Porod s vyhřezlou ploténkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
15.4.18 11:17

Záda

@Angree Zdravím,dopadlo to tak, že jsem se v srpnu 2015 totálně rozsypala. Pomohlo mi až moře a plavání, zázračně mi to hodilo záda zpátky. Potom opět problémy se vstáváním z postele a občas špatný pohyb a prudká bolest.Do toho mi byly doporučeny rehabilitace, které mi předepsala přímo rehab. doktorka. Šla jsem 6×, výsledek=narušená krční páteř. Do měsíce po rehab.tiky hlavou, běhání po neurologii. S výsledkem (zdravotní personal se kryje za každé situace)máte esenciální třes!!!Obrovský šok já v 35letech!!!??? :Upadla jsem do deprese, jen při představě, že se to bude zhoršovat a postupovat po celém těle. I když jsem na nero. říkala, že je to po rehábkách, tak mi mudr oponovala, že to je vyloučené, bez Ct a jiných vyšetření, vyřkla ortel a hotovo.Ze dne na den se mi sesypal svět. Slyšela jsem jen slova doktorky,,na to se neumírá a když tak Vám dáme botulotoxinové injekce do krku na zmírnění třesu,,.Kontrola za půl roku.
Po půl roce na kontrole změna verdiktu:teď tu byl pán ten má esenciální třes, vy ne, na kontrolu už nechoďte, jen při potížích. Další šok, to je to zdravotnictví, které nám má pomáhat???A místo toho jsem malem skončila na psychiatrii!!!Nyní v prosinci 2017 motání hlavy i jsem upadla a k tomu rozostřené vidění. šla jsem k mojí mudr. Rentgen páteře, zajděte si na fyzioterapii sportovního institutu, jsou výborní. Jen návštěva se platí 200,–Kč. Zkusila jsem a můžu jen doporučit, byla jsem zatím jen 3×, nejen ze jsem bez bolesti, ale běhám, začala jsem normálně běhat 2až 3km ob den :D Jsem spokojená, musím tedy cvičit doporučené cviky, ale je to zázrak. Byla jsem celá pokřivená, jedno rameno bylo výš ne6 druhé, pánev do vrtule a já se krásně srovnala. Nikdy jsem nevěřila, že budu zase běhat a jde to.Jsem šťastná a nemám žádný omezený pohyb, je to skvělé. Jsou to odborníci… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí