Těhulky Nymburk a okolí :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
2.2.11 14:22

já doufám že bude mimčo v pohode a do třetího měsíce a pak i dál to překonáme :) s tema nemocema mi jde o to že mam srdeční vadu a mívám bušení srdce. tak jestli jí to mám cpát rovnou, nebo až když se mě zeptá na nemoci :) abych zas nebyla za nějakýho hypochondra, :roll: tak ti držim palce ať se Adélka rozhodne přijít mezi nás do těch 14 dnů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
2.2.11 14:44

Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala, jsem kousek od Sadské. Jsem v 9tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.2.11 14:54

ahoj trpaslíčku, vítej. juuu už jsme 4 :) ja to mam do sadske blíž než do nymburka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
2.2.11 15:02

Ahojik Trpasličku :)
No, Sadská je kousínek :) Jak je ti? Chodíš k Dr. do NBK ?

Já jsem právě ráda, že moje doktorka má UTZ u sebe v ordinaci, už takhle časně jsem tam byla 2× a pokaždé mi UTZ udělala :)

Leni, já vím , že se mi to kecá, ale neboj :) Je to jen chvilka z celého života a pak to bude zase krásný :) A možná tisíckrát krásnější :) Jen si říkej, že to děláš pro ni, že nerodíš, ale pomáháš jí na svět :) Prý to moc pomáhá :)

Luci, řekni jí to hned, já bych se snažila nic nezanedbat, radši bych to řekla 2× než pozdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
2.2.11 15:11

Jelikož jsem původně z Prahy, tak chodím tam. Do NBK budu chodit až ke konci. Jinak je mi hrozně. Zrovna už týden zápasím s chřipkou. Sice nemám teploty, ale hroznej kašel. Od pondělí mam antibiotika, tak snad už to pomůže. Jinak pokud si odmyslím chřipku, tak je mi průběžně blbě celý den. A nejvíc večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
2.2.11 15:13

Jejkaaa, tak to mě mrzí… :-( To je docela na houb, to ti ani na náladě moc nepřidá…Snad se brzy vykurýruješ.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
2.2.11 15:21
miru29 píše:
Jejkaaa, tak to mě mrzí… :-( To je docela na houb, to ti ani na náladě moc nepřidá…Snad se brzy vykurýruješ.. :kytka:

To moc ne, ale zase v klidu přežívám ty potíže doma, než v práci. A pořádně odpočívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
2.2.11 15:22
lucienne píše:
ahoj trpaslíčku, vítej. juuu už jsme 4 :) ja to mam do sadske blíž než do nymburka :palec:

Máme to ještě blíž. Přesněji Třebestovice. Tak to se klidně budeme moct vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
2.2.11 15:25

Tyjo 9.TT, to je krásný :) Co příznaky - jestli tedy rozeznáš od té chřipajzny..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
2.2.11 15:33

Ještě jo. Prsa mám pořád strašně citlivá, je mi blbě od žaludku, některé jídlo nemůžu ani vidět a to co můžu a ráda vidím, tak sním a pak je mi těžko. Jinak jsem unavenější, ale to je příznak obojího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.2.11 15:49

trpasličku tak to je super :D ja sem teda z chrastu (ale poříčany zná víc lidí), ale je to 5 km :D a co mas za antibiotika? oni se muzou v těhotenství? snad ti bude brzy lépe :hug: jo holky budete chodit na nejake cviceni pro tehule? nebo plavat? je vůbec v nymburku bazén? ja kdyžtak budu jezdit do hloubáku. :-) ale plavat bych chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
2.2.11 16:00

Za antibiotika mám penicilin, ty prý můžu. Jinak na cvičení či plavání bych taky ráda. Tak to můžem spojit, alespoň se poznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.2.11 16:04

to bych byla ráda :) a ty jsi na rizikovem nebo chodis do prace, kdyz zrovna nemáš chřipku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.2.11 16:06

miru jestli me ta dr vezme ta ji to asi hned reknu. kdyz me nezna, tak se me na celkovy zdravotni stav bude asi stejne ptat :) a ty jsi koukala po nějakých aktivitách pro těhotné v nymburku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
2.2.11 16:08
lucienne píše:
to bych byla ráda :) a ty jsi na rizikovem nebo chodis do prace, kdyz zrovna nemáš chřipku?

Když nemarodím tak chodim do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová