Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky je mi letos 38 čekám své první miminko. Trpím stresovou inkontinenci(noční pomočovani) nyní mám 2 roky klid… ale mám šílený strach ze kdybych rodila normálně problémy se opět vrátí… máte některá nějaké zkušenosti…prý mám trubici jak 70 léta žena
Na inkontinenci je dobre pouzivat venusiny kulicky. Uz jsem na to videla i letak na gynde. Nevim, jak s tvoji diagnozou, ale uskodit si urcite nemuzes
Kazdopadne bych se netrapila predem, psychika dela hodne.
@johankakoz píše:
Ahoj holky je mi letos 38 čekám své první miminko. Trpím stresovou inkontinenci(noční pomočovani) nyní mám 2 roky klid… ale mám šílený strach ze kdybych rodila normálně problémy se opět vrátí… máte některá nějaké zkušenosti…prý mám trubici jak 70 léta žena
V prvé řadě bych to probrala s gynekologem, porod Ti může problémy ještě zhoršit. Pánevnímu dnu totiž vůbec neprospívá.
Já jsem ze známosti začala chodit do podolí a kdybych věděla ze pokaždé budu mít jiného doktora nikdy bych to neudělala… zprávu od mého uro gynekologa tam mají ale jen se mě ptali co mi doporučuje… takže jsem mu dneska napsala e-mail aby se mi k tomu vyjádřil..
@johankakoz V těhotenství cvič cviky na pánevní dno a stejně tak hned i poporodu
Na kurzu nam PA rikala, ze az opakovany vaginalni porod, s kratkym rozestupem mezi detmi, je zatezi. A to jeste ve vetsine pripadu jen pri necviceni ![]()
@Burj Chalifa píše:
V prvé řadě bych to probrala s gynekologem, porod Ti může problémy ještě zhoršit. Pánevnímu dnu totiž vůbec neprospívá.
@johankakoz není to indikace k císařskému řezu?
Co zkusit jinou nemocnici.
Psala jsem svému urogynekologovi a odpověď zněla…v rámci šetření dolních močových cest by byl pro vás jistě lepší porod císařským řezem… zítra jdu do poradny papír jsem si vtiskla a dám jim ho a uvidíme…
@johankakoz Tak,ať to dobře dopadne a nezhorší se to.Asi bych na tom císařském řezu trvala, ale to oni se nejspíš cukat nebudou.
@johankakoz píše:
@Klara1234 … zitra napisi jak jsem dopadla…diky za podporu
Tak kocko, jak jsi dopadla?
@Klara1234 ahoj tak jsme pry v poradku, jen znovu testy na protilatky mam totiz negativni krev neco se jim nelibilo… papir jsem predala lekarce to sdelila a rekla mi ze se to resi az kolem 36 tydne tam nevim ze te predaji do nejake dalsi poradny
Ahojky drzim palce a preju hodne ZDRAVICKA a hlavne se nestresuj pokus se nemyslet na to a uzivej si stav 2v1
![]()