Vase prvni priznaky z vlastni zkusenosti?

Holky ozivuji diskuzi, jen ze zvedavosti :)
Z vlastni zkusenosti, jake byly vase prvni priznaky jeste pred vynechanou MS?

My se ted rozhodli pro 3. Ditko a pri predchozich tehotenstvich byly uplne prvni priznaky obcasne motani hlavy a zvyrazneni zil na prsou.

Dnes jsem si opet vsimla tech zil a uz par dni se mi trochu toci hlava, tak jsem si udelala test (jsem 10 dpo a rada testuju pred vynechanou ms :D ) a byl tam mini mini duch, takze opet by tyto priznaky mohly zafungovat :)

Jak to mate vy? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.8.20 20:57

U prvního syna to byla neskutečná bolest v kříži. U druhého a třetího už to nebolelo tolik, ale v kříži mě bolelo. Jinak nic, jakmile jsem měla příznaky, jako nevolnost atd. tak to vždy bylo jen PMS a ještě jsem si vzpomněla že mi přestalo chutnat kafe.

Příspěvek upraven 10.08.20 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 21:09

U me jeste pred testem jednoznacne bolest bradavek, ale takova specificka, kterou jsem nezazila nikdy nez pri prvnim a ted druhem cerstvem tehotenstvi. Ale taky jsem u obou proste vedela uz par dni po ovu. Taky jsem testovala 10 dpo, ale prazdno, 12 dpo uz pekny duch a 13 dpo dalnice. Jo a taky mam jen behem zacatku tehotenstvi „jine“ krece. Jsem zvykla, ze nektere cykly zadne, jine vetsi ci mensi, ale jen dvakrat v zivote jsem zazila ty specificke pocity tahani v podbrisku :pankac anonym - je to brzo a zatim nikomu nerikame.

• Citovat
  • Upravit
36139
10.8.20 21:15

Žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
10.8.20 21:15

Nechutnal mi svařák :mrgreen:. Ani jeden, druhý, třetí (tour po pražských stáncích = každoroční tradice). Tam jsem si poprvé říkala, že by (asi týden po…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí