Porod do vody v Karlových Varech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9935
17.1.19 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
17.1.19 14:45

Ahoj, Cheb a Kadaň :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.19 14:48

Možná spíše ta Kadaň teď, protože z chebské nemocnice pí Bučková byla odejita (resp. sesazena z pozice vrchní), myslím, že si tím chebská nemocnice udělala pěkný zářez na pažbě a tamní porodnické oddělení bude takové … „neúplné“

• Citovat
  • Upravit
281
17.1.19 14:51
@Anonymní píše:
Možná spíše ta Kadaň teď, protože z chebské nemocnice pí Bučková byla odejita (resp. sesazena z pozice vrchní), myslím, že si tím chebská nemocnice udělala pěkný zářez na pažbě a tamní porodnické oddělení bude takové … „neúplné“

Akorát záleží, kdy přesně chce zakladatelka rodit, protože momentálně Kadaň nestíhá - je zavřená porodnice v Žatci a zavřený Ostrov tomu taky nepřidal … Takže já jedu do Sokolova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
17.1.19 15:09

Kolovák, koupaliště Rolava, Děpoltovický rybník,.. toho je.. :palec: …haha, že? :mrgreen: Omlouvám se, fakt se to nabízelo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.1.19 15:24

@Kesy2014 rodim v červnu a do Kadaně to mám kousek tak snad se zadari děkuji :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
17.1.19 15:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.1.19 17:40

@Lesanka22 Tak to joo … v červnu už by se to mělo srovnat. Já rodím každým dnem, tak jsem raději i kvůli počasí volila Sokolov, ale Kadaň byla první co jsem chtěla. Tak pěkný zbytek těhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.1.19 18:15

@Lesanka22 Jo a prosim tě v Kadani mají podmínku pokud chceš rodit do vody, tak musíš u nich absolvovat předporodní kurz, tak doporučuju tam zavolat a domluvit si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.1.19 20:09

@Kesy2014 děkuji za info ať vám vše Dobre dopadne 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková