Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
AHOJKY, CHTELA BYCH PORADIT, NEMATE NEKDO ZKUSENOST S KOCARKEM OD FIRMY ABC DESIGN RODEO http://www.olik.cz/detail.php?… ? BUDU RADA ZA KAZDOU ODPOVED. DIKY MOC ![]()
Ahoj,já ho kupovala vloni. takže mám přesně tuhle verzi ABC DESING RODEO 2009, kupovala jsem celou sadu (podvozek,hluboký kočár, sporták,autosedačku).Jela jsem se na něj podívat do obchodu Dětský ráj do Liberce a vyzkoušet si ho a pak jsem ho u nich i kupovala přes net,protože to vyšlo levněji a ještě jsem k tomu dostala dárky v podobě moskytiéry, adaptérů na autosadačku zrcátko k autosedačce.
Je fakt super, krásně se s ním jezdí,je lehoučký. Kupovala jsem černo-zlatou barvu.Pláštěnku si můžeš zakoupit od firmy Emtex, je to vlastně takováta univerzální,ale budeš ji mít i na hlubokou verzi i sporták. Jediné co se mi nelíbí,že moc nedrží originální slunečník.
Ahoj,zrovna kočárek prodávám. měla jsem ho rok používáný, kompletně s veškerou výbyvou a byla jsem s ním nad míru spokojená! je lehký, má velikou hl.korbu a prostorný spoťák a hlavně velký košík. což v dnešní době je ohromné plus. fakt spokojenost ![]()
GINOVKO,jojo,ten velký košík je výhoda..já do něj dávám psa (jezevčíka) když je unavevej
jo jo taky je to možnost jak ho využít. vzpomínám si, když jsme ho koupili a měli ho schovaný u našich, tak mi pak večer táta volá, že v tom košíku vozí kocoura
takže asi nic neobvyklího viď?
no já chci kupovat nějaký stabilnější golfky a když koukám na ty košíky, tak je to tak k pláči.možná tak na deset rohlíků a to ještě tam nedáš všechny naráz
hrůza
GINOVKA,to mi povídej..já se po nějakých taky poohlížím,ale raději se pak zajedu podívat do Liberce do Dětského ráje abych je zkoukla zblízka. Zatím sice jezdíme ve sportáku od ABC,ale v kufru to zabírá docela dost místa,tak se dívám po něčem skladnějším ![]()
jo jo, ta skladnost je na houby. právě proto taky koukám na něco skladnějšího. sice máme velký auto, ale už neni potřeba tahat takhle velký kočár. A nehledě na to, že se s ním člověk všude na šířku nevejde!!!!
já už pokukovala, ale musim počkat, až se kočár prodá, jenže v dnešní době to bude asi mazec.
no uvidíme. a jak jste starý, jestli se můžu ptát??
naší Adélce je 15 měs. a je to neskutečnej raubíř. ![]()
Ahojky,dlouho jsem tu nebyla…a za tu dobu mi praskl ten plastový úchyt co drží přední kolo u ABC..takže jsme narychlo sháněli golfky,tak jsme koupily Hauck Turbo a zatím v pohodě…nám je 9 měsíců a taky pěkně lumpačíme, všude lezem,i po schodech,všechno ničíme, žužláme a pěkně se umíme vztekat ![]()
Ahojky, nějak nestíhám v tomhle šíleným vedru!!!! tak to je mi líto, že ho máš teď nepoužitelnej. a co ti na to řekli? nebo kolik to bude stát? já ho včera prodala a koupila jsem si v akce Casualplay Citta, je fakt ohromně stabilní. Hauck jsem měla taky vybranej. a ten co jste koupili je hezkej a je zatim v poho?? poslední dobou se rozthnul pytel s lumpama.. jo vztekání známemoc dobře!!!! počkej to je u vás jen začátek, kolikrát je na zabití
a bude hůř… ale zase víme,že je máme ![]()
Koukala jsme na váš kočárek,vypadá moc dobře…joj Hauck je zatím v pořádku,akorát Tomík se tam za rok nevejde
už ted je mu to tiptop,tak se divím,jak by se tam mohlo vejít 3leté dítko,když my máme problém v 9 měsících…nene,u nás se nezabíjí,u nás se používá studená sprcha a je po vzteku hned ![]()
no byl zlevněný z 8.990,– na 4.990,–
takže super akce!!!! jinak bych si ho asi za tu původní cenu nekoupila. a přesně mám stejnou otázku, jak můžou psát do 36.měs. do tohodle by se ve třech letech taky nevešla, natož asi taky za rok.no uvidíme.
no a jak si užíváte počasí? občas je toho docela dost toho horka. teď ty dva dny bylo krásně akorát
vyrážíte někam na dovču?
jo a o tý sprše už občas taky přemýšlím, když jí to chytne.už si další kdo říká, že to zabírá ![]()
se sprchou začal přítel a zdárně v tom pokračujem..i před spaním…jak trávíme dny? většinou v bazéénku či na procházkách..nene letos ještě nikam nejedem, moc bychom si to s Tomym neužily, je přeci ještě jen trošku malý,kdyžtak za rok,to už mu budou skoro 2 roky,tak to už bdue lepší
a co vy?
asi to budu muset taky zavést, protože občas je to na palici. jo jo to je jasný a rozumný, příští rok už bude velkej chlapák tak to bude už taky o něčem jinym a bude z toho mít taky trochu něco mít, to už bude fajn.My loni taky nikde nebyli, akorát na chatě.Jo teď kecám byli jsme v zimě na horách a to jí byl rok a nebylo to tak špatný.
No a letos pofrčíme na 4 nebo 5 dnů na Slovensko. Už se docela těšim, akorát mám docela hrůzu z tý cesty. Je to sice jen 400km, ale furt je to pro 16měs.dítě dost a Adélka hlavně poslední dobou nevydrží moc dlouho v autosedačce, tak uvidíme. No a když máš taky tak čiperný díťátko, chodíte cvičit nebo plavat?
Nene,nechodíme nikam.bud jsme doma,na zahrádce,na hřišti a nebo na procházce.
Ale plánujem aspon na konci prázdnin výlet do Liberce do ZOO,že vezmem i přítelovo děti a uděláme si rodinný výlet aspon takto.
Tak to vám přejem at je příjemná cesta a počasí ![]()
Tak kolo mi samozřejmě na reklamaci neuznali,ale pošlou mi nové za 350kč…což jsem si myslela,že bdue dražší