Táborská porodnice a plánovaný císař

wasean
13.4.14 14:08

.

Příspěvek upraven 08.01.15 v 12:18

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
13.4.14 14:32

A proč nastupuješ v pondělí??, nějaké komplikace,??? jinak že stačí nastoupit až den před tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wasean
13.4.14 14:49

.

• Citovat
  • Upravit
451
13.4.14 15:34
@wasean píše:
Dobré odpoledne, Táborské maminky co ste rodili ve zdejší nemocnici plánovaným císařem ve spinální anestezii, můžete mi napsat jak to probíhá? Nastupuji v pondělí ráno, císař se bude dělat ve čtvrtek. Co se mnou budou dělat v to pondělí? Ok kdy musím být lačná, dělají klystýr? Kdy se po spinálu vstává z lůžka a kdy vás přeřadí na normální pokoj, jak je to s kojením? Kdy po cs pouští domů? ATd. děkuji za odpovědi:)

No píšeš že jdeš na císaře ve čtvrtek, tak proto se diví. Mám za sebou císaře klasiku v Táboře a spinál v Písku. Obojí je prakticky stejný. Den před tím hospitalizace. Nebudou s tebou dělat prakticky nic až na klasický vyšetření plodu a pod. Nedají ti najíst, takže klistýr se dělat vůbec nemusí. Ráno dostaneš před zákrokem asi hodinu kapačky a ty už ti zůstanou až do druhýho dne. Pak dostaneš cévku, na sále napíchnou spinál, odrodíš, zašijou a jdeš na JIP. Odtama se odchází po 24 hod stejně jako po klasice. Pokud budeš k tomu, pokusíš se kojit už na JIPce. S jídlem si předtím nedělej hlavu. Klidně si dej ještě oběd, jestli nastupuješ po obědě. Pokud nastupuješ dřív, sami ti řeknou co a jak. Domů se chodí když je všechno v pořádku, tak stejně jako po obyč. porodu. Ten pátý den. Někdy šestý a celý je to na posouzení doktora. Jinak ti držim všechny palce co mám aby všechno dopadlo dobře, protože už bych tam nikdy rodit nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wasean
13.4.14 22:30

.

• Citovat
  • Upravit
wasean
13.4.14 22:34

.

Příspěvek upraven 08.01.15 v 12:17

• Citovat
  • Upravit
451
14.4.14 02:40
@wasean píše:
@Rashina děkuju za info a držení palců:)! Můžu se teda ještě zeptat proč už bys tam znovu nešla?

Jelikož tam dneska nastupuješ, tak nemůžeš. V žádném případě tě nechci v tuhle chvíli ničím děsit a neměla jsem to ani nadhazovat. Snad bych ti jen poradila, aby sis na sebe a malé dávala pozor a cokoli se ti nebude zdát v pořádku, tam začni řešit. Nestyď se a chtěj pro vás dva to nejlepší. Držím palce jak říkám a věřím, že všechno proběhne bez komplikací. Za týden touhle dobou už budete s prckem doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
14.4.14 02:51

@wasean mam to za sebuou dva mesice:-)

Pece dobra, neboj se. Pokud bud vse v poradku, ty i prcek, jdete v nedeli domu. Ve stredu te postavi, doprovodi do koupelny a pomohou osprchovat, ve ctvrtek tez a jdes pak na normalni pokoj, od patku pak mas prcka u sebe na ookoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prdolkaprdolka
4.7.17 13:22

Mám naléhavou otázku. Byl mě dneska primářem Táborské porodnice naplánovaný císařský řez. Podle slov primáře se po plánovaném císaři dostanu na aro? Co tím myslel? Klasické aro nebo pooperační pokoj jaký jsem měla po akutním císaři? S primářem není řeč, neustále si tvrdí svou. Jako to, že mám opět KP když mám ve skutečnosti hlavičkou dolů ale slabou jizvu. Nevíte co na 100 % zabere abych raději porodila dřív a tzv. akutním císařem? Byla bych víc v klidu.

• Citovat
  • Upravit
86
4.7.17 13:43
@prdolkaprdolka píše:
Mám naléhavou otázku. Byl mě dneska primářem Táborské porodnice naplánovaný císařský řez. Podle slov primáře se po plánovaném císaři dostanu na aro? Co tím myslel? Klasické aro nebo pooperační pokoj jaký jsem měla po akutním císaři? S primářem není řeč, neustále si tvrdí svou. Jako to, že mám opět KP když mám ve skutečnosti hlavičkou dolů ale slabou jizvu. Nevíte co na 100 % zabere abych raději porodila dřív a tzv. akutním císařem? Byla bych víc v klidu.

No to koukam, ja myslim ze aro bude ten pooperacni pokoj. Mam za sebou v Tabore akutni cs 2012 a planovany cs 2014 a po obou sem byla v nem…tak snad tam nejsou nejaky novoty. Co zavolat na oddeleni a zeptat se ze ti neni jasne co rikal doktor a kde tedy po porodu cs budes?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.7.17 14:13

Mají jen jeden pooperacni pokoj a to porad ten stejnej jako byl vždycky, primare hodte za hlavu, holub je vždycky divnej ptak a divnym zustane. a jestli nechcete rodit sekci tak proc na ni kyvnout, jestli cekate druhé a jizva je ok není důvod pro sekci můžete zkusit rodit normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.7.17 14:15

Nechte se prohlednout jinym lekarem, ja mela jizvu 4 mm a bylo mi receno ze je silna az dost, a jestli mate hlavicku dole tak bych na sc nekyvla je to jen na vas nikdo vas do niceho nemůže nutit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.17 14:57

Úplně asi nechápu, on ti tvrdil, že dítě je KP, ale ty tvrdíš, že není??? No každopádně po obou SC (akutním i plánovaném) jsem byla na tom pooperačním pokoji, ale měla jsem spinální anestezii. A taky jsem slyšela, že primář jen tak SC neplánuje :nevim: a radši bych asi šla na plánovanej, než aby se pak něco zvrtlo a byl akutní.

• Citovat
  • Upravit
prdolkaprdolka
8.7.17 12:44

Dobrý den, když mám planový císař ( samotný zákrok ) ve čtvrtek kdy mě dají v Táborské porodnici na normální pokoj. Nesnáším když musím celý den ležet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková