Porod u Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
13.9.11 12:58

Já rodila akutním císařem poté, co jsem se tam dostavila v neděli odpoledne, že trochu krvácím, asi to nic není, jenom pro jistotu… a za tři hodiny už jsem ležela na sále, v 31. týdnu, takže žádná taška nachystaná nebyla, manžel holt druhý den jezdil sem a tam, něco mi přivezla mamka (koupit gumičku do vlasů by prostě muž nezvládl :-D) a zvládlo se to v pohodě. Jo a jídlo mi tam teda nechutnalo, i ty rohliky mi přišly horší, než obvykle :mrgreen:
Takže buď fakt v klidu, i kdybys tam přijela úplně bez ničeho jako já, tak se o tebe postarají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
13.9.11 12:58

Aha, tak teď byly loupáky s mlékem, rohlíky tmavý se sýrem, šunka, čevabčiči, zelenina......prostě fakt rozmanitý a dobrý :mrgreen: Asi se zlepšili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.9.11 13:08

Já taškuu na sál měla (jen batůžek), odpo mi manžel přinesl zbytek na šestinedělí. na sálech je okolo postele asi metr prostoru, v tom stojí doprovod, personál, monitor… na zbytečné kufry není místo-
Toaleták nepotřebuješ, pleny ručník ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.9.11 13:32
papajinka píše:
Aha, tak teď byly loupáky s mlékem, rohlíky tmavý se sýrem, šunka, čevabčiči, zelenina......prostě fakt rozmanitý a dobrý :mrgreen: Asi se zlepšili :palec:

jo no, vyměnili šefkuchaře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.9.11 16:56
Tea 24 píše:
závidím,závidím :mrgreen: když si na to vzpomenu tak mě natahuje :poblion:(co to bylo tenkrát :think: myslim si že drcený játra s mlíkem nebo smetanou, už nevím) ale to už jsme vybočili z tématu :lol: :lol:

Toho ja se nebojim, me bohuzel chutna (skoro) vsechno a v neomezenem mnozstvi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 17:09

Ahoj holky,
co jste sem psali, tak bych aktuálně napsala, že je dobré vzít třeba dudlík pro mimi a taky chtějí teploměry - na pravidelné měření teploty u dětí. Rodila jsem v únoru a je fakt, že přetopeno tam bylo, ale župan jsem užila. Třeba na chodbě.
Co se týče jídla.. taky nejsem vybíravá, luxus to není (!..:-)), ale těch pár dní se to vydržet dá. Jen mě občas zaráželo množství pečiva a skladba jídelníčku:-) (viz nadýmání)
Přeju všem zdravá miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 19:35

Ahoj, taky premyslim o porodu u Apolinare, byla jste spokojen
 a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 19:42

Ahoj! Pokud to muzu shrnout, vse bylo v poradku a bez komplikaci. Kdybych rodila znovu a bylo by jakekoliv riziko, sla bych k Apolinari rada znovu. Jinak bych ale zkusila jinou porodnici. Trochu mi vadilo prostredi. Nic zasadniho, odrazujiciho ale na mysli nemam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.7.13 13:55

@jesterka3007 ahoj, já jsem tam rodila před rokem a půl a v říjnu budu zas ;) všechno dobrý, měla jsem plánovaný císař a miminko stále jen spalo, tak mi trošku zapracovali hormony a obrečela jsem, že nepapá… víš co, celkově si myslím, že v tom stavu, jak se Ti pak najednou hormony zblázní, Ti může nebo nemusí vadit cokoli :D hlavní je, naladit se na mimi, snažit se odpočinout si (to se Ti doma dloooouho nepodaří) a bude to ok ;) jo a jak psaly holky, kdybych byla měla jenom doklady a ručník, všechno stačí až druhý den, když donese manžel. tak hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková