Maminky kolem 31tt

108
27.10.12 21:50

Maminky kolem 31tt

Ahoj, porod už je za dveřmi :lol: a ja bych se chtěla zeptat jak už se připravujete? Včera jsem přebírala věci a napočítala jsem cca 50 bodyček mám pocit že mám tech věcí pro maleho tolik že nebude mít šanci to ani všechno vynosit a to nemluvě o 40 dupačkach a 50 latkových plín.. :jazyk: atd… :lol:
Chci si jen bít jistá že mám vše a že mi nic nebude chybět…
Jak jsete na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
108
27.10.12 21:53

Jo a ještě jedna věc chtěla jsem se zeptat je možné že už by se prcek otočil hlavičkou dolů? Poslední 2-3 dny mám pocit že mi cpe nožičky do žeber… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.10.12 22:07

Ahoj ja jsem na začátku 29tt a po pravdě po tom co jsem si přečetla o 50 ks bodyček, počtu dupaček jsem trochu v šoku a trochu pozadu :-D
Nakupovala jsem zatím jen to nejnutnější jako je fusak, zavinovačka, lahve dudlíky, nějaké to bodyčko se taky najde… jinak na cestu z porodnice jsem si soupravičku uháčkovala… Jak jsi na tom s kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.12 22:15

Já dnes končím 31tt a musím říct, že mám skoro všechno, postýlku, kočárek, oblečení (no rozhodně ne tolik bodyček :) spíš akorát :) Už pomalu i balím do porodnice, abych byla v klidu připravená. Nerada dělám věci na poslední chvilku.
Asi týden blbě spím, nějak si uvědomuji to, že porod už je za dveřmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.10.12 22:16

No tak na odchod s porodnice mam soupravicku body, polo dupacky, kabatek. Dudliky mam jen dva uvidim co malemu bude sedet tak podle toho dokupím,
rychlo zavinovaček mam asi 6, fusak kupovat nebudu mam teple overalky.
No a kočarek kupovat nebudu protože by to bylo zbytečné jezdím převážne autem a mám slíbený od známe po jednom prckovy tak ze je ve slusnem stavu. No aa golfáč mám nový. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.10.12 22:19

@janajelinkova9
Taky už mám pomalu zbalono do porodnice, jen jednorazove pleny mi jeste chybí. A vzhledem k tomu že mi hrozí předčasný porod tak rači už mam vše na jedne hromadce jen to hodit do tažky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.10.12 22:26

Já mám vybraný firkon verano long ale ještě jsem ho neobjednávala :-) jinak zatím se mě asi jak tak koukám ta předporodní panika netýká :-D bud v tom hrají roli ty dva týdny co jsme za vámi pozadu, nebo mám tolik práce, že to prostě nemám čas tak do hloubky řešit… ještě se chystám v listopadu vymalovat pokojík, postýlku smontuji asi až někdy okolo Vánoc, vyčistím koberce to jsem si nějak zamanula, že to tu musí vonět :-D. Jinak dudlíky mám taky jen dva, to bude pro začátek stačit, dokud nám je dětičky nebudou odhazovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.12 22:30

Mě ta panika chytla asi proto, že jsem už 4 týdny na neschopence a mám nad čím přemýšlet :)
@nikol.ada Kdy máš termín? Resp. kdy bys měla rodit?

My jsme už stihli i matriku, kvůli příjmení.

Jak se připravujete na porod? Myslím psychicky, fyzicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
27.10.12 22:34

Ahoj,

tak já jsem už 33. týden a včera jsem teprve vyhrabala věci po malé. Ale byla letní miminko, tak mám hodně body s krátkým rukávam :mrgreen:. Ale tedy 50 nemám dohromady ani s dlouhýma :mrgreen: :mrgreen:. A do porodnice nemám zatím nic :mrgreen:, ale už si říkám, že bych pomalu mohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.10.12 22:34

Tak já nepanikařím ale na minulé kontrole mě paní Dr. polekala že mám příliš krátký děložní čípek, tak chcu bít rači připravena. No a postýlku tu někdo složí jak budu v porodnici s tím si hlavu nelámu. Akorád bych chtěla stihnout ještě napéct cukroví a můžu jít rodit. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak jsem zvedavá co mi řekne :lol: protože klidový režim který mi nakazala se nijak moc nekoná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.10.12 22:37

@janajelinkova9
3. Ledna,
No snažím se nad tím nějak moc neuvažovat. :-D Protože se mi o porodu už i zdá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.10.12 22:45

Tak si začínám připadat jako nějaký „exot“… samozřejmě vím co miminko potřebuje a taky vím co potřebuju já do porodnice, ale prostě ještě máme času dost :-)… většinou se podívám kde co mají a nechávám si to ještě projít hlavou.
Jinak si myslím, že je fajn o porodu něco vědět, zjistit si co člověka čeká v porodnici atd., ale nejlepší je prostě snažit se být do porodu co nejvíc aktivní, je to přirozené a po porodu už taky leháro nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.10.12 22:46

Navíc porodu se nevyhneme tak už ho prostě budeme muset jen přežít, myslím si že my co rodíme poprvé se nemáme čeho bát protože nevíme do čeho jdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.10.12 22:52

JJ to je fakt ale ja jsem se bavila s hokama které rodily nekolikrát a rikali ze kazdý porod byl uplne neco jineho ze semi porádne nevedeli co maji cekat.
Já si myslím že o tom už vím dost jak od znamích tak z netu :-D a stejne to co si precteme nakonec ve skutecnosti muze probíhat uplne jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
27.10.12 22:52

@nikol.ada ahoj, já jsem teda v 34tt.. ale Mrňous je hlavičkou dolů od 27tt - a pořád tam tak je..
Připravené mám už snad všechno - kromě omyvatelných bačkor do porodky.. ale pro miminko úplně všechno.. teda ještě musím dovyprat a vyžehlit věcičky pro Mrně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí