Poradna duly
Jana Čurdová
@nikol.ada píše:
@lecka
A to jsem ještě zvědava kolik toho přubude jak se prcek narodí. Víš jak to je příjde jedna teta druhá známí atd… No tak nevím…
mno tohle vůbec nechci vidět
![]()
@nikol.ada píše:
@lecka
No to já taky neA ty uz máš prcka? Nebo jsi těhu?
já čekám mimčo před vánoci:-)
@nikol.ada píše:
@lecka
První? A už víš co to bude?
jj čekám první, ale vzhledem k datumu jsme se nakonec rozhodly nechat si to jako předvánoční překvápko:-)
Ty už víš co čekáš? ![]()
@lecka
Jj, kluka… já jsem to chtěla vedět… at vím co mám kupovat… ![]()
@nikol.ada píše:
@lecka
Jj, kluka… já jsem to chtěla vedět… at vím co mám kupovat…
a co jméno?:-)
@nikol.ada píše:
@lecka
Asi Samuel…
my jsme se taky pro Samuela rozhdnuly když to bude kluk..
No já jsem si to rozhodla sama. S otcem maleho nejsem a přítel stím sice moc nesouhlasí ale včera mi řekl že je vlastně jedno jak se bude jmenovat. (spíš si myslím že mi tím naznačil že ustupuje) protože na konec dodal že by mohl mít třeba i klasicke bežné jméno…
![]()
No a pro holku jsem měla vybrane Laura. A co máš pro holku ty?
@nikol.ada píše:
No já jsem si to rozhodla sama. S otcem maleho nejsem a přítel stím sice moc nesouhlasí ale včera mi řekl že je vlastně jedno jak se bude jmenovat. (spíš si myslím že mi tím naznačil že ustupuje) protože na konec dodal že by mohl mít třeba i klasicke bežné jméno…![]()
No a pro holku jsem měla vybrane Laura. A co máš pro holku ty?
holka bude Klaudie
Laura je moc pěkné
Vidíš to je taky pěkné jméno a taky celkem neobvykle… Já jsem si totož řekla že nechcu typické jméno které má každe 3 dítě… ![]()
@nikol.ada píše:
Vidíš to je taky pěkné jméno a taky celkem neobvykle… Já jsem si totož řekla že nechcu typické jméno které má každe 3 dítě…
Ahoj holky jak se dneska vede? Já začínám mít nerva zejtra jdu k dr. a zjistím zda se prcek konečně otočil v 31tt byl hlavou nahoře a mám hnusný pocit že stále je hlavou nahoře…