Porod březen 2015 Šumperk

1120
14.1.15 17:16

Porod březen 2015 Šumperk

Ahoj maminky, chci se zeptat zda se tu najde nějaká těhulka co má v březnu termín a chystá se rodit v Šumperku, Olomouci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
14.1.15 18:00

Já mám termín 23. 3. 2015, ale kde budu rodit ještě nevím, pořád přemýšlím, čekám na zkušenosti kamarádek co budou rodit ted v lednu a v únoru a na posledních chvíli se rozhodnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.1.15 18:16

@lenny-h Téda, tak to je náhoda! :potlesk: já mám také termín 23.3 :pankac: a jsi z okolí Šumperka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.1.15 18:31

:D jsem ze Zábřeha, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.1.15 18:34

Já bydlím u přítele ve Zvoli :mrgreen: A čekáš první miminko a kolik ti je?? ;) Já čekám holčičku a ty?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.1.15 18:47

Jo první mimčo, taky holčička, teda doufám, že se nic nezmění, ukázala se až včera na UZ, dříve se nechtěla natočit, takže mě snad u porodu ničím navíc nepřekvapí :D, je mi 24, a co slyším od známých nebo čtu jinde, tak v březnu bude hodně holčiček:-D už ses rozhodla kterou porodnici nebo pořád taky nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.1.15 18:58

No ta naše princezna se ukázala ve 20tt :) A také čekám první mimčo a je mi 20 :) A jojo teďka také slýchám že všichni čekají holčičky. No asi bych chtěla být v Šumperku. Chodila jsem tam na praxi a vím teda jak to tam chodí, je to taky menší odd. tak si říkám že mi pomůžou víc jak někde ve velké nemocnici. Co ty?? :) A kolikátý týden jsi dnes přesně?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.1.15 19:11

Tak ve 20. týdnu jsem byla u třech různých doktorů na různých UZ (genetika, srdíčko, 3D) a na všechny ukazovala zadeček :lol: takže jsem se smířili, že to bude překvápko do porodu, jen nám to nikdo nevěřil, všeci si mysleli, že to nechceme říct…přesně jsem 29+6 tt, takže seš zdr. sestřička, žes chodila na praxi? já právě v Šumperk nemám moc důvěru, manžel taky ne, ale zase jsem slyšela od kamarádek, že se tam zlepšili a byli spokojeni, tak právě nevím…v Olomouci taky byli spokojeni, je to těžké, vybavení a zázemí mají výborné v obou porodnicích, je to pak o lidech, co tě budou ošetřovat a rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.1.15 19:13

A jak na dobrého doktora a sestry, tak na blba narazíš všude, to je to, co neovlivním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.1.15 19:17

Paráda, jsem také 29+6 :mrgreen: :mrgreen: No furt se z toho nemůžu vzpamatovat že jsem našla někoho kdo je na tom uplně stejně a ještě bydlíme kousek od sebe :mrgreen: A no jsem zdravotnický asistent. A já jsem v Šumperku byla vždy spokojená, jak na praxi tak i jako pacient. Porodnické a novorozenecké odd. tam mají super vybavené. Ale jak píšeš, nikdy nevíš na koho narazíš. Ale já jsem spíše pro Šumperk.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.1.15 19:24

Tak to nej něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.1.15 19:24

Mě se nezobrazuje napsanej text :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.1.15 19:25

A víš co je ještě lepší? Já mám toho 23.3 narozeniny :mrgreen: :srdce: Kdyby se ta naše beruška narodila na termín byl by to ten nejkrásnější dáreček! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.1.15 19:27

To je něco, ještě, že nejde určit i přesnej čas:-D, také jsem nečekala, že na někoho takto narazím a pracuješ nebo seš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.6.15 19:57

:mavam: Omlouvám se za plevelení diskuze. Hledám krasobruslařky, baletky, případně gymnastky, tanečnice ze Šumperska pro nově vznikající krasoklub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí