Porod 6/2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
14.1.15 14:15

Porod 6/2015

Ahoj holky,
která z Vás čeká miminko v červnu 2015?
Já jsem v 18 týdnu a je to moje 1. těhotenství.
Jak prožíváte těhotenství? co vše máte již ze sebou?
Taky se ve Vás bouří hormony a nálady máte jak na houpačce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
14.1.15 14:24

Ja mam termin 9.6 a taky je to moje 1. tehotenstvi:-). A hormony se mi teda bouri hodne myslim ze jsem kolikrat dost na ranu. Kdyz ale me ted rozhodi kazda malickost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.15 14:28

Tak to jsme na tom podobně :-) je mi to dost líto, když slyším nebo vidím maminy, které si těhotenství užívají, jakoby se nic nedělo… Taky mě rozhodí každá maličkost. Už si někdy lezu sama sobě na nervy :-( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.1.15 14:32

Taky furt rikam ze ten kdo vymyslel ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny musel bejt nejakej divnej chlap. A nebo mi neco silne uchazi.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 14:32

:mavam: jsem 20tt 1.těhotenství a termín porodu mám 8.6. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 14:34

@Julie1111 psala jsem Ti na Tebou zalozene téma Apolinar :think: to uz nefunguje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20106
14.1.15 14:36

Ahojky my máme termín zatím, 21.6. čekáme druhé dítě, doma máme skoro 6,5 letého syna, v říjnu 2013 sem prodělala zamlklé těhotenství v 9tt tak mám více strachu než u prvního, ale to každý, kdo zažil něco negativního, snažím se se strachem bojovat, nejsem ani moc náladová spíš plačtivá a vše mě rozbrečí, mám za sebou ve 12+2 první screening, který dopadl dobře a 5.2. jdem na druhý velký uz..Co čekáme ještě nevíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.15 14:38

Ja mám termín 15.6.
tak to si pěkně vystihla… :-D tím pádem mě uchází taky :-D
od začátku mám nevolnosti, trpím na migreny, bolí mě pořád podbřiško, točí se mi hlava, o prsou ani nemluvím… ale u Dr.je vše naprosto v pořádku. Jak mi bylo řečeno…mám si uvědomit, že těhotenství není nemoc a že to hold musím vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.1.15 14:40

No vidis to :-) ja jsem se za posledni dobu narvala do tolika diskuzi ze jsem to cervene upozorneni nejak prehledla :-) To ja se na ten kurz chystam protoze jsem hroznej posera a nekde jsem cetla ze kdyz ho maminky neabsolvuji a pak treba spatne u porodu dychaji atd tak jsou na ne tam sesty neprijemne ze tam mel chodit. A posledni lekce je snad prohlidka porodnich salu tak to me taky celkem zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.15 14:41

Tak to mě mrzí… moc držím palečky, at ti Vám vše dopadne dobře. My už máme taky za sebou 1. velký screening - taky vše OK… ještě nevíme co to bude… ale přítel chce kluka a já holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
14.1.15 14:41

Zdravím dámy, já jsem 19.týden, čekáme druhé (dcera 2 roky). Včera konečně dorazily výsledky po odběru plodové vody po špatných výsledcích ze screeningu a všechno je v pořádku, takže se konečně můžu začít těšit:)
Z hormonů si nic nedělejte, to k tomu patří, ačkoliv to znám spíš jen z vyprávění - patřím k těm šťastným, co nemít břicho ani o těhotenství neví. Ale občas mě taky dojme něco, nad čím bych normálně mávla rukou:)
Všem držím palce, ať jste OK a mimina taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.15 14:45

Julie1111 ten kurz si myslím, že není k zahození…a jak píšeš: sestry se pak nemají na co vymluvit… to co nás naučí, to budou mít… i když já od strachu na vše co mě naučí zapomenu :-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

@Julie1111 u Apolináře budu rodit, protože tam pracují lékaři, ke kterým chodim klasicky na gynekologii. ;) tak je velká pravděpodobnost ze me bude rodit někdo z nich :palec: jinak zaregistrovat se k porodu byl tedy očistec :lol: porad plno obsazeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112

@evina1407 Jo migreny ty si ted taky silnr uzivam.Do toho mam tehotenskou cukrovku tak se nemuzu ani precpavat a jist sladke a to jsem se tak tesila ze az budu tehotna tak nebudu muset tak resit vahu :-D Nastesti u mimi je zatim vse c poradku screening v prvnim trimestru mame uspesne za sebou a za 14 dnu nas ceka ten druhy tak doufam ze se konecne dozvim pohlavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.15 14:46

Sarkavilma Děkujeme moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie