Poranění uzdičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
7.9.07 07:09

Poranění uzdičky

Ahoj holky, naše malá včera spadla a tekla jí z pusy krev, teď ráno se mi podařilo se tam podívat a má asi urvanou uzdičku… asi na nic nečekat a jít k zubaři, že…Chudinka…Teď je ale ještě brzo, jsem z toho špatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
7.9.07 08:39

Ahoj, tak nám se to stalo také, a když jsme krvácení zastavili, tak mi Dr. po telefonu řekl, že pokud jsme krvácení zastavili, chodit nemusíme. Takže jsme nešli a ono mu to srosto po nějaké době samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
7.9.07 08:40

Jo a ještě říkal, vyplachovat pusinu heřmánkovým čajem, na zklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
7.9.07 08:41

Ahoj, snad te trosku uklidnim. Malymu se to stalo asi pred mesicem, volali jsme na pohotovost (byla nedele), rekli at jedem. Doktor se tam na nas dival rekneme nemile, proc s takovou blbosti jedem. Ze to neni na siti (jak to ja asi poznam) a ze se to za par dni zahoji. K zubari jdeme za dva tydny tak ji to jeste reknu, ale urco to bude dobry, protoze uz to ma zahojeny. Nakonec z toho bylo dobre to, ze se mu konecne prorazili nahore zuby, ktery mel natekly uz asi dva mesice a s horeckama sme bojovali porad. Ty hned prestaly :wink: Asi bych chvili pockala (par dni) a kdyz by se to nelepsilo, nekam bych skocila.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.07 10:01

Zdravím,

naší dceři se to také nedávno stalo. Dcerku to snad ani moc nebolelo. Tedy samozřejmě bezprostředně po zranění plakala, ale druhý den jsme v pohodě vyčistily zoubky a za pár dní se to samo zahojilo. Otok je dobré ledovat.

Ještě poznámka. Je moc důležité zkontrolovat, zda neutrpěly nějakou újmu zoubky. Pokud ano a zoubek je venku, zkuste jej ihned zatlačit zpět na své místo. Mléčný zoubek se může ještě „chytit“.

Hezký den bez pádů.

Kristýna

• Citovat
  • Upravit
1315
7.9.07 10:53

Ahoj holky,tak nám se to stalo taky.Malý se chtěl chytit polštářku na židličce,ale polštářek letěl s ním.Spadl na záda a hlavičkou se bouchl o sporák.Byl hrozný pláč,nikdy takhle neplakal.Věděla jsem , že je zle a utíkala k němu.Jenže já mu kontrolovala hlavičku a on mezitím se ke mě tulil a zakrvácel celé rameno.Krve bylo strašně moc a já se bála aby to nebyl překousnutý jazyk.Mamka je zdravotní sestra,tak se na něho mrkla a říkala,že s tím se nikam nejezdí a ani s překousnutým jazykem :o .Hned mu to oteklo,ale za dva dny to bylo fajn. Byl to náš první úraz a doufám že na dlouhou dobu poslední.Krve by se mě v tu chvíli nedořezalo.Hezké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.9.07 21:15

Ahoj, mi jsme to měli už několikrát (třeba pětkrát určitě :roll: ), malej je prostě ďábel. To sroste samo, neboj, jen zastavit to krvácení…
Držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
16.1.13 10:35

Zdravím Vás a jdu si pro radu :-)
Dcera se narodila se skrácenou podjazykovou uzdičkou, nakonec jí to nešmikli, když se uměla přisát, no ale nyní jí jsou 4 měsíce a uzdička se jí natrhla sama. Má to trochu červený a upuchlý, myslím, že návštěva doktorky snad není nutná, proto mě zajímá vaše zkušenost, co jste dělali, jestli se to zahojilo samo, nebo jste přece jen k doktoru šli. Jdem za 14dní na očkování, tak na to doktorku upozorním. díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí