CERNY kocarek - co vy na to?

Anonymní
17.5.10 04:36

CERNY kocarek - co vy na to?

Dobre rano. Budeme kupovat golfky pro maleho. Libi se mi cerne, ale porad mi vrta hlavou, jestli je to vhodna barva. Sice se mi libi, i prakticke to je, ale co v lete - nebude v tom vedro? Takze hlavne z tohoto duvodu se rozhoduju, jestli jit do cerne nebo jine (asi cervene) barvy. Dekuji za nazory. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
17.5.10 06:25
Anonymní píše:
Dobre rano. Budeme kupovat golfky pro maleho. Libi se mi cerne, ale porad mi vrta hlavou, jestli je to vhodna barva. Sice se mi libi, i prakticke to je, ale co v lete - nebude v tom vedro? Takze hlavne z tohoto duvodu se rozhoduju, jestli jit do cerne nebo jine (asi cervene) barvy. Dekuji za nazory. :hug:

ahoj,
my máme sporťák hodně tmavá modrá a je v pohodě,v létě se v tom nepařil, asi taky záleží z jakého materiálu to je…já bych se ale černé nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.5.10 06:40
kubykula píše:
Anonymní píše:
Dobre rano. Budeme kupovat golfky pro maleho. Libi se mi cerne, ale porad mi vrta hlavou, jestli je to vhodna barva. Sice se mi libi, i prakticke to je, ale co v lete - nebude v tom vedro? Takze hlavne z tohoto duvodu se rozhoduju, jestli jit do cerne nebo jine (asi cervene) barvy. Dekuji za nazory. :hug:
ahoj,
my máme sporťák hodně tmavá modrá a je v pohodě,v létě se v tom nepařil, asi taky záleží z jakého materiálu to je…já bych se ale černé nebála.

to same, mela jsem hooodne tmavomodry hluboky kocar, venitr byl teda svetly, ale ono jak je to tluste, tak se to cele urcite neprohreje a navic je to hodne otevrene, nezaznamenala jsem nejakou extra zvysenou teplotu uvnitr kocaru

navic - v nasich zemich je az sranda, jak vsichni resi klimatizace, zaluzie, slunecnicky na kocar - pritom tech opravdu horkych dnu je taaaaaak malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
17.5.10 07:15

Já bych si černý nekupovala, jsou sice krásné, ale…
Je na tom dost vidět špína a taky bych se bála toho vedra. Je fakt, že těch pěkných dnů je málo, ale stejně jsou.

• Citovat
  • Upravit
24320
17.5.10 07:18

Mame cerny golfky a cv pohode.A spina nevsimla jsem si a to je moje ditko fakt cune. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.5.10 07:22

ahoj zaleziasi od materialu. spina na tom neni videt nijak vic nez na necem jinem a teplo v tom taky neni. a myslim, ze co se tyce golfek, tak to dite tam uz moc nespi, a vubec, myslim, ze jsou spis na prepravu nez na nejake dlouhe pouziti, tak si myslim, ze uz je to opravdu temer jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.5.10 07:36

Nejlepší barva „proti špíně“ je hnědá a khaki :mrgreen: Černý máme nánožník a na tom šmouhance vidět byly, ale zas mi kolikrát spadnul, přeci jen kočár nikde nevláčíš po zemi. Přehřívání bych se nebála, to se vyvětrá - kočárek není stan. Jestli se ti líbí, jdi do černé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
17.5.10 07:40

jestli se ti líbí kup černý ,nějaký problém bych v tom neviděla ,zvlášt ,když jde o golfky :palec:
(červená zase na sluníčku hodně bledne )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
17.5.10 07:55

Tak osobně nejsem zastáncem černých kočárků. Nějak se mi to k dětičkám nelíbí, zvlášť u hlubokých kočárů. A taky si myslím, že tam prostě (v hlubokém) musí být větší vedro, než v jiné barvě. U golfek to tak asi nebude, jsou otevřené..ale bála bych se zase rozpálení sedačky. :nevim:

A jen z mojí zkušenosti - mám kočár oranžový a vypadá stále jako nový (používám rok)Známá má červený, barva se taky ani nehla. Kámoška teď kupovala úplně stejný kočárek, ale černo bílé provedení, ne úplně nový, ale zánovní a ta černá je teda hoodně vyšislá. Ten můj možná zesvětlal, ale na té oranžové to neni poznat, ten její už není černý, ale nestejnoměrně šedý a je to poznat. Jistě, záleží na kvalitě materiálu, někomu kočár třeba nevyšisuje…

To je jen můj názor, nooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
17.5.10 07:58

Ahojky, taky mam cerne golfky, a nestezuju si, sice na tom jde videt spina, ale to jde na vsech barvach videt, jen u cerne vic, ppkud se ti libi, tak do toho, v lete se bat nemusis, golfky jsou vzdusne, takze prehrati ani upeceni nehrozi:-)co se tyce sedacek, tak jsem teda nezaznamenala, ze by byly sedacky od slunka rozpalena, ano vysifovani asi bude driv nez u svetlejsich barev, to je nevyhoda, ale nejak to nevadi, aspon ne me, kdyz vemu v potaz to, ze golfky mame vetsinou jen do auta a na rychlou prepravu:-)

Příspěvek upraven 17.05.10 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.5.10 08:19

Měla jsem černý icoo flying e, a strašně se mi líbil, kadá maminka mi ho okokuvala, vedro v něm, nebyla, a hlavně byla fajn, že ho můžeme mít na obě pohlaví, já ho sice prodala prodala ale ted mám mc mura, ten je červený ale stříšku má taky černou a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
17.5.10 08:36

ahojky
já měla černo bílej a vůbec ždánej problém. teda s černou :lol: :lol: :lol:
a to jsem měla hlubokej a neměla jsem pocit že by tam bylo větší teplo než v jiné barvě..
takže jestli se ti líbí tak šup do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
17.5.10 08:39

Máme černý sporťák a žádný problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.5.10 08:46

Ja jsem se bala akorat te spiny, tak nakonec mame tmave sedej (antracit) - prijde mi, ze vypada zachovaleji (nevysisuje tolik) a je spinoodolnejsi. Ale pokud se Ti libi cerna, tak kliiido, jen bacha na kvalitu materialu, abys ho za rok nemela taky tmave sedej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
17.5.10 09:20

My máme pro dvojčata taky černý s troškou šedé http://www.baby-toys.cz/detail.php?… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí