Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj prosím Vás chci se zeptat jestli miminko během kontrakcí se pohybuje..Myslím že to na mě jde,ale malej se přestal úplně hýbat..Je to v pořádku? ![]()
Ty jo, to už je dávno co jsem rodila,ale myslím, že jsem byla tak vyvalená, že pohyby jsem taky už necítila, prostě jen ty kontrakce. Asi bych to jako hroznej problém neviděla.
Přeju ať to dopadne a ať to máte co nejdřív zasebou ![]()
můj malej si krásně při prvních kontrakcích spinkal, PA na monitorech ho musela budit
![]()
ale pokud máš divný pocit, upaluj do nemocnice, ono to může být přiznak nějaké komplikace
Také bych to viděla na návštěvu porodnice.Budeš mít jistotu že je mimi ok.
Ahoj,je to těžké posoudit. Mimi by se nemělo přestat pohybovat,ale jestli máš silnější kontrakce tak je normální, že přes ty kontrakce pohyby necítíš. Měla jsem kontrakce dlouho a celou dobu jsem malou necítila,ale vše bylo ok. Pak už se to pozná jen podle monitoru. Jestli se Ti něco nezdá, určitě vyraž do porodnice. Tam Ti natočí monitor a když to nebude na porod, klidně tě zas pošlou domů,ale budeš v klidu, že je mimi v pořádku.
Tak držím pěsti,ať jde vše hladce.
Martina
Nějak si to nemůžu uvědomit.
Spíš bych řekla, že jsem ho necítila, že byl jako „štajf/v pozoru“ co se bude jako dít… Ale jistá si nejsem. ![]()
Radši do porodnice…ale nestresuj se.V porodnici během pásů a kontrací jsem taky pohyby necítila…asi z toho byla i malá vystrašená ![]()
děkuju holky,malej se zacal zase hybat a kontrakce ustaly,asi sem jen plašila,moje první děcko a druhý těhotenství..první bylo zamlkle tak sem trochu hysterka.Díky za rady.. ![]()
Co si tak pamatuju, tak jsem ho trošku cítila. Ale ne pořád, asi jen jednou nebo dvakrát. Kontrakce jsem měla výživné celý den, narodil se o půlnoci ![]()
natychat píše:
děkuju holky,malej se zacal zase hybat a kontrakce ustaly,asi sem jen plašila,moje první děcko a druhý těhotenství..první bylo zamlkle tak sem trochu hysterka.Díky za rady..
Hodně štěstí
a pevné nervy, ať ti vše dobře dopadne ![]()
Já když měla kontrakce, tak se malý podle mě vůbec nehýbal a to jsem rodila 20 hodin a nebo jsem to absolutně nevnímala ![]()