Porod leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2452
1.11.12 17:36

@želvička28 já jedinou tu korbicku mít nebudu, pac máme doma Ferrari:-) přítel musel mít a dvě by jsme rozhodně neuzili.
Jinak ta střecha omyvatelna nevím jestli je..ale ta se tak spinit nebude a i kdyby, tak se jednoduše odepne a vypere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
1.11.12 17:37

Já jsem ročník 90:-) naše první chtene miminko a vysneny priteluv chlapeček:-)Kubíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
1.11.12 20:18

Kazdyho vec to bohuzel neni, Jana Jelinkova proste ziskala narok na penize, ktery ji nepatri. polopate se tomu rika kradez. kdyby se ona a mnozi dalsi nehazeli marod, mohly ty penize jit na neco opravdu potrebnyho. fakt se uz probudte. prestante krast a prestante to schvalovat u druhych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
1.11.12 20:29
@minonka77 píše:
Kazdyho vec to bohuzel neni, Jana Jelinkova proste ziskala narok na penize, ktery ji nepatri. polopate se tomu rika kradez. kdyby se ona a mnozi dalsi nehazeli marod, mohly ty penize jit na neco opravdu potrebnyho. fakt se uz probudte. prestante krast a prestante to schvalovat u druhych.

To je pravda - třeba chudáci politici by se měli konečně trochu lépe, nebo naše menšina by mohla častěji jezdit taxíkem na pracák a na nákupy… Já tedy vydržím v práci až do mateřské, mám to za pár, na nemocenskou jsem nešla, ale po odpracovaných 7 letech, kdy jsem všechny nemoci přecházela, případně si brala dovolenou, by mi vůbec nebylo blbý jít na nemocenskou hned jak mi to gyn. nabídl, což bylo cca ve 3.měsíci - myslím, že jsem státu na daních a pojištění odvedla až až a měla bych nárok taky jednou něco čerpat od státu a ne jen živit parazitující občany. Takže tak a nech si to trapné moralizování, buď tak hodná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
1.11.12 20:38

Odmenou za 7 odpracovanych let byl pro tebe plat, zadnej narok na cerpani falesny nemocensky ti tim nevznik. tvoje dane a pojisteni byly taky mineny na neco jinyho. neni to naky tvy sporeni, ze kteryho muzes dle svyho uvazeni cerpat. proti vasim kradezim, ke kterejm se tu jeste neprozirave priznavate a poplacavate se za ne po ramenou, je moje trapny moralizovani uplny nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.12 20:42

@minonka77 Asi tomu hodně rozumíš :-). Jestki se nepletu tak státu jsem ukradla za celý měsíc asi 10 dní a to dostanu opravdu pořádnej balík… Kromě nedávného krvácení a drahé bezlepkové diety, na kterou mi nikdo nedá, je mi celkem fuk co si myslíš… diskuse je o porodu v lednu, tak se držme tématu o miminkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
1.11.12 20:44
@minonka77 píše:
Odmenou za 7 odpracovanych let byl pro tebe plat, zadnej narok na cerpani falesny nemocensky ti tim nevznik. tvoje dane a pojisteni byly taky mineny na neco jinyho. neni to naky tvy sporeni, ze kteryho muzes dle svyho uvazeni cerpat. proti vasim kradezim, ke kterejm se tu jeste neprozirave priznavate a poplacavate se za ne po ramenou, je moje trapny moralizovani uplny nic.

Tak za 1. - žádnou falešnou (ani oprávněnou) nemocenskou jsem nikdy nečerpala a za 2.už se k tobě vyjadřovat nebudu, protože bych se musela akorát zbytečně rozčílit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
1.11.12 20:53

Jo sorry, blbe jsem to precetla, to s tou falesnou nemocenskou beru zpet. za zbytkem si stojim.

no nic, uzijte si svoje miminka, uz vam to tu nebudu otravovat a nenecham se dal otravovat vami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
1.11.12 21:12

Maminy, tak ale dost. Tahle diskuze neni aby jste se tu hadal, jasny? Chtela jsem si popovidat a ne tady cist, jak se tu dohadujete! Dekuji Moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
1.11.12 21:49

MaJa81 - jo taky jsem ročník 81 - máme toho nápadne moc společnýho a a souhlas taky mám hrůzu z toho, až mi tu budou ječet tři :-)

• Citovat
  • Upravit
novo123
1.11.12 21:50

Misa1990 - ten kočár je nádhernej :palec:

• Citovat
  • Upravit
209
2.11.12 08:16

@janajelinkova9 @želvička28 : nenechte se!!! :palec: víc takových moudrých a spravedlivých lidí jako je minonka77 a hned by bylo na světě líp, že? :lol: :lol: :lol:
Ke mě se stát chová taky velmi spravedlivě, ale to by bylo na dlouho a my jsme sem opravdu přišli řešit úplně jiné a mnohem hezčí starosti. ;)

; @novo123 :)Až nám bude nejhůř, půjdem společně hledat vhodnou větévku, páč já strašně nerada dělám něco sama (a po cestě si to rozmluvíme),hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
2.11.12 08:39

Ahoj můžu se přidat? Termín mám 27.1.2012 Ale rodila bych klidně už v prosinci. Nemůžu se dočkat a je to čím dál tím horší jak strašně se těším. :dance: a jsem ročník 87. čekáme holčičku a jsem OSVČ, takže mě se ta mateřská moc netýká :-) já budu v práci až do porodu. Možná odrodím i v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
2.11.12 08:50

MaJa 81 - souhlas :-) kdysi jsme si s kamarádkou dělaly srandu, že si uvaříme vývar z konvalinek, je to takové poetičtější než skákat z okna nebo tak :mrgreen: Hele, přežijeme všechno a oni ty děcka taky jednou vyrostou, jenom hold musíme nějakou dobu ignorovat nevyspání, hlad a tolerovat nekončící řev - zrovna dneska malej vstal v půl šesté a ještě nepřestal ječet - zcela bezdůvodně - je najezenej, přebalenej, natřený zuby, čistý oblečení, hračky, kam se podíváš :palec: To je život, každopádně mě mateřství naučilo mnohem větší trpělivosti :palec:
Jinak mimonku jsem se rozhodla nekomentovat, protože za to ani nestojí, strašně tady rozebírá něco, o čem ani nic neví a ještě na diskuzi, kde je to úplně mimo téma, nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
novo123
2.11.12 08:54

Simkaa - vítej, kolegyně OSVČ, já na druhý ani nebudu mít mateřskou, ale rovnou rodičák a to pracuju, co je malýmu měsíc a pracovat budu taky do porodu :-) a tři měsíce po tomhle porodu začnu zase :palec: porodný jsem nedostala ani na jedno a teď budu mít jeden rodičák na dvojčata, ale jinak jsem strašná vyžírka :palec: Necháme to stranou, to sem nepatří. A co kočár? Už máš? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex