Těhulky Nymburk a okolí :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
1.2.11 14:02

Ahoj holky, tak se přidávám a je super, že to funguje. Miru už ví, ale pro Lucienne…tak já už mám termín za 10 dní, takže moje obavy ze všeho jsou ve vysokém stupni :-) ale snad to bude dobré…jinak moc ráda tady s váma budu probírat všechny problémy a samozřejmě i ty radostné zprávy :lol: hlavně na sebe buďte opatrné. jinak přeju bezproblémové těhu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 14:05

Lééénuša těší mě :hug: juu ty už to máš za pár. :) a bude to první děťátko? a kde budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.2.11 14:53

jo opravdu za pár :-) jo čekáme první, bude to holčička Adélka, už se na ní moc těšíme, rodit budu v NBK…ležela jsem tam (v porodnici) předminulej týden s vysokým tlakem, tak jsem tam něco už očíhla jak to chodí a tak…a všichni byli moc hodní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 14:57

Ahojik Leni, tak zítra na kontrolu? :)
A jak se cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 15:00

juu adelka taky byla v našich předvybranych jmenech :) budu ti držet palce at je hlavne zdravoucka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.2.11 16:13

Jo Miru, zítra na kontrolu, tak pak napíšu co nového, snad se tam už něco pohlo, ale moc tomu nevěřím, budu doufat :-)Jinak se cítím jako dobře, ale i unaveně a taky dost znuděně :roll:
Lucienne: moc děkuju, tak Adélek není nikdy dost :lol:
A holky jak vám je???? nějaké problémy??? Mě třeba nebylo vůbec špatně, akorát hrozná únava na začátku těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 16:17

Já dneska poprvé z niceho nic :poblion: a jinak bych furt spala, v praci uplne usinam a porad zivam, spat chodim mezi sestou a osmou takze doma nic nestihnu. ta prace me fakt stve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 17:25

Ně není nic :) Jen bolest prsou a chvílema podbříško, ale jinak nic :) Únava, to jo, zívám v práci od jedný :)))) Až se mi zdá, že je to divný, že jsem tak vpohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 17:49

miru mne bylo taky jeste vcera divny ze jsem tak ok :D a dneska tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.2.11 18:20

holky,tak aspoň, že vás zvracení netrápí…teda u lucianne doufám, že se to nerozjede,buďte rádi že je vám o.k…ta únava je děs, to vám věřim. doufám, že nemáte moc fyzicky náročnou práci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 18:30

fyzicky ne. jen se tam hrozně nudim, nemam co delat a tak usinam :D taky doufam ze se mi to nerozjede. to bych byla rada protože ja to fakt špatně snášim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.2.11 19:00

Jojo, já taky vpoho, sedím celý den v kanclu u PC, jen máme špatnou izolaci, tak tam máme zimu…sedím v termohadrech a bundě..šílený..pořád čaje..už aby bylo tepleji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.2.11 07:57

čau holky tak jakpak se dneska mame? :) ja zase blbe spala - od 4 do 5 jsem si četla :P jinak v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
2.2.11 08:14

Ahojik, taky jsem se na dnešek moc nevyspala :) Manža přišel domů v půl druhé a vzbudil mě, do půl třetí jsem nemohla usnout…
Ráno jsem si měřila BT a ejhle, nějak mi slezla holka, doufám, že to nebude znamenat nic zásadního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.2.11 09:25

tak to já se neměřim, ještě se stresovat s timto a muzou me odvezt do blazince. :D určitě to nic nebude. psala jsem te doktorce vackove a doufam ze reaguje na maily. jestli jsem nemela radsi zavolat :nevim: jinak Miru do kdy plánuješ chodit do práce? až do mateřské? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová