Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
která z Vás čeká miminko v červnu 2015?
Já jsem v 18 týdnu a je to moje 1. těhotenství.
Jak prožíváte těhotenství? co vše máte již ze sebou?
Taky se ve Vás bouří hormony a nálady máte jak na houpačce?
Ja mam termin 9.6 a taky je to moje 1. tehotenstvi:-). A hormony se mi teda bouri hodne myslim ze jsem kolikrat dost na ranu. Kdyz ale me ted rozhodi kazda malickost.
Tak to jsme na tom podobně
je mi to dost líto, když slyším nebo vidím maminy, které si těhotenství užívají, jakoby se nic nedělo… Taky mě rozhodí každá maličkost. Už si někdy lezu sama sobě na nervy
![]()
Taky furt rikam ze ten kdo vymyslel ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny musel bejt nejakej divnej chlap. A nebo mi neco silne uchazi.:-D
@Julie1111 psala jsem Ti na Tebou zalozene téma Apolinar
to uz nefunguje? ![]()
Ahojky my máme termín zatím, 21.6. čekáme druhé dítě, doma máme skoro 6,5 letého syna, v říjnu 2013 sem prodělala zamlklé těhotenství v 9tt tak mám více strachu než u prvního, ale to každý, kdo zažil něco negativního, snažím se se strachem bojovat, nejsem ani moc náladová spíš plačtivá a vše mě rozbrečí, mám za sebou ve 12+2 první screening, který dopadl dobře a 5.2. jdem na druhý velký uz..Co čekáme ještě nevíme..
Ja mám termín 15.6.
tak to si pěkně vystihla…
tím pádem mě uchází taky ![]()
od začátku mám nevolnosti, trpím na migreny, bolí mě pořád podbřiško, točí se mi hlava, o prsou ani nemluvím… ale u Dr.je vše naprosto v pořádku. Jak mi bylo řečeno…mám si uvědomit, že těhotenství není nemoc a že to hold musím vydržet…
No vidis to
ja jsem se za posledni dobu narvala do tolika diskuzi ze jsem to cervene upozorneni nejak prehledla
To ja se na ten kurz chystam protoze jsem hroznej posera a nekde jsem cetla ze kdyz ho maminky neabsolvuji a pak treba spatne u porodu dychaji atd tak jsou na ne tam sesty neprijemne ze tam mel chodit. A posledni lekce je snad prohlidka porodnich salu tak to me taky celkem zajima.
Tak to mě mrzí… moc držím palečky, at ti Vám vše dopadne dobře. My už máme taky za sebou 1. velký screening - taky vše OK… ještě nevíme co to bude… ale přítel chce kluka a já holčičku ![]()
Zdravím dámy, já jsem 19.týden, čekáme druhé (dcera 2 roky). Včera konečně dorazily výsledky po odběru plodové vody po špatných výsledcích ze screeningu a všechno je v pořádku, takže se konečně můžu začít těšit:)
Z hormonů si nic nedělejte, to k tomu patří, ačkoliv to znám spíš jen z vyprávění - patřím k těm šťastným, co nemít břicho ani o těhotenství neví. Ale občas mě taky dojme něco, nad čím bych normálně mávla rukou:)
Všem držím palce, ať jste OK a mimina taky!
Julie1111 ten kurz si myslím, že není k zahození…a jak píšeš: sestry se pak nemají na co vymluvit… to co nás naučí, to budou mít… i když já od strachu na vše co mě naučí zapomenu
![]()
@Julie1111 u Apolináře budu rodit, protože tam pracují lékaři, ke kterým chodim klasicky na gynekologii.
tak je velká pravděpodobnost ze me bude rodit někdo z nich
jinak zaregistrovat se k porodu byl tedy očistec
porad plno obsazeno ![]()
@evina1407 Jo migreny ty si ted taky silnr uzivam.Do toho mam tehotenskou cukrovku tak se nemuzu ani precpavat a jist sladke a to jsem se tak tesila ze az budu tehotna tak nebudu muset tak resit vahu
Nastesti u mimi je zatim vse c poradku screening v prvnim trimestru mame uspesne za sebou a za 14 dnu nas ceka ten druhy tak doufam ze se konecne dozvim pohlavi.