Porod Přerov 2013-14

13118
23.4.14 18:14

Porod Přerov 2013-14

Ahoj holky,
ráda bych si přečetla pár pozitivních i negativních informací co se týče porodu v Přerově. Pokud možno rok 2013-14.
Já tam rodila 2011, císařem a měla jsem komplikace po sekci, něco mi tam prasklo, tak jsem musela na druhej den znovu na revizi. Doted nevím jestli to byla něčí chyba nebo ne. A ted jsem znovu těhotná a bokjím se rodit v Přerově, ale zas je to blízko. Prej tam je hodně nových(mladých)doktorů…Švagrová tam rodila před 8 m. a zapomněli ji tam kousek placenty a dr.na to přišla až na kontrole po šestinedělí a musela na revizi. Nějak se mi nelíbí ti nezkušení doktoři, ale nevím, nemám zkušenost.
Moc děkuji za všechny vaše zkušenosti s porodnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8-D
687
23.4.14 19:36

Ahoj, já v přerově rodila 6/2012, takže už to je trochu zpátky.. Porod mi vyvolávali a celkově jsem byla spokojená, všechno v pohodě.. Každopádně co nevidět se tam zase objevím, termín mám za chvíli, tudíž potom můžu poreferovat o aktualitách.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
23.4.14 19:47

Švagrová rodila 9/13 a spokojená. První porod před 5 lety s komplikacemi, za které porodníci nemohli, tento v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
23.4.14 19:49
@8-D píše:
Ahoj, já v přerově rodila 6/2012, takže už to je trochu zpátky.. Porod mi vyvolávali a celkově jsem byla spokojená, všechno v pohodě.. Každopádně co nevidět se tam zase objevím, termín mám za chvíli, tudíž potom můžu poreferovat o aktualitách.. ;)

Určitě poreferuj. Myslím, že tohle téma mě bude zajímat až doporodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
23.4.14 19:50

@poplach rodila přirozeně? Jaké měla předtím komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
23.4.14 19:55

Ja si myslim, ze prerovska porodnice je hodne dobra a to i presto, ze mi po prvbim porodu Novota zmrsil siti hraze.¨

v druhem tehotenstvi me naopak zachranil od prenaseni a sla jsem na indukci, porod pohodovy, naprosto skvele me vedla PA (na rozdil od prvního) a sila me mlada dr Blazkova, která si dělala atestaci, byla skvela, no ale i tak jsem po sestinedeli musela na revizi - kousek placenty - tato dr. se mi na sale před zákrokem omluvala, ze to na utz opravdu nevidela…

neberu to jako nejake pochybeni, to se proste stava :nevim:

na druhy porod mam moc pekne vzpomínky, no az na ty novorozenecke sestry, ale uz jsem vedela, co od nich cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
23.4.14 20:02

@surikataXY Svagrové tam taky zapomněli kus placenty. Já teda moc nechápu jak to nemohla vidět. Na mě sestry byli millé, tím, že jsem to měla asi tak blbý, mlíko nebylo, bo se mi to po dvou narkozach nerozjelo tak mi i sami dávali dokrm. Jinak hodně maminkám ani kapku, to na ně občas i zvýšili hlas, že musí přikládat aby se mlíčko rozjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
23.4.14 20:02

Přesně nevím, co měla za problémy- krvácela. Ale pak chodila dost dlouho na hematologii, tak předpokládám, že problmém byl víc v její krvi, než v doktorech. Druhý byl císař-velké dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
23.4.14 20:14

@poplach ten císař v pohodě? Mě by právě i zajímalo jestli mě nechají rodit přirozeně nebo zas CS. Už je to delší doba a přdtím malá byla KP, proto císař, tak nějakdoufám, že tentokrát to vyjde přirozeně, i když nevím jaký to je rodit přirozeně ale horší než můj 1.porod to být snad nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
23.4.14 20:19

Jo, císař v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.4.14 08:11

@verunielka pokud bude dite hlavickou a nebudou jiné komplikace, mela bys rodit prirozene, znam 3 kamosky, které po prvním cisari rodily podruhe prirozene

ja teda byla celkove s prerovem spokojena, je to pro me lepsi porodnice nez fakultka v OL :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.4.14 11:18

@surikataXY Po CS rodily přirozeně v Přerově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.4.14 11:47

V prerove ne, v brne…

ale myslim, ze je to na domluve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
23.5.14 22:36

@verunielka Ahoj, tak druhý prood v Přerově mám za sebou, tak můžu napsat můj pohled na věc..
První porod 6/2012, druhý 5/2014, oba dva vyvolávané po termínu, bez komplikací.. Veškerý personál na který jsem narazila byl milý a trpělivě mi všichni odpovídali na mé otázky.. Během kontrol jsem potkala dost doktorů co před dvěma lety, akorát u porodu jsem teď vychytala mladou doktorku co tam je teprve od května (Grofová), nemůžu si ani trochu stěžovat, byla moc příjemná a šití ani moc nebolelo narozdíl od prvního porodu..
Jediné co mě zarazilo je, že každý doktor se řídil jiným termínem.. Termín podle UTZ jsem měla o týden dřív než podle menses a jeden doktor mi po prvním termínu slíbil kontroly dvakrát týdně, načež mi další doktor řekl, že to ještě nevypadá a obědnal mě zase až za týden, no a za týden mi jiný doktor řekl, že jak jsou termíny dál od sebe řídí se běžně tím podle UTZ, kroutil hlavou nad počínáním doktora na předchozí kontrole a poslal mě hned na následující den na vyvolávání, jelikož už to bylo 10 dní po termínu podle UTZ a to je podle nich nejvyšší čas vyvolávat.. :nevim:
A co se týče často zmiňovaného Hamiltona, tak na poslední kontrole před vyvoláváním se o něj doktor pokusil aniž by mě o tom předem informoval.. Když jsem se ho na to ptala, tak řekl že to běžně dělají když „hrozí“ vyvolávání pomocí prášků..
A váhové odhady se poprvé sekli o 600g (2 dny před porodem) a podruhé o 300g (den před porodem)..

Abych to shrnula, tak Přerov nezklamal, napotřetí tam pojedu zase.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.5.14 06:34

Děkuju za info, plánujete třetí jo? :) To jsi dobrý takk brzo poporodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková