Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já budu mít spíš termín na konci června, podle kalkulaček na netu. u doktorky jsem ještě nebyla, ale přidal bych se ![]()
Ahoj holky já bych měla mít termín koncem června u dr. už jsem byla ale na krev jdu až za týden holky máte také bílý výtok po ránu nejvíc ![]()
Tak já podle kalkulaček budu mít termín někdy 3.7., ale jsem po císaři, takže beztak půjdu dříve…a na krev nejdu, jdu až přímo na srdíčko 14.11.
Ahojky,
taky se přidám. Mám // a termín podle netu začátek července ![]()
U Dr. jsem ještě nebyla, ale podle výpočtů mám termín 6. července
Druhé dítko po téměř 14 ti letech… ![]()
Všechny moc zdravím a gratuluji k těhotenství…před týdnem jsem objevila na testu // a byla jsem šťastná jak bleška
já mám TP podle netu 12.7., ale k mudrovi jdu až 28.11. Už doma jednoho dvouletého caparta máme
a moc se na dlaší mimi těšíme. Omlouvám se za anonym, ale chodí sem moje švagrová, tak aby něco nevyzradila dřív než bych chtěla
Jinak jsem nick-loskachlos ![]()
@Anonymní píše:
Všechny moc zdravím a gratuluji k těhotenství…před týdnem jsem objevila na testu // a byla jsem šťastná jak bleškajá mám TP podle netu 12.7., ale k mudrovi jdu až 28.11. Už doma jednoho dvouletého caparta máme
a moc se na dlaší mimi těšíme. Omlouvám se za anonym, ale chodí sem moje švagrová, tak aby něco nevyzradila dřív než bych chtěla
Jinak jsem nick-loskachlos
máme stejný termin podle netu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak která našla // a má termín v červenci 2013??? Už jsem založila uzavřenou skupinu, tak čekám na schválení