Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj těhulky jsem z Hradce Královýho a ráda bych si pisla,pokecala popřípadě vyrazila na kafíčko na čajíček s maminama přibližně stejně dlouho těhu jako jsem já 30 týdnů.Pokecat o těhotenství,poradit se a netěšit se sama na miminka
tímto vás zvu do nové diskuse neváhejte a pište
ahojda, jsem z HK… TP mam 9.5. kdyby jsi mela zajem tak pisni…
Ahoj ani jsem si neuvědomila že sem někdo napsal
no a jak to zvládáš,nevíš jestli půjčují v HK porodnici monitor dechu?
ahojda,
s tim monitorem dechu netusim. Ale rekla bych ze musis mit na doma vlastni. A jinak to zvladam vcelku dobre…
A jak jsi na tom ty?
Ahoj jo dobrý jen se tlačí hodně nízko ale nic vážnýho.ten monitor už mám zjištěnej půjčují ho,není povinnej ale když ho chceš můžeš si ho jak půjčit tak i koupit ale to si myslim že se nevyplatí
ahoj ja jsem 12 km od h.k a jsem 34tt termin porodu mam 1.4 a rada si budu stebou psat
![]()
pexeso my jsem ok Ko dopadla dobře monitor taky,srdíčko naše je trochu menší ale to nevadí
Bambul - kdyby by jeste chtela tak se muzem dohodnout a sejit o cajiku
Ja jeste chodim do prace (do konce brezna), ale nekdy odpolko ci po obede bych klidne mohla. Kdyztak pisni a dohohmneme se. Mej se zatim pekne.
bambulinek píše:
Ahoj jo dobrý jen se tlačí hodně nízko ale nic vážnýho.ten monitor už mám zjištěnej půjčují ho,není povinnej ale když ho chceš můžeš si ho jak půjčit tak i koupit ale to si myslim že se nevyplatí
Maminy, nevíte kolik stojí pronájem monitoru v HK porodnici?
150 na mesic, a minimalne ho pujcujou na 6 mesicu
bellerine píše:bambulinek píše:Maminy, nevíte kolik stojí pronájem monitoru v HK porodnici?