Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky, tento kočárek se mi líbí a přide mi i vhodný, ale kdo máte zkušenosti, na co koukat atd… co si o tomto kočárku myslíte?
Máte zkušenost s Tako Warrior?
Přidejte zkušenost s Tako Warriornevím ,mě se zdá malá ta korbička, a navíc mi přijde strašně těžký.záleží kdy se miminko narodí,aby se ti tam pak případně vešlo v zimě navlečené do zimního,případně fusak,pokud už nebudete ve sporťáku ![]()
Miminko se narodí na začátku října, takže se zimním fusakem předpokládám, že bude cca 6-7měsíců…
já mám maxi cosi mura 3, ta má taky tak nějak kolem 17 kil, a docela se nadřu, přičti ještě díte, nákup, po rovině v pohodě, ale do kopce ze mě leje
Maji zkus ještě pokoukat i po jiných
hlavně at je prostorná a velká korbička,budeš mít fakt co dělat abyste tam s fusakem mimčo dali a měl ještě místo na hýbání.a ta váha je opravdu moc.raději koupit hlubokáč ale pořádný,s dobrými koly kvůli sněhu a časem třeba pak sporťák dle tvých potřeb a snů ![]()
Ahoj,já bych se toho nebála,měla jsem V-TRAVEL a je to skoro to samý,korbička je standartně veliká,u těchto tybu je to stejný,neměla jsem pocit,že bych se do kopce nějak nadřela,samozřejmě vezeš kočár,ale není to nic hroznýho,ale řekla bych,že ten v-travel,v-cross má lepší řešenou boudu na sportáku,včera jsem viděla Tako naživo a přijde mi,že ta bouda je docela nízká a moc nechrání
http://www.eshopbaby.cz/…world-p4241/
Ahoj já mám Tako Jumper X což je podlě mě skoro to samýa jsem spkojená.
Malej se narodil v srpnu a zimu jsme odjezdili v hluboký korbě i s fusakem v pohodě a to malej tede není žádnej drobek ![]()
Ještě teď občas když potřebuju dávám korbu a vejde se tam pořád a to je mu 9m
Já jsem teda s kočárem max. spokojená
![]()
KOČÁREK WARRIOR CLASSIC MÁ KORBU PROSTORNĚJŠÍ NEŽ KOČÁREK JUMPER.JINAK JEŠTĚ VĚTŠÍ MÁ WARRIOR PLAST TEN SE POUZE PRODÁVÁ NA www.mipesa.kvalitne.cz stránky můžu doporučit jsou tam super zavádějíci ceny.Nebo www.kocarky-levne.cz
Kočárek není vůbec težky,můžu říct že kočárek je lehce ovladatelný,má pouze 15 kg a konstrukce je ultra lehká. Nejsou to už ti těžké TAKA jak se o nich píše jak byli před 5-6 lety.Kočárek TAKO DOPORUČUJI :
![]()
NEMYSLÍM JSI ŽE KOČÁREK JUMPER X,GT, A JINÉ KOLEKCE ŽE MAJÍ MALOU KORBU.JSOU TO KORBY STANDARD JAKÉ MAJÍ TŘEBA KOČÁRKY X-LANDER,DANNY SPORT,…
AKORÁT KOLEKCE WARRIOR CLASSIC MÁ KORBU DELŠÍ.A WARRIOR PLAST MÁ JAK DELŠÍ 80CM TAK ŠIRŠÍ 40CM.A V POHODĚ SE TAM VEJDE I ZIMNÍ FUSAK…:-)
ahojky , kočárek Tako warrior bych Ti doporučila, ale spíše teď novinku na trhu a to Tako warrior plast. Má největší korbičku na trhu. Mám termín na zimu a do kočárku se vejde fusak a i teplá deka. Mimčo má i tak prostor pro hýbání.
Což je v dnešní době paráda.
ahoj my ho mame a som s nim spokojna je lahko skladatelny nezabera vela miesta manipuluje sa s nim super a je kraaaasny nez ostatne taka
ale co ta presne zaujima?
tak tenhle typ bych si určitě nekupovala měla jsem podobný a v 6-7 měsíci se ti tam určitě nevejde mě se tam vešel do 4 měsíců,ale jestli se ti líbí tyhle typy kočárků zkus Tako Warrior plast ta korbička má přece jenom ve vnitř 80cm a 3šířku 40cm.
maja 69 píše:
ahoj holky, tento kočárek se mi líbí a přide mi i vhodný, ale kdo máte zkušenosti, na co koukat atd… co si o tomto kočárku myslíte?http://www.svetkocarku.cz/…ssic-04.html
Ahoj, tak já osobně mám vybraný a objednaný tento http://www.svetkocarku.cz/…gt-race.html , ošmahala jsem si ho a vyzkoušela u kamošky a je suprovej, je super že má odpruženy kola
Ahoj majo 69,to je právě ten typ kočárků které bych nedoporučovala korbička je malá a miminko se ti tam opravdu pak nevejde nevím teda kdy se ti má narodit,ale dejme tomu že by se ti narodilo v březnu tak ho musíš tak v září dávat do kárky a co potom v zimě to bude ještě malý. ![]()