Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chci se s vámi o něco podělit dneska jsem 41+0 takže přenáším do toho ještě ležím v porodnici kvůli Covidu (horečky, kašel, bolesti svalů, hlavy a nechutenství nic nejím protože mi nic nechutná…) Bojím se o miminko strašně… 17 jsem měla přijít na vyvolání jenomže jsem spíš přijela kvůli horečkám… Jsem už zoufalá nevím co mám dělat… ![]()
Neboj se, nemoc brzy pomine, s miminkem to zvládnete a porod taky - myslím, že telo ví, co a jak! ![]()
Určitě nejsi první ani poslední co bude rodit s covidem…neboj se, to určitě zvládneš
ať to máš brzy za sebou a užíváš si miminka ![]()
Ahoj, rodila jsem před 14 dny také s covidem. Tři dny před termínem mi začaly příznaky ( horečky jsem neměla, ale jinak to probíhalo jako silnější viróza - kašel, rýma, bolest hlavy, slabost) a den po termínu jsem ho měla potvrzený z pcr. Když jsem nastupovala do porodnice, bylo mi sice už trochu líp, ale fit jsem rozhodně nebyla a porodila jsem zdravou holčičku. Nebudu lhát, byla jsem vyřízená a ráda, že je to za mnou a dávala se do kupy ještě nějakej čas, ale člověk je rád, že všechno dopadlo dobře. Ženská vydrží hodně, to mi věř
a miminko bude v pořádku, neboj ![]()