Potíže po operaci apendixu , srůsty v břiše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
30.6.21 15:49

Porize po operaci apendixu, srusty v břiše

Zdravím všechny ženy, Nevím jestli by nevadilo, zkouším jestli nemá některá podobný problém. Jsem po dvou sekcích, poslední byla v roce 2018.Jsem po operaci žlučníku, už před 5 ti lety. Letos v dubnu po apendixu, nebylo to akutní, nebylo to v zánětu. Bolelo mne dlouhodobě v pravém podbřišku pri chůzi nejvíc. To už je v pohodě. Ale od května se mi během dne ozve tahava, bodava bolest okolo pupiku. Byla jsem opět na kontrole kde mne operovali.Mam samozřejmě srusty na deloze a vaječnicich. Ještě jedu na kontrolu na gastro. Nemáte někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
30.6.21 16:03

Mela jsem…nakonec jsem šla na operaci, rozrusili mi srusty a me se dost ulevilo. Ja mela velké bolesti břicha. A nakonec jsem litovala, ze jsem se odhodlavala několik let. Mohla jsem si ušetřit spoustu bolesti. Mela jsem prirostly vajecnik ke strevu a každá menstruace byla silene bolestiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
30.6.21 21:07

Mam po operaci apendixu (klasicky rez) v 15 letech a od te doby me lehce pobolivaly srusty. Zhorsilo se to vzdy po sekci, i kdyz se doktori snazili srusty rozvolnit. Pri treti, planovane sekci, jsem si nechala aplikovat hyalobarrier gel a kudy chodim, tudy chvalim. Je to tedy docela drahe, ale za zdravi a zivot bez bolesti je to, alespon pro me, zanedbatelna castka. Musim tedy rict, ze pri treti sekci si se mnou doktor hodne vyhral, nemela jsem ani dren. Jinak tedy nechat si srusty laparoskopicky rozvolnit. Ale i pri tom muzou vzniknout srusty jine. Pripadne i pri laparoskopii je mozne ten gel aplikovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí