Poradna duly
Jana Čurdová
@lecka Tyy poznáš, jak tam prďolka leží? Já se snažím to rozpoznat, ale moc nevím. Kolem pupku mám často velkou bouly a do protivky dole cítím šťouchání. Jinak si říkám, když mi škytá podbřišek, že má hlavičku dole… ![]()
@janajelinkova9 píše:
@lecka Tyy poznáš, jak tam prďolka leží? Já se snažím to rozpoznat, ale moc nevím. Kolem pupku mám často velkou bouly a do protivky dole cítím šťouchání. Jinak si říkám, když mi škytá podbřišek, že má hlavičku dole…
nevím je to jen pocit vím jak a kde kopal na poslední kontrole a ty kopance jsou pořád stejné nahoře stále spíš jen boule a dole kopance, takže podle mně má stále nohy dole ![]()
@lecka Tak to znamená, že ji mám taky nohama dole… kopance cítím jen dole :/ Ale škytání se „ozývá“ taky spíš dole… ![]()
@janajelinkova9 píše:
@lecka Tak to znamená, že ji mám taky nohama dole… kopance cítím jen dole :/ Ale škytání se „ozývá“ taky spíš dole…
uvidíme za chvíly se moje teorie ověří, beru to podle toho jak kopal před poslední konrolou a to byl nohama dole a teď jsou jen intenzivnější ale v podstatě stejné tak uvidíme ![]()
@janajelinkova9 tak jsem zpátky z kontroly, ty rány co jsem považovala za kopání nožiček bylo způsobeno tím jak prcek hlavičkou naráží na spodek takže je prcek hlavou dole
hodně se mi tím ulevilo i když je to divné na císaře jsem doopravdy jít nechtěla…
@lecka Tak to je fajn, to už by se otočit nemusel…
Já mám právě obavy, jak tam leží… já jdu v úterý, tak se to dozvím…
@janajelinkova9 píše:
@lecka Tak to je fajn, to už by se otočit nemusel…Já mám právě obavy, jak tam leží… já jdu v úterý, tak se to dozvím…
jj říkal že je malá pravděpodobnost že by se mu to povedlo, prý gravitace bude už působit:-)
@lecka
No vídíš, já se dozvím zítra jak jestli už se prek otočil a taky to jak dlouho jeste vydrzím. Chtěla bych aspon tak 3 tydny…
Doufám že ten čípek zůstal na stejné velikosti.
Jak často bíváš na FCB nějak jsem tě tam ještě nezastihla… ![]()
Taky cítím kopance většinou jen dole a prcek je hlavičkou dolů, to se asi z toho nedá usuzovat
na 3d ultrazvuku jsem viděla u prvního dítěte, jak tam byl zkroucenej, vlastně chodidla měl na úrovni hlavy, palcem od nohy se kopal do čela ![]()
@nikol.ada píše:
@lecka
No vídíš, já se dozvím zítra jak jestli už se prek otočil a taky to jak dlouho jeste vydrzím. Chtěla bych aspon tak 3 tydny…Doufám že ten čípek zůstal na stejné velikosti.
Jak často bíváš na FCB nějak jsem tě tam ještě nezastihla…
neviděla? já jsem tam v podstatě pořád dá se říct že pokud jsem tady online tak tam rozhodně jsem taky:-)
Ahoj, muzu se k vam pridat? jeste moc nevim jak to tu chodi a co, kde, jak a tak, ale jsem ted 32tt, je to nase druhe dite, uz mame doma 15.ti měsíčního čertíka, ted budeme mit holcicku ![]()
Tak prcek je otočený hlavyčkou dolu a přešně jsem uhodla i jak leží. Taky dává nědky pořádně zabrat… ![]()
@nikol.ada píše:
Tak prcek je otočený hlavyčkou dolu a přešně jsem uhodla i jak leží. Taky dává nědky pořádně zabrat…
tak to je super:-)