Sporťák s polohovatelnou zádovou opěrkou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2039
20.5.15 13:51

Poraďte prosím se sporťákem...

Ahoj holky! Poraďte mi prosím nějaký sporťák, u kterého jde polohovat zádovou opěrku fakt do lehu… V jednom krámě mi tvrdí, že takový neexistuje, ale to je podle mě pitomost, protože mám pocit, že mi kámoška říkala, že ona takový má, ovšem kdybyste mě po hlavě praštili, nevzpomenu si. Malé bude v létě 6-7 měsíců. Sedět asi nebude, ale chtěla jsem jí už dávat do sporťáku, aby koukala, je to malá zvědavka a v hluboké korbě moc nevydrží, jen na spaní. Doma mám trojkomibinaci Chicco, ale tam to do lehu nejde, na to bude ještě moc malá… Díky díky všem za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
20.5.15 13:54

Takových kočárů je. Jsou to všechny ty, do kterých jde dát vložná taška, takže se dají používat od narození bez kupování korby. Např. Patron, náš Dorjan Danny sport(to je ale kombinace). Jinak bych řekla baby jogger city elite, určitě některé hartany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
20.5.15 13:58

@PetrušeKl já mám třeba britax b-motion a do lehu jde :think: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
20.5.15 13:58

Peg perego gt3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.15 13:59

@PetrušeKl mám quinny speedi, jde téměř do lehu, Roan Marita - úplně do lehu.. většina sporťáků jde do max lehu a když ne, tak je to jen velmi lehce zdvižené. Kluk nesedí, ale ve sporťáku vozím - je v lehu, lehce přizvednut, vyhovuje to nám oběma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 14:03

@martina.se Já mám právě to chicco, které je sice fajn, ale fakt je to dost vysoko, to už je pro sedící děti a i tak mi v něm kluk moc nespal, protože se tam prostě blbě leží :think:
Na quinny zrovna koukám a Roan Marita mě nenapadl, jdu mrknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 14:04
@konice20 píše:
Peg perego gt3

Jdu se na něj hned mrknout, díky :-) A ty ho máš? A spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.15 14:05

@PetrušeKl ten Roan bych brala pouze v případě, že nebydlíš ve městě - je velký, ale na ovládání nic moc.. já právě pořídila jiný. Roan už mi nevyhovuje. Ale pro dítě je super - prostorný atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 14:08
@martina.se píše:
@PetrušeKl ten Roan bych brala pouze v případě, že nebydlíš ve městě - je velký, ale na ovládání nic moc.. já právě pořídila jiný. Roan už mi nevyhovuje. Ale pro dítě je super - prostorný atd..

Bydlím na hooodně malé vesnici, takže potřebuju něco bytelného, ale hodně jezdíme autem, takže to musí být taky rychle a jednoduše skladné… No těch požadavků mám, koukám, dost :-) Asi budu muset někam zajet a mrknout na to naživo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.15 14:09
@PetrušeKl píše:
Bydlím na hooodně malé vesnici, takže potřebuju něco bytelného, ale hodně jezdíme autem, takže to musí být taky rychle a jednoduše skladné… No těch požadavků mám, koukám, dost :-) Asi budu muset někam zajet a mrknout na to naživo…

ten Roan je na vesnici bezkonkurenční, ovšem do auta je to naprd :zed: proto jsem musela pořídit jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
20.5.15 14:14

@PetrušeKl Já mám třeba Tako Warrior a ten jde do úplného lehu.

• Citovat
  • Upravit
2039
20.5.15 14:19
@Soňa Zacharová píše:
@PetrušeKl Já mám třeba Tako Warrior a ten jde do úplného lehu.

Mrknu na něj, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.5.15 14:20
@martina.se píše:
ten Roan je na vesnici bezkonkurenční, ovšem do auta je to naprd :zed: proto jsem musela pořídit jiný…

Tak to je blbý, já potřebuju být mobilní, hodně jezdíme, tak ať se s tím nemorduju. Ale koukala jsem na něj a vypadá fakt výborně, škoda… Asi budu muset fakt někam zajet a omrknout to, takhle je to takové riskantní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
20.5.15 14:24

@PetrušeKl Tak ja si myslim ze 6-7 mesicni mimco uz uplnou rovinu nepotrebuje. Pokud casto jezdite do mesta koukala bych spis na skladnost a vahu. Nevim ale nakladat 15ti kilovou maritu nekolikrat tydne do auta, to by me asi hrablo. Taky vas nechci extra strasit ale 7m mimco uz asi jen tak lezet nebude chtit. Takze bych volila polohovani na pasky, kde si muzete nastavit sklon operky jak chcete a nejste limitovana 3 polohama operky. Jinak ja mam do mesta britax b motion a je fakt super, sklada se raz dva. Jde prakticky do lehu a ta striska je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.15 14:24
@PetrušeKl píše:
Tak to je blbý, já potřebuju být mobilní, hodně jezdíme, tak ať se s tím nemorduju. Ale koukala jsem na něj a vypadá fakt výborně, škoda… Asi budu muset fakt někam zajet a omrknout to, takhle je to takové riskantní…

co se mobility týče, pořídila jsem tříkolku, quinny speedi - složíš během pár vteřin, lehký, skladný, snadno ovladatelný, dá terén, jezdím s ním na bruslích, běhám, ve městě super :mrgreen: a mrně téměř leží - 100% rovné to není, ale u nás to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí