Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
ráda bych si alespoň občas vyměňovala informace s těhulkami z Nymburka a okolí ![]()
Přidá se někdo ? ![]()
juuu konečně někdo z nymburka a okolí
já jsem z poříčan ale jsem těhotna teprve 7tt. juuu koukam ze ty jsi taky cerstva tehulka
![]()
Ahojky, no já tu právě nemohla holky z okolí najít - našla jsem jen jednu - tak jsem si říkala, že zkusím diskusi ![]()
Ju, jsem teprve kraťounce, teď nás čeká 11.2. teprve srdíčko, tak snad bude vše v pořádku ![]()
Co příznaky?
Já zatím dobrý, jen prsa mě bolí a chvílema bolí trošku podbřišek, jinak vůůůbec nic ![]()
juuu jsme na tom uplne stejne
taky jsem jeste srdicko nevidela. ted budu navic menit gyndaka, protoze mel hrozny pristup
btw nemas nejakeho dobreho?
priznaky uplne stejne jako ty, ale dneska sem poprve po 8mi letech
to je super ze jsme se nasli, jsme od sebe kousek a jsme stejne dlouho tehotne. takova nahoda.
odkud jsi ty?
Já jsem přímo z Nymburka, bydlím tu asi 3 roky, jinak jsem Hradečačka
Právě teprve před půl rokem jsem si tu našla gynekoložku (Dr.Vacková) a je super
Fakt si jí zatím nemůžu vynachválit
I je jí kolem 30-ti, takže máš pocit, že se bavíš s kámoškou
(mě je 29 ) Fakt z ní mám radost ![]()
tak to je super. děkuji za tip
a když si byla na první kontrole pro potvrzeni tak ti to všechno popsala a rekla? mne ten muj nic nerek a jeste se me zeptal jestli si to chci nechat
manzel chtel jit se mnou se podivat na ultrazvuk tak ho vyhodili a kdyby šel se mnou priste tak chteji 300 kc
mozna sem precitlivela, ale vubec se mi nelibilo jak se ke mne choval. a ta pani doktorka ma ultrazvuk?
Hm, tak to je teda docela hnus… Jj, ultrazvuk má
Já tam byla poprvé brzy, asi 2 dny jsem měla teprve zpoždění MS, ale příznaky jasný (i tekutina z prsou), začla jsem malinko špinit, jsem se lekla a šla k ní
Tak mě zkoukla, řekla, že je čípek vpořádku a sliznice těhotenská, ale že ještě vidět nic není
A ať se stavím za týden nebo 14 dní
No, je jasný, že 14 dní je šibeniční termín pro mou trpělivost, tak jsem tam byla po týdnu (teď v pátek) a už mám fotečku fazolky
Zatím žádné vyšetření nebylo, říkala, že mám přijít za 14 dní na srdíčko a pak že uděláme potvrzení těhu a vše kolem ![]()
tak to zni super
už jsem ji napsala maila. to by bylo super kdybychom pak mohli spolu chodit na prochazky a tak
ja uz mam fotku taky (taky jsem byla v patek). je to taková černá díra s bílym kroužkem
uz jsi koukala na porodnice? mne se nymburk moc libil ale pak sem si precetla celkem hnusnej pribeh tak sem si vybrala brandys, ale jeste to asi 20× zmenim ![]()
No, s kočárama, máme to k sobě 20km xD
Asi porodnice Nymburk, já to tak zkoukávala z vice diskusí, ten příběh jsem četla taky…je to ale jedna negace z asi 30-ti příspěvků, co jsem četla, tak myslím, že to bude oká
Jen že to nemají nějak extra zmodernizované - pokoje, sprchy - ale tak co ![]()
Známá tam rodila a říkala, že v pohodě
Tak to zatím nechám tak ![]()
Fotečka - Jj, přikládám svou "černou díru s bílým kroužkem "
![]()
Nemůžu se dočkat další kontroly ![]()
ja si taky rikam kdyz je to jeden prispevek tak co
ale ten brandys vypada taky ok. a ja sem stejne chtela obcas jezdit do nymburka vlakem at maly vidi taky mesto nekdy
ne jen vesnici. ty utz mame dost podobne. tady je muj ![]()
Tak to jsem zvědavá, jak budem porovnávat příští UTZ
Moc se těším ![]()
Mi o tom povídej
Hlavně už bych se chtěla dokodrcat do 12.týdne, abych věděla, že je fakt vše jak má být , pak už ten strach myslím nebude takový. ![]()
Příště se doktorky zeptám i na genetiku ![]()
a mluvila jsi uz s ni o tom screeningu? to se dela nejak 10.tyden ne? ja myslim ze me ten strach asi neopusti uz nikdy ![]()