Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky, chci se zeptat zda se tu najde nějaká těhulka co má v březnu termín a chystá se rodit v Šumperku, Olomouci ![]()
Já mám termín 23. 3. 2015, ale kde budu rodit ještě nevím, pořád přemýšlím, čekám na zkušenosti kamarádek co budou rodit ted v lednu a v únoru a na posledních chvíli se rozhodnu ![]()
@lenny-h Téda, tak to je náhoda!
já mám také termín 23.3
a jsi z okolí Šumperka? ![]()
Já bydlím u přítele ve Zvoli
A čekáš první miminko a kolik ti je??
Já čekám holčičku a ty?? ![]()
Jo první mimčo, taky holčička, teda doufám, že se nic nezmění, ukázala se až včera na UZ, dříve se nechtěla natočit, takže mě snad u porodu ničím navíc nepřekvapí
, je mi 24, a co slyším od známých nebo čtu jinde, tak v březnu bude hodně holčiček:-D už ses rozhodla kterou porodnici nebo pořád taky nevíš?
No ta naše princezna se ukázala ve 20tt
A také čekám první mimčo a je mi 20
A jojo teďka také slýchám že všichni čekají holčičky. No asi bych chtěla být v Šumperku. Chodila jsem tam na praxi a vím teda jak to tam chodí, je to taky menší odd. tak si říkám že mi pomůžou víc jak někde ve velké nemocnici. Co ty??
A kolikátý týden jsi dnes přesně?? ![]()
Tak ve 20. týdnu jsem byla u třech různých doktorů na různých UZ (genetika, srdíčko, 3D) a na všechny ukazovala zadeček
takže jsem se smířili, že to bude překvápko do porodu, jen nám to nikdo nevěřil, všeci si mysleli, že to nechceme říct…přesně jsem 29+6 tt, takže seš zdr. sestřička, žes chodila na praxi? já právě v Šumperk nemám moc důvěru, manžel taky ne, ale zase jsem slyšela od kamarádek, že se tam zlepšili a byli spokojeni, tak právě nevím…v Olomouci taky byli spokojeni, je to těžké, vybavení a zázemí mají výborné v obou porodnicích, je to pak o lidech, co tě budou ošetřovat a rodit
A jak na dobrého doktora a sestry, tak na blba narazíš všude, to je to, co neovlivním
Paráda, jsem také 29+6
No furt se z toho nemůžu vzpamatovat že jsem našla někoho kdo je na tom uplně stejně a ještě bydlíme kousek od sebe
A no jsem zdravotnický asistent. A já jsem v Šumperku byla vždy spokojená, jak na praxi tak i jako pacient. Porodnické a novorozenecké odd. tam mají super vybavené. Ale jak píšeš, nikdy nevíš na koho narazíš. Ale já jsem spíše pro Šumperk.. ![]()
A víš co je ještě lepší? Já mám toho 23.3 narozeniny
Kdyby se ta naše beruška narodila na termín byl by to ten nejkrásnější dáreček! ![]()
To je něco, ještě, že nejde určit i přesnej čas:-D, také jsem nečekala, že na někoho takto narazím a pracuješ nebo seš doma?
Omlouvám se za plevelení diskuze. Hledám krasobruslařky, baletky, případně gymnastky, tanečnice ze Šumperska pro nově vznikající krasoklub.