Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Možná spíše ta Kadaň teď, protože z chebské nemocnice pí Bučková byla odejita (resp. sesazena z pozice vrchní), myslím, že si tím chebská nemocnice udělala pěkný zářez na pažbě a tamní porodnické oddělení bude takové … „neúplné“
@Anonymní píše:
Možná spíše ta Kadaň teď, protože z chebské nemocnice pí Bučková byla odejita (resp. sesazena z pozice vrchní), myslím, že si tím chebská nemocnice udělala pěkný zářez na pažbě a tamní porodnické oddělení bude takové … „neúplné“
Akorát záleží, kdy přesně chce zakladatelka rodit, protože momentálně Kadaň nestíhá - je zavřená porodnice v Žatci a zavřený Ostrov tomu taky nepřidal … Takže já jedu do Sokolova.
Kolovák, koupaliště Rolava, Děpoltovický rybník,.. toho je..
…haha, že?
Omlouvám se, fakt se to nabízelo.. ![]()
@Kesy2014 rodim v červnu a do Kadaně to mám kousek tak snad se zadari děkuji
k_hand:
@Lesanka22 Tak to joo … v červnu už by se to mělo srovnat. Já rodím každým dnem, tak jsem raději i kvůli počasí volila Sokolov, ale Kadaň byla první co jsem chtěla. Tak pěkný zbytek těhu ![]()
@Lesanka22 Jo a prosim tě v Kadani mají podmínku pokud chceš rodit do vody, tak musíš u nich absolvovat předporodní kurz, tak doporučuju tam zavolat a domluvit si to ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.