Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Teda tohle dítě bych vážně rodit nechtěla ![]()
http://www.novinky.cz/…ve-dite.html
Taky jsem na to čuměla, jak péro z gauče
Nedovedu si představit, že bych rodila dítě, které by mělo 6kg a už vůbec ne přirozenou cestou
Stačilo mi, že jsem porodila skoro 4kilové dítě ![]()
to si musela totálně roztrhnout jak frndu tak prcinu, to ani nejde přirozenou cestou
Teda to bych taky nechtěla rodit takovýho sumíka chudák maminka, a to běžné kočárky jí taky moc nevydrží a pak tohle nosit a chovat ![]()
Taky jsem si včera říkala, když jsem to četla, že mi 4950g bohatě stačilo ![]()
Příspěvek upraven 01.08.13 v 10:12
To mi neříkejte, že to dítě na obrázku má 6kg, mně přijde že tak 18
![]()
@Tarinka Že jo! Mě taky napadlo, že bych řekla víc, než 6kg. Tak kolem 10 minimálně
![]()
No může mít 6 kilo, když má 57 cm tak mi to přijde docela reálný, ale teda je to maso…
@renda81 to je fakt. když si uvědomím, že syn měl první 4 měsíce koliku a jen jsem ho nosila, tak tohle bych teda asi padla ![]()
Safra ta musí mít víc
když koukám na fotky kluka když měl 6 kilo, tak byl poloviční
ta si tutově rok nesedne ![]()
@fragola píše:
@Tarinka Že jo! Mě taky napadlo, že bych řekla víc, než 6kg. Tak kolem 10 minimálně![]()
My teda mimčo měli takový menší, maličko přes 3kg, ale viděla jsem u kamarádky téměř pětikilovýho novorozence a bylo to pořád malinký miminečko
ale todle ![]()
@tamata, myslím ale, že v Čechách by toto opravdu lékařům jen tak neuniklo.. v ČR je ta prenatální péče místy až přehnaná, plaší se z každého prdu a odchylky od tabulek, ale má to výhodu, že se pak nerodí takoví obři. Kdo ví, jestli bude holčička bez následků..
@fragola píše:
Taky jsem si včera říkala, když jsem to četla, že mi 4950g bohatě stačiloPříspěvek upraven 01.08.13 v 10:12
au… taky slušnej výkon ![]()
Já si zorvna píšu s kamarádkou, která chce odmítnout test na cukrovku, protože jí prej na kurz řekli, že je to zbytečný, tak jsem jí to poslala, třeba se nad tím víc zamyslí ![]()