Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já měla dobrý, že jsem to odůvodnila přestěhováním
Takže opravdu na pohodu, no
Ještě jsem jim hezky poděkovala ![]()
Koukám, že než se vyspinkám, tak už ztrácím přehled.
Jinak já mám doma taky kočku. Chodí i ven, ale docela je čistotnej. Přítele jsem pověřila uklízením záchodu, takže to nejhorší nemusím. Tak snad bude v pořádku. A u našich rodičů máme 2 pesany. Jinak toho doktora bych se taky nebála. Už jsem taky měnila doktora. A kartu jsem si tam vyzvedla osobně. Oni to nějak neřešej. Třeba řekni, že se stěhuješ či tak něco.
když právě ta sestra je zlejší než doktor.
no uvidim když si to nevyřídí nová dr. tak tam pošlu zbaběle manžílka ![]()
No Luci, tady jde spíš o to, jestli tě bez karty vůbec vyšetří, víš, protože nebude vůbec nic vědět. Z toho důvodu bych si právě nejdříve došla pro tu kartu.
Stejně to bude naposled co jí uvidíš, tak bych to tolik nehrotila.
vždyť tě taky vyšetřila bez karty ne?
tak uvidim. nejhorší co se mlže stát že tam pojedu zbytečněě a to přežiju líp než tu protivnou sestru ![]()
já vim že je to uplna blbost, ale ja mam na tohle holt uplne blbou povahu ![]()
Prohlídla mě, ale já neměla žádné problémy, jen jsem jí přišla říct, že chci chodit k ní ![]()
Ale myslím, že kdyby se mnou něco bylo, tak mi řekne abych si došla kam chodím a pak ať příjdu s kartou… nevím no, uvidíš ![]()
už se těšim jetsli zitra uvidim mimi
holky neni dneska nejakej divnej tlak? mne je uplne na omdleni
Luci, taky je mi divně, ale hlavně teď nedokážu udržet oči otevřený, šíleně se mi chce spááát…
A to tu musím vydržet do pěti… ![]()
Zíváním si asi vyhodím držtičku z pantů…
ja tu taky zivam jak blazen a navic mam dneska focení, takže celej den stojim a uplne se mi mota hlava a píská mi v uších, kdybych měla aspon seděcí práci dneska. taky mam šichtu do pěti a pak hodinu domu. aaaaaaaaaaa
jsem grafička a fotografka nahradnich dílu a aut
a co děláte vy holky?