Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, nemáte prosím někdo zkušenost s kočárkem Gesslein F4 air, konkrétně s rukojetí. Právě jsme si domu přivezli tento kočárek a zdá se nám, že se rukojeť až moc hýbe(viklá) v kloubu, kde se kočárek skládá. Rozbité to není, jen to má trochu větší vůli než jsme čekali…
Trochu se bojíme jak to bude fungovat v reálu, až bude kočárek v terénu jezdit třeba po hrbolkách, nebo ho budeme zvedat předními koly na chodník. Dělá to někomu taky?
Děkuji za reakce.
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@MartiB píše:
Dobrý den maminky, nemáte prosím někdo zkušenost s kočárkem Gesslein F4 air, konkrétně s rukojetí. Právě jsme si domu přivezli tento kočárek a zdá se nám, že se rukojeť až moc hýbe(viklá) v kloubu, kde se kočárek skládá. Rozbité to není, jen to má trochu větší vůli než jsme čekali…Trochu se bojíme jak to bude fungovat v reálu, až bude kočárek v terénu jezdit třeba po hrbolkách, nebo ho budeme zvedat předními koly na chodník. Dělá to někomu taky?
Děkuji za reakce.
Myslíš u toho kolečka u rukojeti? Nejde tam ze spoda utáhnout?
A je novej nebo použitej? Já jsem měla F4 a po čase tam ta vůle prostě byla, ale používala jsem ho dva roky naprosto bez problémů a ještě jsem ho prodala a evidentně pořád slouží.
Přímo u kolečka u rukojeti ne, není to u toho plastového kolečka, kde se nastavuje výška rukojeti, ale má to vůli už od plastovýho T-spojení, kde se celá rukojeť(madlo) odklápí při skládání konstrukce.
Rozbitý to fakt není i ty nýty drží dobře, jen to prostě v tom plastu má větší vůli- když zatlačím na madlo dolu nebo nahoru, tak se to madlo pohybuje v rozmezí cca 1,5cm nahoru a 1,5cm dolu. To mě trochu znervóznilo, jestli se to časem nevyviklá ještě víc. Kočárek je nový. Trochu jsem váhala jestli to mám reklamovat nebo jestli počkat, na konstrukci je záruka 3 roky což je super, takže je dost času na to, aby se kdyžtak něco projevilo. Konstrukce by měla být fakt kvalitní, proto jsme kočárek vybírali, ale tohle mě trochu překvapilo a v krámě jsem se na to pořádně asi nepodívala…
@MartiB Myslíš v tom prostředku? Tak tam to vůli mělo, ale až po čase a netuším teda nakolik. Říkám, měla jsem ho dva roky a žádnej problém. Ale skládala jsem ho minimálně. A ani jsem teda nikde neslyšela, že by to někomu prasklo a to se jednu dobu hodně prodával.
MarketaJ Jojo myslím v prostředku, i když u toho našeho je toho plastu nějak víc. ale díky moc!…to vypadá nadějně, že by to mohlo vydržet bez úhony:)
@MartiB Tak tenhle typ s hodně plastem nemám, mám ten jak je na fotce @MarketaJ . Mám ho dva roky a není to v tom dolním spoji nijak uvolněné ani tam není vůle, že by se to hýbalo. Teď ho mám připravené pro druhé mimčo, tak doufám, že vydrží. Za ty prachy kolik stál by měl
![]()
Toho plastu je tam stejně akorát byl stříbrnej, tak to není vidět.
…no právě za ty prachy bych chtěla něco o čem nemusím pochybovat. Ještě se asi někdy půjdu kouknout do obchodu a vyzkouším si to na vystavených kočárkách.
Všem díky moc za rady!
@MarketaJ píše:
Toho plastu je tam stejně akorát byl stříbrnej, tak to není vidět.
Aha, tak to já mám ještě něco jiného, protože to černé - plast je teplý a ta stříbrná část okolo pod tím i nad tím chladí - je to kov.