Poradna duly
Jana Čurdová
@želvička28 já jedinou tu korbicku mít nebudu, pac máme doma Ferrari:-) přítel musel mít a dvě by jsme rozhodně neuzili.
Jinak ta střecha omyvatelna nevím jestli je..ale ta se tak spinit nebude a i kdyby, tak se jednoduše odepne a vypere ![]()
Já jsem ročník 90:-) naše první chtene miminko a vysneny priteluv chlapeček:-)Kubíček
Kazdyho vec to bohuzel neni, Jana Jelinkova proste ziskala narok na penize, ktery ji nepatri. polopate se tomu rika kradez. kdyby se ona a mnozi dalsi nehazeli marod, mohly ty penize jit na neco opravdu potrebnyho. fakt se uz probudte. prestante krast a prestante to schvalovat u druhych.
@minonka77 píše:
Kazdyho vec to bohuzel neni, Jana Jelinkova proste ziskala narok na penize, ktery ji nepatri. polopate se tomu rika kradez. kdyby se ona a mnozi dalsi nehazeli marod, mohly ty penize jit na neco opravdu potrebnyho. fakt se uz probudte. prestante krast a prestante to schvalovat u druhych.
To je pravda - třeba chudáci politici by se měli konečně trochu lépe, nebo naše menšina by mohla častěji jezdit taxíkem na pracák a na nákupy… Já tedy vydržím v práci až do mateřské, mám to za pár, na nemocenskou jsem nešla, ale po odpracovaných 7 letech, kdy jsem všechny nemoci přecházela, případně si brala dovolenou, by mi vůbec nebylo blbý jít na nemocenskou hned jak mi to gyn. nabídl, což bylo cca ve 3.měsíci - myslím, že jsem státu na daních a pojištění odvedla až až a měla bych nárok taky jednou něco čerpat od státu a ne jen živit parazitující občany. Takže tak a nech si to trapné moralizování, buď tak hodná!
Odmenou za 7 odpracovanych let byl pro tebe plat, zadnej narok na cerpani falesny nemocensky ti tim nevznik. tvoje dane a pojisteni byly taky mineny na neco jinyho. neni to naky tvy sporeni, ze kteryho muzes dle svyho uvazeni cerpat. proti vasim kradezim, ke kterejm se tu jeste neprozirave priznavate a poplacavate se za ne po ramenou, je moje trapny moralizovani uplny nic.
@minonka77 Asi tomu hodně rozumíš
. Jestki se nepletu tak státu jsem ukradla za celý měsíc asi 10 dní a to dostanu opravdu pořádnej balík… Kromě nedávného krvácení a drahé bezlepkové diety, na kterou mi nikdo nedá, je mi celkem fuk co si myslíš… diskuse je o porodu v lednu, tak se držme tématu o miminkách ![]()
@minonka77 píše:
Odmenou za 7 odpracovanych let byl pro tebe plat, zadnej narok na cerpani falesny nemocensky ti tim nevznik. tvoje dane a pojisteni byly taky mineny na neco jinyho. neni to naky tvy sporeni, ze kteryho muzes dle svyho uvazeni cerpat. proti vasim kradezim, ke kterejm se tu jeste neprozirave priznavate a poplacavate se za ne po ramenou, je moje trapny moralizovani uplny nic.
Tak za 1. - žádnou falešnou (ani oprávněnou) nemocenskou jsem nikdy nečerpala a za 2.už se k tobě vyjadřovat nebudu, protože bych se musela akorát zbytečně rozčílit ![]()
Jo sorry, blbe jsem to precetla, to s tou falesnou nemocenskou beru zpet. za zbytkem si stojim.
no nic, uzijte si svoje miminka, uz vam to tu nebudu otravovat a nenecham se dal otravovat vami.
Maminy, tak ale dost. Tahle diskuze neni aby jste se tu hadal, jasny? Chtela jsem si popovidat a ne tady cist, jak se tu dohadujete! Dekuji Moc.
MaJa81 - jo taky jsem ročník 81 - máme toho nápadne moc společnýho a a souhlas taky mám hrůzu z toho, až mi tu budou ječet tři ![]()
@janajelinkova9 @želvička28 : nenechte se!!!
víc takových moudrých a spravedlivých lidí jako je minonka77 a hned by bylo na světě líp, že?
![]()
Ke mě se stát chová taky velmi spravedlivě, ale to by bylo na dlouho a my jsme sem opravdu přišli řešit úplně jiné a mnohem hezčí starosti. ![]()
; @novo123
Až nám bude nejhůř, půjdem společně hledat vhodnou větévku, páč já strašně nerada dělám něco sama (a po cestě si to rozmluvíme),hm???
Ahoj můžu se přidat? Termín mám 27.1.2012 Ale rodila bych klidně už v prosinci. Nemůžu se dočkat a je to čím dál tím horší jak strašně se těším.
a jsem ročník 87. čekáme holčičku a jsem OSVČ, takže mě se ta mateřská moc netýká
já budu v práci až do porodu. Možná odrodím i v práci ![]()
MaJa 81 - souhlas
kdysi jsme si s kamarádkou dělaly srandu, že si uvaříme vývar z konvalinek, je to takové poetičtější než skákat z okna nebo tak
Hele, přežijeme všechno a oni ty děcka taky jednou vyrostou, jenom hold musíme nějakou dobu ignorovat nevyspání, hlad a tolerovat nekončící řev - zrovna dneska malej vstal v půl šesté a ještě nepřestal ječet - zcela bezdůvodně - je najezenej, přebalenej, natřený zuby, čistý oblečení, hračky, kam se podíváš
To je život, každopádně mě mateřství naučilo mnohem větší trpělivosti ![]()
Jinak mimonku jsem se rozhodla nekomentovat, protože za to ani nestojí, strašně tady rozebírá něco, o čem ani nic neví a ještě na diskuzi, kde je to úplně mimo téma, nechápu ![]()
Simkaa - vítej, kolegyně OSVČ, já na druhý ani nebudu mít mateřskou, ale rovnou rodičák a to pracuju, co je malýmu měsíc a pracovat budu taky do porodu
a tři měsíce po tomhle porodu začnu zase
porodný jsem nedostala ani na jedno a teď budu mít jeden rodičák na dvojčata, ale jinak jsem strašná vyžírka
Necháme to stranou, to sem nepatří. A co kočár? Už máš? ![]()