Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já rodila akutním císařem poté, co jsem se tam dostavila v neděli odpoledne, že trochu krvácím, asi to nic není, jenom pro jistotu… a za tři hodiny už jsem ležela na sále, v 31. týdnu, takže žádná taška nachystaná nebyla, manžel holt druhý den jezdil sem a tam, něco mi přivezla mamka (koupit gumičku do vlasů by prostě muž nezvládl
) a zvládlo se to v pohodě. Jo a jídlo mi tam teda nechutnalo, i ty rohliky mi přišly horší, než obvykle ![]()
Takže buď fakt v klidu, i kdybys tam přijela úplně bez ničeho jako já, tak se o tebe postarají ![]()
Aha, tak teď byly loupáky s mlékem, rohlíky tmavý se sýrem, šunka, čevabčiči, zelenina......prostě fakt rozmanitý a dobrý
Asi se zlepšili ![]()
Já taškuu na sál měla (jen batůžek), odpo mi manžel přinesl zbytek na šestinedělí. na sálech je okolo postele asi metr prostoru, v tom stojí doprovod, personál, monitor… na zbytečné kufry není místo-
Toaleták nepotřebuješ, pleny ručník ano.
papajinka píše:
Aha, tak teď byly loupáky s mlékem, rohlíky tmavý se sýrem, šunka, čevabčiči, zelenina......prostě fakt rozmanitý a dobrýAsi se zlepšili
jo no, vyměnili šefkuchaře ![]()
Tea 24 píše:
závidím,závidímkdyž si na to vzpomenu tak mě natahuje
(co to bylo tenkrát
myslim si že drcený játra s mlíkem nebo smetanou, už nevím) ale to už jsme vybočili z tématu
![]()
Toho ja se nebojim, me bohuzel chutna (skoro) vsechno a v neomezenem mnozstvi ![]()
Ahoj holky,
co jste sem psali, tak bych aktuálně napsala, že je dobré vzít třeba dudlík pro mimi a taky chtějí teploměry - na pravidelné měření teploty u dětí. Rodila jsem v únoru a je fakt, že přetopeno tam bylo, ale župan jsem užila. Třeba na chodbě.
Co se týče jídla.. taky nejsem vybíravá, luxus to není (!..:-)), ale těch pár dní se to vydržet dá. Jen mě občas zaráželo množství pečiva a skladba jídelníčku:-) (viz nadýmání)
Přeju všem zdravá miminka!
Ahoj, taky premyslim o porodu u Apolinare, byla jste spokojen
a?
Ahoj! Pokud to muzu shrnout, vse bylo v poradku a bez komplikaci. Kdybych rodila znovu a bylo by jakekoliv riziko, sla bych k Apolinari rada znovu. Jinak bych ale zkusila jinou porodnici. Trochu mi vadilo prostredi. Nic zasadniho, odrazujiciho ale na mysli nemam:-)
@jesterka3007 ahoj, já jsem tam rodila před rokem a půl a v říjnu budu zas
všechno dobrý, měla jsem plánovaný císař a miminko stále jen spalo, tak mi trošku zapracovali hormony a obrečela jsem, že nepapá… víš co, celkově si myslím, že v tom stavu, jak se Ti pak najednou hormony zblázní, Ti může nebo nemusí vadit cokoli
hlavní je, naladit se na mimi, snažit se odpočinout si (to se Ti doma dloooouho nepodaří) a bude to ok
jo a jak psaly holky, kdybych byla měla jenom doklady a ručník, všechno stačí až druhý den, když donese manžel. tak hodně štěstí ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.