Porod leden 2013

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2452
1.11.12 12:07

Porod leden 2013

Maminky, které máte termín leden 2013, pojďme si popovídat:-) ráda se něco dozvím, co třeba ještě nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.11.12 12:12

Já mám termín 30.12. a 4.1. tak uvidím, jak to dopadne :)Raději bych ten leden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
1.11.12 12:14

@janajelinkova9 : mě řekli, ze je Kubíček větší cca o dva týdny, tak snad nepřijde na svět na štědrý den či silvestr..:-) ale tak to se ovlivnit nedá:-)
A jak se citis? Ještě praujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenkahol
1.11.12 12:29

Ahoj, já mám termín 29.12. a 3.1., v práci pořád…

• Citovat
  • Upravit
1.11.12 12:34

Já jsem už od 1.10. doma na neschopence, už mě nebavilo chodit do práce… jinak mi nic není, když nepočítám ty kila navíc, co musím teď nosit a že jsem už podruhé za ten měsíc nemocná… pomalu se balím do porodnice, skoro všechno už máme připravené… no trochu spěchám :)
Takže kluk :) Já čekám Anetku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
1.11.12 12:35

Ahoj, já mám termín 14.1. a v práci budu končit 30.11. Doma mám 2 letou holčičku a už se těším, jak si ji užiji těch pár dní před příchodem mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
1.11.12 13:29
@janajelinkova9 píše:
Já jsem už od 1.10. doma na neschopence, už mě nebavilo chodit do práce… jinak mi nic není

tedy nezlobte se na me, ale z tohohle chovani je mi zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.11.12 13:49

Ja mam termin 08.01 a doma uz mam 26 mesicniho raracha a cekame holcicku Justynku :)

Příspěvek upraven 01.11.12 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
1.11.12 13:52

Máme termín 19.1., ale čekáme dvojčata, takže to může být i dřív.

• Citovat
  • Upravit
novo123
1.11.12 13:53
@minonka77 píše:
tedy nezlobte se na me, ale z tohohle chovani je mi zle :(

no, tak sama makej ještě na porodní sále a ostatním to necpi :palec:

• Citovat
  • Upravit
3588
1.11.12 13:54

Taky si myslim, ze to je kazdyho vec, kdy pujde na nemocenskou a stat tady vysavaj jiny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.12 14:01

No ja myslim, ze po deseti letech v procesu malem bez dovolene, mam pravo odejit o mesic driv pred zacatkem materske :-) Mam nahore 20 kilo a vstavat po probdele noci neni nic moc. Clovek si rad odpocine :-). A opravdu si to uzivam…
Holky jak se pripravujete na porod? Plavani, cviceni? Masaz hraze, malinik a lnene seminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.11.12 14:05

@janajelinkova9 no asi tak, ja ted jsem s malym doma, ale sla jsem u prvniho taky driv, protoze uz to neslo. necvicim neplavu, teda cvicim jiny, ale ja cvicit nesmim. malinik a seminko uz chci zacit akorat nevim od kdy uz jsem to zapomela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
1.11.12 14:05
@janajelinkova9 píše:
No ja myslim, ze po deseti letech v procesu malem bez dovolene, mam pravo odejit o mesic driv pred zacatkem materske :-) Mam nahore 20 kilo a vstavat po probdele noci neni nic moc. Clovek si rad odpocine :-). A opravdu si to uzivam…
Holky jak se pripravujete na porod? Plavani, cviceni? Masaz hraze, malinik a lnene seminko?

Samozřejmě, že na to máš právo a vůbec se tím nenechej stresovat. Já jsem byla u prvního na neschopence hned od 8. týdne - už předtím mě doktorka nutila, ale přesvědčilo mě až krvácení, pak jsem byla hospitalizovaná, pak následoval odběr plodovky atd. Kombinovat to s prací si ani neumím představit :zed: Sice jsem pak ještě pracovala skoro až do porodu, ale na černo (jsem OSVČ). Taky mám ten dojem, že když jsem šest let pracovala, tak můžu těhotná odpočívat - ještě, že jsem to udělala, teď se za celej den nezastavím :palec: Poprvé jsem se cpala lněným semínkem a pila maliník a výsledky žádný, takže teď uvažuju, jestli do toho vůbec půjdu. Ty už jsi začala?

• Citovat
  • Upravit
lenkahol
1.11.12 14:12
@janajelinkova9 píše:

Tak já nijak, dojíždím hodinu po Praze do práce a zpátky a mám toho navečer plný kule. Vyvenčím a vylítám našeho borderáka a mám dost. Nejradši bych do práce taky už nejezdila, pokaždý když sedím (nebo stojím) ve vydýchaném metru, mám tep asi 190 a je mi blbě, a pak když delší dobu sedím a pak mám pokračovat pěšky, bolí mě celá pánev-vnitřnosti, jak si prcek usedá, ale jinak mi nic není, takže do práce jezdím vlastně jen kvůli penězům. Radši bych si těhotenství užívala trochu jinak, snad se aspoň prcek nerozhodne vylízt den potom, co nastoupím na mateřskou! :) Ale kupovali jsme auto, zařizovali hypotéku, bohužel peníze nerostou na stromech. A přesně - stát vysávají jiní, nějaká chabá nemocenská, trapné částky mateřské a rodičovské pro těhotné a pro rodiče se nedaj prostě považovat za vysávání státu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex