Porod s Covidem

37
20.2.22 11:10

Porod s Covidem

Ahoj chci se s vámi o něco podělit dneska jsem 41+0 takže přenáším do toho ještě ležím v porodnici kvůli Covidu (horečky, kašel, bolesti svalů, hlavy a nechutenství nic nejím protože mi nic nechutná…) Bojím se o miminko strašně… 17 jsem měla přijít na vyvolání jenomže jsem spíš přijela kvůli horečkám… Jsem už zoufalá nevím co mám dělat… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5378
20.2.22 11:13

Neboj se, nemoc brzy pomine, s miminkem to zvládnete a porod taky - myslím, že telo ví, co a jak! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.2.22 11:14

@Takco Děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
20.2.22 11:23

Určitě nejsi první ani poslední co bude rodit s covidem…neboj se, to určitě zvládneš :kytka: ať to máš brzy za sebou a užíváš si miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.2.22 11:26

@Monchichik Děkuji :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.2.22 16:06

Ahoj, rodila jsem před 14 dny také s covidem. Tři dny před termínem mi začaly příznaky ( horečky jsem neměla, ale jinak to probíhalo jako silnější viróza - kašel, rýma, bolest hlavy, slabost) a den po termínu jsem ho měla potvrzený z pcr. Když jsem nastupovala do porodnice, bylo mi sice už trochu líp, ale fit jsem rozhodně nebyla a porodila jsem zdravou holčičku. Nebudu lhát, byla jsem vyřízená a ráda, že je to za mnou a dávala se do kupy ještě nějakej čas, ale člověk je rád, že všechno dopadlo dobře. Ženská vydrží hodně, to mi věř ;) a miminko bude v pořádku, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí