Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak se přidávám a je super, že to funguje. Miru už ví, ale pro Lucienne…tak já už mám termín za 10 dní, takže moje obavy ze všeho jsou ve vysokém stupni
ale snad to bude dobré…jinak moc ráda tady s váma budu probírat všechny problémy a samozřejmě i ty radostné zprávy
hlavně na sebe buďte opatrné. jinak přeju bezproblémové těhu
![]()
Lééénuša těší mě
juu ty už to máš za pár.
a bude to první děťátko? a kde budes rodit?
jo opravdu za pár
jo čekáme první, bude to holčička Adélka, už se na ní moc těšíme, rodit budu v NBK…ležela jsem tam (v porodnici) předminulej týden s vysokým tlakem, tak jsem tam něco už očíhla jak to chodí a tak…a všichni byli moc hodní ![]()
juu adelka taky byla v našich předvybranych jmenech
budu ti držet palce at je hlavne zdravoucka ![]()
Jo Miru, zítra na kontrolu, tak pak napíšu co nového, snad se tam už něco pohlo, ale moc tomu nevěřím, budu doufat
Jinak se cítím jako dobře, ale i unaveně a taky dost znuděně ![]()
Lucienne: moc děkuju, tak Adélek není nikdy dost ![]()
A holky jak vám je???? nějaké problémy??? Mě třeba nebylo vůbec špatně, akorát hrozná únava na začátku těhu.
Já dneska poprvé z niceho nic
a jinak bych furt spala, v praci uplne usinam a porad zivam, spat chodim mezi sestou a osmou takze doma nic nestihnu. ta prace me fakt stve ![]()
Ně není nic
Jen bolest prsou a chvílema podbříško, ale jinak nic
Únava, to jo, zívám v práci od jedný
Až se mi zdá, že je to divný, že jsem tak vpohodě ![]()
miru mne bylo taky jeste vcera divny ze jsem tak ok
a dneska tohle
holky,tak aspoň, že vás zvracení netrápí…teda u lucianne doufám, že se to nerozjede,buďte rádi že je vám o.k…ta únava je děs, to vám věřim. doufám, že nemáte moc fyzicky náročnou práci???
fyzicky ne. jen se tam hrozně nudim, nemam co delat a tak usinam
taky doufam ze se mi to nerozjede. to bych byla rada protože ja to fakt špatně snášim ![]()
Jojo, já taky vpoho, sedím celý den v kanclu u PC, jen máme špatnou izolaci, tak tam máme zimu…sedím v termohadrech a bundě..šílený..pořád čaje..už aby bylo tepleji ![]()
čau holky tak jakpak se dneska mame?
ja zase blbe spala - od 4 do 5 jsem si četla
jinak v pohode.
Ahojik, taky jsem se na dnešek moc nevyspala
Manža přišel domů v půl druhé a vzbudil mě, do půl třetí jsem nemohla usnout…
Ráno jsem si měřila BT a ejhle, nějak mi slezla holka, doufám, že to nebude znamenat nic zásadního…
tak to já se neměřim, ještě se stresovat s timto a muzou me odvezt do blazince.
určitě to nic nebude. psala jsem te doktorce vackove a doufam ze reaguje na maily. jestli jsem nemela radsi zavolat
jinak Miru do kdy plánuješ chodit do práce? až do mateřské? ![]()