Když odteče plodová voda...

126
24.1.11 10:16

Když odteče plodová voda...

Za jak dlouho jste začaly rodit, poté co vám odtekla plodová voda? Mám to do porodnice tak hodinu, sice budu týden před porodem už v Praze, ale kdyby to na mě náhodou přišlo dřív, tak jestli bych to stihla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
24.1.11 10:20

já si myslím, že stihneš v pohodě :wink: , porod většinou není do hodiny. Ta hodina je ještě v pohodě, já to mám do porodky při velkém provozu v centru Prahy tak 2 hodiny, u třetťorodičky už to bude trochu na pováženou aspoň podle doktora, ale taky si myslím, že zvládneme, zvládli i jiní, musíme taky. Jo a porod ti nemusí začít odtokem plodové vody, to je jak a u koho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.1.11 10:24

mě vždycky vodu píchli. jinak je to potom už krátká doba, stahy se zintenzivní a jsou silnější. …já myslím, že tak do hodiny, ale je to u každého jinak. nejdříve začínají kontrakce jako takové, potom odtéká voda, ale jak by měla začít odtékat dříve, tak do porodnice okamžitě, to totiž začíná samotný porod. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
24.1.11 10:24

já jsem rodila za 2 dny potom, co začala odtékat voda. Do porodnice jsme jeli hned, a tam jsem čekala až to přijde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
24.1.11 10:26

Ahoj, mě praskla ve 4hod ráno, silnější kontrakce jsem měla od 8 hodin a málá se narodila ve 14:42. Ale sousedce se malý narodil do dvou hodin od prasknutí plodovky. Každý to má jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548

První dítě? Voda mi odtekla ve 3 ráno a ANežka se narodila 15 minut před půlnocí 8-) Říká se, že bys měla být do hodiny v porodnici, kvůli možným infekcím, kontrole, jestli jde opravdu o plodovou vodu a jestli je čistá… taky jsem měla strach, že mi praskne v mhd nebo v obchodě nebo tak něco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett

za 4 hodiny byl venku od prasklé vody, byla to rychlovka

• Citovat
  • Upravit
14
24.1.11 10:29

No me praskla voda ve 21hod a mela sem hned kontrakce po 7minutach do nemocnice jsem jela po 22hod.Jelikoz to bylo moje druhe dite bala jsem se aby to nebylo rychle ale mala je az 7,45 druhy den.Kazdy porod je jiny u syna jsem mela to same voda ve 21h a syn je v 6,45.Mam deti 1Olet od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
24.1.11 10:30

Ahoj, tak u prvního mi praskla plodová voda v 18hod(ležela jsem ale už v nemocnici na rizikovém) a kluka jsem porodila až druhý den ve 23.31 u druhého mi opět praskla voda ve 23.30 (to jsem byla doma), tak jsem se v klidu vysprchovala, vzala 2 vložky, oblékla a muž mě odvezl do porodnice. Kluk se narodil v 9.32. U každé je to jiné. Takže držím pěstičky ať je pěkný porod a dítko i ty jste zdraví. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.1.11 10:32

no holky, já vám normálně závidím :cry: , já vždycky otevřená na 4 cm 2 dny, odtok plodovky jsem nikdy nezažila, museli píchnout a pak ještě kapačka aby to po těch 2 dnec bolestí postupovalo, doufám že třetí půjde sama jak má jinak se jdu :pocitac: i když tahle si už cesty chystá, ale jestli bude postup zase ten samý, tak mě trefí šlak, 2 dny navíc s kontrakcema jak pes v porodce se mi teda být nechce a těch schodů a kilometrů co jsem vždycky nachodila a k ničemu. Fakt závidím v dobrém :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
24.1.11 10:34

Voda mi praskla v 11 rano,bolesti zacal V 16hod. a mala se narodila v 1hod ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.1.11 10:38

Po prasknutí vody za 10,5 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
24.1.11 10:40

Hele je to individualni. Me praslka v 7:00 kvuli tomu, ze byl maly KP jsem musela ihned jet do porodnice a bylo to stesti, nebot jen jsem prijela uz me hnali na porodni sal a maly se narodil 9:40
Ale znam holky co jim praslka plodova voda a nakonec jim museli pichat oxitocin, aby porod vubec zacal a jedna nakonec sla i na cisare, nebot porod vubec nepostupoval - takze tezko rici. Kazda to ma jine a kazdy porod je jiny.
U prvniho mi praslka plodova voda a kontrakce nikde. Zacli az asi hodinu pred narozenim maleho a to hned po peit minutach.
U druheho mi zacli kontrakce hned po peti minutach a plodovou vodu mi nakonec pichli, aby se porod rozjel. Pak se maly narodil za pul hodiny.

Příspěvek upraven 24.01.11 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.1.11 10:41

betyy.b ty máš nový obrázek, nebo se mi jen zdá ty ďáblice jedna? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.1.11 10:42

voda mi praskla před půlnocí a malej se narodil až ve třičtvrtě na sedm večer druhý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí