Kočárek Tako Warrior Classic 04

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
22.5.10 18:37

poraďte prosím s tímto...

ahoj holky, tento kočárek se mi líbí a přide mi i vhodný, ale kdo máte zkušenosti, na co koukat atd… co si o tomto kočárku myslíte?

http://www.svetkocarku.cz/…ssic-04.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Warrior?

Přidejte zkušenost s Tako Warrior
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
22.5.10 18:53

nevím ,mě se zdá malá ta korbička, a navíc mi přijde strašně těžký.záleží kdy se miminko narodí,aby se ti tam pak případně vešlo v zimě navlečené do zimního,případně fusak,pokud už nebudete ve sporťáku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.5.10 19:04

Miminko se narodí na začátku října, takže se zimním fusakem předpokládám, že bude cca 6-7měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.5.10 19:15

já mám maxi cosi mura 3, ta má taky tak nějak kolem 17 kil, a docela se nadřu, přičti ještě díte, nákup, po rovině v pohodě, ale do kopce ze mě leje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
23.5.10 08:29

Maji zkus ještě pokoukat i po jiných :wink: hlavně at je prostorná a velká korbička,budeš mít fakt co dělat abyste tam s fusakem mimčo dali a měl ještě místo na hýbání.a ta váha je opravdu moc.raději koupit hlubokáč ale pořádný,s dobrými koly kvůli sněhu a časem třeba pak sporťák dle tvých potřeb a snů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.5.10 12:59

A prosím vás, kolik je teda ideální rozměr té korbičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
27.5.10 08:36

Ahoj,já bych se toho nebála,měla jsem V-TRAVEL a je to skoro to samý,korbička je standartně veliká,u těchto tybu je to stejný,neměla jsem pocit,že bych se do kopce nějak nadřela,samozřejmě vezeš kočár,ale není to nic hroznýho,ale řekla bych,že ten v-travel,v-cross má lepší řešenou boudu na sportáku,včera jsem viděla Tako naživo a přijde mi,že ta bouda je docela nízká a moc nechrání
 http://www.eshopbaby.cz/…world-p4241/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
27.5.10 11:16

Ahoj já mám Tako Jumper X což je podlě mě skoro to samýa jsem spkojená.
Malej se narodil v srpnu a zimu jsme odjezdili v hluboký korbě i s fusakem v pohodě a to malej tede není žádnej drobek :wink:
Ještě teď občas když potřebuju dávám korbu a vejde se tam pořád a to je mu 9m

Já jsem teda s kočárem max. spokojená :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.7.10 20:48

KOČÁREK WARRIOR

KOČÁREK WARRIOR CLASSIC MÁ KORBU PROSTORNĚJŠÍ NEŽ KOČÁREK JUMPER.JINAK JEŠTĚ VĚTŠÍ MÁ WARRIOR PLAST TEN SE POUZE PRODÁVÁ NA www.mipesa.kvalitne.cz stránky můžu doporučit jsou tam super zavádějíci ceny.Nebo www.kocarky-levne.cz
Kočárek není vůbec težky,můžu říct že kočárek je lehce ovladatelný,má pouze 15 kg a konstrukce je ultra lehká. Nejsou to už ti těžké TAKA jak se o nich píše jak byli před 5-6 lety.Kočárek TAKO DOPORUČUJI : :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.7.10 20:55

KOČÁREK TAKO

NEMYSLÍM JSI ŽE KOČÁREK JUMPER X,GT, A JINÉ KOLEKCE ŽE MAJÍ MALOU KORBU.JSOU TO KORBY STANDARD JAKÉ MAJÍ TŘEBA KOČÁRKY X-LANDER,DANNY SPORT,…
AKORÁT KOLEKCE WARRIOR CLASSIC MÁ KORBU DELŠÍ.A WARRIOR PLAST MÁ JAK DELŠÍ 80CM TAK ŠIRŠÍ 40CM.A V POHODĚ SE TAM VEJDE I ZIMNÍ FUSAK…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mina1990
4.10.10 15:48

ahojky , kočárek Tako warrior bych Ti doporučila, ale spíše teď novinku na trhu a to Tako warrior plast. Má největší korbičku na trhu. Mám termín na zimu a do kočárku se vejde fusak a i teplá deka. Mimčo má i tak prostor pro hýbání. :-) Což je v dnešní době paráda.

• Citovat
  • Upravit
sun22
22.10.10 18:48

skusenost

ahoj my ho mame a som s nim spokojna je lahko skladatelny nezabera vela miesta manipuluje sa s nim super a je kraaaasny nez ostatne taka :-) ale co ta presne zaujima?

• Citovat
  • Upravit
Markéta12
4.3.11 21:11

tak tenhle typ bych si určitě nekupovala měla jsem podobný a v 6-7 měsíci se ti tam určitě nevejde mě se tam vešel do 4 měsíců,ale jestli se ti líbí tyhle typy kočárků zkus Tako Warrior plast ta korbička má přece jenom ve vnitř 80cm a 3šířku 40cm.

• Citovat
  • Upravit
8022
4.3.11 21:17
maja 69 píše:
ahoj holky, tento kočárek se mi líbí a přide mi i vhodný, ale kdo máte zkušenosti, na co koukat atd… co si o tomto kočárku myslíte?http://www.svetkocarku.cz/…ssic-04.html

Ahoj, tak já osobně mám vybraný a objednaný tento http://www.svetkocarku.cz/…gt-race.html , ošmahala jsem si ho a vyzkoušela u kamošky a je suprovej, je super že má odpruženy kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta12
5.3.11 07:24

Ahoj majo 69,to je právě ten typ kočárků které bych nedoporučovala korbička je malá a miminko se ti tam opravdu pak nevejde nevím teda kdy se ti má narodit,ale dejme tomu že by se ti narodilo v březnu tak ho musíš tak v září dávat do kárky a co potom v zimě to bude ještě malý. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4