Porod a panická porucha

Anonymní
21.6.13 20:50

Porod a panická porucha

Ahoj holky, ty které trpíte PP. Mě PP chytla poprvé v červnu před rokem, kdy jsem brala AD s neurolem, jen aby jsem dokázala vyjít ven a jet autem či MHD atd…V prosinci jsem otěhotněla a v 6tt jsem potratila, pak jsem prášky postupně SAMA po půl roce vysadila před Vánocemi a musím zaklepat, je mi fajn, ale co bude dál? Ted mám druhý těhu, jsem 16 tt. Může to na mě přijít před porodem, nebo po porodu? Jak jste to zvládaly-nebo zvládáte? Mám z toho docela obavy.. Děkuji za komentáře

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
21.6.13 20:57

Celé těhotenství mi bylo super, AD jsem nebrala. Při porodu byly úzkosti a tak to poslední, na co jsem měla myšlenky :) :) :) Neměj strach, PP je oproti jiným věcem, které musí některé u porodu a v běžném životě zvládat jen prkotina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.6.13 20:58

Mě se to stalo ve 36. týdnu po prohlédnutí porodnich sálů na predporodnim kurzu :zed:
Porod jsem zvládla hravě v porodnici, to se mozek prostě přeprogramoval a fungoval jinak, ale 4. hod. po porodu jsme šli domů, měla jsem panickou hrůzu z pobytu na sestinedeli, takže jsme volili ambulantni porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.6.13 21:01

Taky jsem se bála jak to bude po porodu na šestinedělí, ale bylo to v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.6.13 21:14

@lyrica já si u nás v nemocnici na sestinedeli užila po prvním porodu, no jo mladá osmnactka, prvorodicka která ví houby a narazila jsem na nepříjemný personal, ted by to po 9ti letech určitě bylo jiné, ale já bych se jim tam asi sesypala jak domeček z karet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečnaE
19.8.13 14:14

PP

Ahoj anonymní, mám 7 týdnů po porodu a chtěla bych tě tímto příspěvkem uklidnit, že se těhotenství i porod dá zvládnout bez AD.

• Citovat
  • Upravit
Marianna2
21.8.13 14:13

A nemůže Vám v případě této nemoci napsat psychiatr doporučení na císaře?

• Citovat
  • Upravit
269
25.7.16 00:21

Taky mám diagnostikovanou PP. Muj strach je udušení se, což nevim jak dopadne ve spojeni s porodem. Léky uz neberu nějaký cas, nejvíc mi pomáhají prozite zkušenosti z předešlých panik a podpora okoli. Ale bojim, bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí