Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jestli nemáš s chovem psa žádné zkušenosti, tak si bulíka nepořizuj.
Zdravím, máme stafordšírskeho bultreriera (staffbull) , je o něco menší než klasický bulik. Když jsem jí měla v bytě hodně toho jako štěně zničila. Teď jsme na baráku, ale stejně neleží na zahradě bez nás. Jsou to hodně kontaktní psi mají rádi své pány. Takže do bytu klidně. Když budou mít dost pohybu
navíc úžasní k dětem. Naše malá dva roky a fena pět let a jsou to parťáci největší!!
@Deneriss píše:
Zdravím, máme stafordšírskeho bultreriera (staffbull) , je o něco menší než klasický bulik. Když jsem jí měla v bytě hodně toho jako štěně zničila. Teď jsme na baráku, ale stejně neleží na zahradě bez nás. Jsou to hodně kontaktní psi mají rádi své pány. Takže do bytu klidně. Když budou mít dost pohybunavíc úžasní k dětem. Naše malá dva roky a fena pět let a jsou to parťáci největší!!
Samozřejmě bych mu věnovala maximum možného času… Brala bych ho s sebou kamkoliv, aby si zvykl a aby s venku vyřádil…
Jestli nemáš zkušenosti s výchovou psů, žádného bulteriera si neporizuj… Už jsem viděla kolem sebe dost problémových bulterierů, stafordů, které jejich páníčkové nezvládají.. Například moje sousedka s bulterierem se mě bála potkat, protože její pes se choval agresivně k mojí civave a ona tu situaci absolutně nezvládala.. ![]()
@divine woman píše:
Jestli nemáš s chovem psa žádné zkušenosti, tak si bulíka nepořizuj.
Nějakou zkušenost mám, ale to jsme bydleli v domě. Byt je něco jiného. Německý ovčák to byl a pak nějací voříšci…
@Helen M. Být tebou kontaktuji nějakého chovatele a popovídám si s ním. Za mě bulteriér do bytu ne. Je to lovecký aktivní pes a nevycvičený je pochodující průser.
@Helen M. Jako každý pes… Bude jen na tobě, jak ho vychovas a co mu dovolis. Jsou to miláčci (-měla jsem retrívra, ne bulika, ale zatím jsem se s agresorem nesetkala) a rozhodně ne bojové plemeno, jak se o nich s oblibou říká (bojové plemeno prostě neexistuje…). Najdi si na fb „Bulikuv ukecany deník“ a pocti si ![]()
@Helen M. píše:
Nějakou zkušenost mám, ale to jsme bydleli v domě. Byt je něco jiného. Německý ovčák to byl a pak nějací voříšci…
Nejsou úplně jednodušší na výchovu, taky bacha na zdraví (ledviny, rakovina, atd) a na vztah k jiným psům (rádi se perou).
@VeruMar píše:
@Helen M. Jako každý pes… Bude jen na tobě, jak ho vychovas a co mu dovolis. Jsou to miláčci (-měla jsem retrívra, ne bulika, ale zatím jsem se s agresorem nesetkala) a rozhodně ne bojové plemeno, jak se o nich s oblibou říká (bojové plemeno prostě neexistuje…). Najdi si na fb „Bulikuv ukecany deník“ a pocti si
Bulík nikdy nebyl bojovým psem
![]()
@divine woman píše:
@Helen M. Být tebou kontaktuji nějakého chovatele a popovídám si s ním. Za mě bulteriér do bytu ne. Je to lovecký aktivní pes a nevycvičený je pochodující průser.
To ano. Mám doporučení na chovatelku, co je chová 20 let.. Určitě to potom budu řešit s ní, ale zajímaly mě zkušenosti ostatních…
@MáškaMarie33 píše:
Bulík nikdy nebyl bojovým psem![]()
Souhlasím ![]()
Jak já říkám, je rozdíl si pořídit psa jako módní doplněk a je rozdíl doopravdy ho chtít a taky pro to něco obětovat… Samozřejmě záleží na přístupu majitele. U zvířat je to jako s dětmi občas ![]()