Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zdravíme vás oba,
nějak jsem teď stagnovala, posl.příspěvek jsem si na mailu smazala a pak zapomněla reagovat!!!!!!! omlouváme se
)))))))))) určitě dáme hlasík a jak se máte???
ahoj,děkujeme…já se ted doléčuji z angíny a tomík byl nemocný přede mnou,ale měl jen rýmu..jinak máme zvtekací a fackovací období,ale prý je to v jeho věku normální…a jak se máte vy?
u nás se to taky plácá, rýma,kašel a celkově nachlazení, ale už jsme z nejhoršího venku. No tak to si asi pěkně doma užíváte co???? my prošli prvním obdobím vzdoru poslední 3měs.a můžu říct, že je to fakt mazec!!! a teď je to o 70%lepší, tak se hrozím kdy přijde další a jelikož my jsme dost dominantní povahy, tak se fakt netěšim, ale asi si tim projít musí.....tak jen tak ve zkratce co vás třeba taky čeká, ale ne třeba tak moc
)))))) jinak už se těšíme na Vánoce, už to s nima bude fajn..... a co máte už dárky???? já asi 3
(((((
Dobrý večer holky, chtěla jsem se zeptat nevíte kde seženu přední otočnéé kolečko ke kočarku ABC design rodeo? bo nemáte někdo? najela jsem na obrubník a prasklo mi celé je totálně vylomený
![]()