Porod duben 2019

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v dubnu 2019. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

22.12.18 08:36

Ano, máme termín mezi 14.-18.4.2019 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
156
22.12.18 21:48

@Andreakucery muzu tykat? 😁 rozhodovala ses i mezi jinou porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.18 21:59

Jasně 😁 👍
Budu rodit ve Zlíně, před 19.lety jsem tam už rodila 😁 byla jsem spokojena, nemám důvod jezdit někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.12.18 09:12

@Andreakucery to rada slyším 😁 trochu jsem vahala a rozhodovala se jestli Vsetin nebo Zlin. Procitam, ctu recenze atd…radsi neprocitat😁 obcas me prijde ze tam pisou nekdy az histerky maminky 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.18 09:58

To mate pravdu, spousta žen je poněkud citlivých. Vadí jim strava, personál nemocnice..
Ale všude je neco..sto lidi-sto povah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.12.18 15:46

@Andreakucery no prave a podle toho co tam nektere pisou me prijde ze jim vadi i to ze se na ne sestricky cely den neusmivaji 🤣 😁uz tak mam trauma z porodu a toto kdyz si ctu…😁 muj chlap se me uz smeje ze zbytecne moc ctu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.18 19:15

Přesně tak, tvuj chlap má pravdu. A porodu se neboj. Jsou horší věci. 😁 👍 na bolest brzy zapomenes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.12.18 11:38

@Andreakucery diky trochu si me uklidnila :D jinak preju krasne a pohodove vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.19 16:31

Mateřská dovolena

Ahoj, mam otázku,jak to je ted,když jsem přešla z nemocenské na mateřskou?o mAteřskou se žádá ci je to automatické?děkuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8.4.19 16:35

Mateřská dovolena

Lékařka mi ukončila nemocenskou, dala mi papír pro zaměstnavatele, ten ji vyplnil a odevzdal na socialce. To je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.19 16:49

@Andreakucery
Ja si to posilala sama na PSSZ vše uz od prvniho dne nemocenske,helikoz mujzamestnavatel nejak casto ztracel moje papiry (presneji 3×) tak ted prave nevim,psLa jsem i na tu spravu socialniho zabezpeceni tak uvidim a děkuju

• Citovat
  • Upravit
8.4.19 16:50

Kdy mate termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny