Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky! Je tady někdo, kdo ma termín začátkem unora? Ja mam 5.2,a je to čekání už hodně unavni ![]()
Ahojky…my „únorovky“ máme diskuzy…těhotenství a vše okolo…tak se přidej
Jinak já mám termín 4.2.2015 ![]()
Jej Děkuji
určíte se pridam k vam
jinak jsem rada že mame skoro stejný termin
Nemáš vůbec za co…jen škoda, že ses nepřidala už dřív!! ![]()
A jinak, jak jsi na tom?? Co vyšetření, čípek UTZ?? A holčička bo kluk??? A jméno?? To jsou otázky, co?? ![]()
Nemůžu vas ted najít(( No do ted jsem to nějak zvládala, dělali jsme rekonstrukci tak ze jsem bila akční, od minulého týdne uz je to o hodně horší(( Sotva hodim, břicho mam ohromný, a 25 kilo navic z minulého tydne poslíčky každý den) nejhorší tera v noci, usínám tak v 3.00 rano
jinkak to bude 2 holka
cipek 2,5 cm, ZB na 1 prst, tak ze k porodu to zatim neni( Co ty? Jak sy uživas těhotenství? Bude to první dítko? Koho pak čekáte vy?
https://www.emimino.cz/…nkovani/112/?… Tady jsme…jsme uzavřená skupinka, tak si zažádej… ![]()
Holky omlouvám se za vyruseni…jsem po porodu..a zůstaly my tehu vitamíny..nechtěly by jste si je koupit…
Ahojky, cítím se dobře, dneska jsem si byla domluvit CS na 10.2. pěkné datum jsem si vybrala tak snad to vydržíme
Ja mam taky termin podle utz 14/2 nebo 17/2 a taky asi nejspis pujdeme cisarem.. ty jo tak to mas celkem brzo k e klasickymu terminu tak drzim palecky at jste vcelku. Ja teprve budu termin resit.. malej se nam nechce otocit a uz budu 36tt
a proc ty mas cisar? @Diggy
uvidime treba se jeste otoci ale tezko myslim ze uz ted mu je tam fest
@kaaminek na císař musím kvůli ulcerozni kolitidě - zánět střev, a mám problémy s konečníkem, tak snad do termínu vydržím
@Kebinka jé to je krásné datum, ten jsem chtěla k císaři, ale nakonec máme jiné ![]()