Co dělat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
323
19.5.10 14:25

Co byste doporučily?

Ahoj maminky,

chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti ohledně golfek a sporťáků.
Máme 8,5 měsíční mimi, na svůj věk obřík. 75 cm, 9 kg.
Máme sporťák x-lander, ale zdá se mi pro něj docela těsný, zatím neumí sedět, takže v něm musí ležet. X-lander má délku lehu cca 80 cm, takže tam máme už jen 5 cm.
Přemýšlím právě už delší dobu nad koupí nového kočárku – sporťáku.
Zase si ale říkám, jestli nepočkat, zkusit to vydržet s x-landerem a až bude malý větší – cca třeba až mu bude rok a něco koupit nějaké kvalitní a větší golfky…
Co byste mi doporučily? Vydržet nebo koupit jiný sporták? A od kdy se vůbec asi tak golfky používají?
Já už si nevím rady, pořád tak nějak vyčkávám co bude…kdy se syn posadí atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2725
19.5.10 14:42

Mám stejně velké dítě, sporťák jsem vyměnila v 7 měs. a teď v 11 měs. se naučila sedět, takže koupím i golfky. Docela finančně nákladné, ach jo. Záleží na tvých požadavcích. Možná si vystačíš s kvalitními polohovacími golfkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.5.10 14:48

ja golfky pouzivam uz ted na nakupy a pod…mam polohovaci do lehu..ale mala teda vicemene uz sedi…nicmene golfky a sportak sou srovnatelny pokud si poridis polohovaci..takze to spis zalezi na tobe..s golfkama se treba v lese neprojedes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
19.5.10 15:21

dětičky se mohou dávat do golfek a jiných sportáků od 6měsíců, ale samozdřejmně je to u každého jinak… já osobně bych asi vydržela ale když je tvému malému/tvé malé už 8,5měsíců, tak si myslím, že sporták v klidu může mít.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.5.10 15:26

já teda nevím,ale tady vidím jezdit skoro dvouleté děti v x-landru,nemyslím si,že by byl nějak malý nebo,že by nějaké golfky byly o dost větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.5.10 16:15

Já jsem vozila v x landeru dvouletého syna a drobek to tedy nebyl a i v něm spal. Pokud bys chtěla něco větší a hlavně širšího, tak starší kolekce Jané. Spíš bych brala Nomáda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.5.10 10:55

já taky vezla skoro 2 letého (o měsíc) chrnícího vojtu v Quinny speedi a neřekla bych že je výrazný rozdíl v délkce lůžka.. (záměně píšu vezla.. vozil se v něm běžně do nějakých 21m, pak chvíli jen zapp, tohle bylo na celodenním terénním výletě..

u golfek záleží na typu, některé se dají dát do úplného lehu.. (a jsou skoro vhodnější než některé sporťáky :))

kočárů je hrozně moc a především záleží na tom, zda jsi jinak s xlanderem spokojená, na co pak využiješ golfky, jaký sporťák by sis eventuálně představovala.. otázek je hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
20.5.10 11:53

Děkuji všem maminkám za názory a rady. Abych to shrnula, X-lander jako takový se mi líbí, ale když v něm mimi leží, nezdá se mi dostatečně dlouhý. Ano, když už pak mimi sedí, pak už je to asi ok, zatím nemůžeme ale vyzkoušet…a široký je podle mě dost.
Co mi teda moc na x-landeru nevyhovuje je to, že nemá přehazovací rukojeť, myslela jsem, že mi to vadit nebude, ale trošku vadí. Pak taky, že nejde dát do úplného lehu a sedu.
Leží mi to v hlavě už hodně dlouho a pořád to tak nějak řeším…
Golfky by mi asi zatím nepomohli, chtěla bych jezdit do terénu…:)
Tak já nevím, no budu to muset nějak promyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.6.10 16:05

Máme taky x landera,pořídila jsem ho na zimu do sněhu,prckovi byl už tehdy 1,5roku,na dýlku musím souhlasit,je krátkej,v sedě to nevadí,ale když malej náhodou usnul,nohy pěkně čouhaj,to je fakt naprd,a ještě se to jakoby zúžuje,a že nejde úplně do lehu nevadí tak,jako že nejde úplně do SEDU,to nechápu,proč to tak dělaj,větším dětem se to už moc nelíbí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí