ABC DESIGN RODEO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
435
19.5.10 10:47

ABC DESIGN RODEO

AHOJKY, CHTELA BYCH PORADIT, NEMATE NEKDO ZKUSENOST S KOCARKEM OD FIRMY ABC DESIGN RODEO http://www.olik.cz/detail.php?… ? BUDU RADA ZA KAZDOU ODPOVED. DIKY MOC :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5074
19.5.10 15:44

Ahoj,já ho kupovala vloni. takže mám přesně tuhle verzi ABC DESING RODEO 2009, kupovala jsem celou sadu (podvozek,hluboký kočár, sporták,autosedačku).Jela jsem se na něj podívat do obchodu Dětský ráj do Liberce a vyzkoušet si ho a pak jsem ho u nich i kupovala přes net,protože to vyšlo levněji a ještě jsem k tomu dostala dárky v podobě moskytiéry, adaptérů na autosadačku zrcátko k autosedačce.
Je fakt super, krásně se s ním jezdí,je lehoučký. Kupovala jsem černo-zlatou barvu.Pláštěnku si můžeš zakoupit od firmy Emtex, je to vlastně takováta univerzální,ale budeš ji mít i na hlubokou verzi i sporták. Jediné co se mi nelíbí,že moc nedrží originální slunečník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.6.10 18:16

Ahoj,zrovna kočárek prodávám. měla jsem ho rok používáný, kompletně s veškerou výbyvou a byla jsem s ním nad míru spokojená! je lehký, má velikou hl.korbu a prostorný spoťák a hlavně velký košík. což v dnešní době je ohromné plus. fakt spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.6.10 12:26

GINOVKO,jojo,ten velký košík je výhoda..já do něj dávám psa (jezevčíka) když je unavevej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.10 15:29

:lol: :lol: jo jo taky je to možnost jak ho využít. vzpomínám si, když jsme ho koupili a měli ho schovaný u našich, tak mi pak večer táta volá, že v tom košíku vozí kocoura :mrgreen: takže asi nic neobvyklího viď? :lol: no já chci kupovat nějaký stabilnější golfky a když koukám na ty košíky, tak je to tak k pláči.možná tak na deset rohlíků a to ještě tam nedáš všechny naráz :-x hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.6.10 10:24

GINOVKA,to mi povídej..já se po nějakých taky poohlížím,ale raději se pak zajedu podívat do Liberce do Dětského ráje abych je zkoukla zblízka. Zatím sice jezdíme ve sportáku od ABC,ale v kufru to zabírá docela dost místa,tak se dívám po něčem skladnějším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.6.10 20:50

jo jo, ta skladnost je na houby. právě proto taky koukám na něco skladnějšího. sice máme velký auto, ale už neni potřeba tahat takhle velký kočár. A nehledě na to, že se s ním člověk všude na šířku nevejde!!!! :cry: já už pokukovala, ale musim počkat, až se kočár prodá, jenže v dnešní době to bude asi mazec. :roll: no uvidíme. a jak jste starý, jestli se můžu ptát?? :-P naší Adélce je 15 měs. a je to neskutečnej raubíř. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
30.6.10 21:24

Ahojky,dlouho jsem tu nebyla…a za tu dobu mi praskl ten plastový úchyt co drží přední kolo u ABC..takže jsme narychlo sháněli golfky,tak jsme koupily Hauck Turbo a zatím v pohodě…nám je 9 měsíců a taky pěkně lumpačíme, všude lezem,i po schodech,všechno ničíme, žužláme a pěkně se umíme vztekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.7.10 12:54

Ahojky, nějak nestíhám v tomhle šíleným vedru!!!! tak to je mi líto, že ho máš teď nepoužitelnej. a co ti na to řekli? nebo kolik to bude stát? já ho včera prodala a koupila jsem si v akce Casualplay Citta, je fakt ohromně stabilní. Hauck jsem měla taky vybranej. a ten co jste koupili je hezkej a je zatim v poho?? poslední dobou se rozthnul pytel s lumpama.. jo vztekání známemoc dobře!!!! počkej to je u vás jen začátek, kolikrát je na zabití :roll: a bude hůř… ale zase víme,že je máme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
18.7.10 15:43

Koukala jsme na váš kočárek,vypadá moc dobře…joj Hauck je zatím v pořádku,akorát Tomík se tam za rok nevejde :lol: už ted je mu to tiptop,tak se divím,jak by se tam mohlo vejít 3leté dítko,když my máme problém v 9 měsících…nene,u nás se nezabíjí,u nás se používá studená sprcha a je po vzteku hned :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.7.10 13:56

no byl zlevněný z 8.990,– na 4.990,– :dance: takže super akce!!!! jinak bych si ho asi za tu původní cenu nekoupila. a přesně mám stejnou otázku, jak můžou psát do 36.měs. do tohodle by se ve třech letech taky nevešla, natož asi taky za rok.no uvidíme. :nevim: no a jak si užíváte počasí? občas je toho docela dost toho horka. teď ty dva dny bylo krásně akorát :palec: vyrážíte někam na dovču?

jo a o tý sprše už občas taky přemýšlím, když jí to chytne.už si další kdo říká, že to zabírá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
19.7.10 14:10

se sprchou začal přítel a zdárně v tom pokračujem..i před spaním…jak trávíme dny? většinou v bazéénku či na procházkách..nene letos ještě nikam nejedem, moc bychom si to s Tomym neužily, je přeci ještě jen trošku malý,kdyžtak za rok,to už mu budou skoro 2 roky,tak to už bdue lepší

a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.7.10 20:48

asi to budu muset taky zavést, protože občas je to na palici. jo jo to je jasný a rozumný, příští rok už bude velkej chlapák tak to bude už taky o něčem jinym a bude z toho mít taky trochu něco mít, to už bude fajn.My loni taky nikde nebyli, akorát na chatě.Jo teď kecám byli jsme v zimě na horách a to jí byl rok a nebylo to tak špatný. :palec: No a letos pofrčíme na 4 nebo 5 dnů na Slovensko. Už se docela těšim, akorát mám docela hrůzu z tý cesty. Je to sice jen 400km, ale furt je to pro 16měs.dítě dost a Adélka hlavně poslední dobou nevydrží moc dlouho v autosedačce, tak uvidíme. No a když máš taky tak čiperný díťátko, chodíte cvičit nebo plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.7.10 12:44

Nene,nechodíme nikam.bud jsme doma,na zahrádce,na hřišti a nebo na procházce.
Ale plánujem aspon na konci prázdnin výlet do Liberce do ZOO,že vezmem i přítelovo děti a uděláme si rodinný výlet aspon takto.
Tak to vám přejem at je příjemná cesta a počasí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
30.7.10 21:41

Tak kolo mi samozřejmě na reklamaci neuznali,ale pošlou mi nové za 350kč…což jsem si myslela,že bdue dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí