Těhulky Nymburk a okolí :)

18584
1.2.11 11:05

Těhulky Nymburk a okolí :)

Ahoj holky,

ráda bych si alespoň občas vyměňovala informace s těhulkami z Nymburka a okolí :)

Přidá se někdo ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16136
1.2.11 11:09

juuu konečně někdo z nymburka a okolí :) já jsem z poříčan ale jsem těhotna teprve 7tt. juuu koukam ze ty jsi taky cerstva tehulka :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 11:25

Ahojky, no já tu právě nemohla holky z okolí najít - našla jsem jen jednu - tak jsem si říkala, že zkusím diskusi :))
Ju, jsem teprve kraťounce, teď nás čeká 11.2. teprve srdíčko, tak snad bude vše v pořádku :)
Co příznaky? :) Já zatím dobrý, jen prsa mě bolí a chvílema bolí trošku podbřišek, jinak vůůůbec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 11:33

juuu jsme na tom uplne stejne :D taky jsem jeste srdicko nevidela. ted budu navic menit gyndaka, protoze mel hrozny pristup :-? btw nemas nejakeho dobreho? :) priznaky uplne stejne jako ty, ale dneska sem poprve po 8mi letech :poblion: to je super ze jsme se nasli, jsme od sebe kousek a jsme stejne dlouho tehotne. takova nahoda. :) odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 11:38

:) Já jsem přímo z Nymburka, bydlím tu asi 3 roky, jinak jsem Hradečačka :) Právě teprve před půl rokem jsem si tu našla gynekoložku (Dr.Vacková) a je super :palec: Fakt si jí zatím nemůžu vynachválit :) I je jí kolem 30-ti, takže máš pocit, že se bavíš s kámoškou :) (mě je 29 ) Fakt z ní mám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 11:50

tak to je super. děkuji za tip :) a když si byla na první kontrole pro potvrzeni tak ti to všechno popsala a rekla? mne ten muj nic nerek a jeste se me zeptal jestli si to chci nechat :( manzel chtel jit se mnou se podivat na ultrazvuk tak ho vyhodili a kdyby šel se mnou priste tak chteji 300 kc :nevim: mozna sem precitlivela, ale vubec se mi nelibilo jak se ke mne choval. a ta pani doktorka ma ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 11:57

Hm, tak to je teda docela hnus… Jj, ultrazvuk má :) Já tam byla poprvé brzy, asi 2 dny jsem měla teprve zpoždění MS, ale příznaky jasný (i tekutina z prsou), začla jsem malinko špinit, jsem se lekla a šla k ní :) Tak mě zkoukla, řekla, že je čípek vpořádku a sliznice těhotenská, ale že ještě vidět nic není :) A ať se stavím za týden nebo 14 dní :) No, je jasný, že 14 dní je šibeniční termín pro mou trpělivost, tak jsem tam byla po týdnu (teď v pátek) a už mám fotečku fazolky :) Zatím žádné vyšetření nebylo, říkala, že mám přijít za 14 dní na srdíčko a pak že uděláme potvrzení těhu a vše kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 12:01

tak to zni super :) už jsem ji napsala maila. to by bylo super kdybychom pak mohli spolu chodit na prochazky a tak :D ja uz mam fotku taky (taky jsem byla v patek). je to taková černá díra s bílym kroužkem :D uz jsi koukala na porodnice? mne se nymburk moc libil ale pak sem si precetla celkem hnusnej pribeh tak sem si vybrala brandys, ale jeste to asi 20× zmenim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 12:09

No, s kočárama, máme to k sobě 20km xD
Asi porodnice Nymburk, já to tak zkoukávala z vice diskusí, ten příběh jsem četla taky…je to ale jedna negace z asi 30-ti příspěvků, co jsem četla, tak myslím, že to bude oká :) Jen že to nemají nějak extra zmodernizované - pokoje, sprchy - ale tak co :)
Známá tam rodila a říkala, že v pohodě :) Tak to zatím nechám tak :)
Fotečka - Jj, přikládám svou "černou díru s bílým kroužkem " :lol: :-D
Nemůžu se dočkat další kontroly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 12:10

Zapomněnka :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 12:21

ja si taky rikam kdyz je to jeden prispevek tak co :) ale ten brandys vypada taky ok. a ja sem stejne chtela obcas jezdit do nymburka vlakem at maly vidi taky mesto nekdy :D ne jen vesnici. ty utz mame dost podobne. tady je muj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 12:24

Tak to jsem zvědavá, jak budem porovnávat příští UTZ :)) Moc se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 12:25

no ja taky a uz se moc tesim az uvidiim srdicko :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 12:43

Mi o tom povídej :) Hlavně už bych se chtěla dokodrcat do 12.týdne, abych věděla, že je fakt vše jak má být , pak už ten strach myslím nebude takový. :wink:
Příště se doktorky zeptám i na genetiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 14:01

a mluvila jsi uz s ni o tom screeningu? to se dela nejak 10.tyden ne? ja myslim ze me ten strach asi neopusti uz nikdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová